- 29 Haziran 2013
- 319
- 141
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.501
:) Günaydıın kızlaar:) Ben de haftaya öğrenirim İnşallah, haftaya kontrolüm var, sabır sabır:)ben de meraktan çatlıcam cinsiyeti konusunda :) bu kadar merak edeceğimi hiç düşünmezdim
:) Günaydıın kızlaar:) Ben de haftaya öğrenirim İnşallah, haftaya kontrolüm var, sabır sabır:)
gunaydın canım benım doktorum kız dedı hayırlısıyla
gunaydın canım benım doktorum kız dedı hayırlısıyla
İnşallah rabbim en kısa zamanda en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip eder sizede. Rabbim hepimize hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklamayı basip etsinbende bebiş istiyorum
carsamba gunu ıkılı teste 12+3 gunluktum tam.Ama adam soylemıyordu ben cok zorladım tahmın ettı yanı,bakalım ınsallah dogru cıkar esım de bugun uykusunda kızını gormusJasminka tam kaçıncı haftada kız dedi acaba :)
insallah canım herkes hayırlısıyla kucagına alsın ,bu saatten sonra kımseden uzucu haber gelmez ınsallahhayırlı olsun canım Allah kucagınada almayı nasip etsin bir prenses daha geliyor sayfamıza prenseslerimizde çoğalıyor
aynen canım aramızda tek ve özelsinAranızda tek ikiz annesi benmi olacağım :) Bakalım bizimkiler ne çıkacak. Önümüzdeki hafta ikizlerde ikili test yapılamadığı için detaylı ultrason istedi doktor oraya gideceğiz sanırım o zaman gözükür diye düşünüyorum :))))
Hepimiz özeliz hepimiz bir mucize gerçekleştiriyoruz :))))))aynen canım aramızda tek ve özelsinikiz bebek gelişimini seninle takip edicez
Bizim için süpriz oldu eşimin sülalesinde hiç yok ikiz benimde babannemin ikiz gebeliği olmuş ama 4 çocuk var diye aldırmışlar. Zaten ikiz gebelik anne genlerinden geliyormuş erkek tarafında olmasının bir önemi yokmuş :)))) Bizim iki tarafta da ilk ikiz olacak bebişler allahın izniyle sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirlerse :)ikiz annesı de guzelmıs ya burda bı arkadasın daha vardı,ben cok ıstedım aılede de vardı aslında olmadı .Allah nazarlardan saklasın
14 gram yazıyor bana 55 gram dedı doktorkızlar bir site buldum hangi tarihte kacınca haftada oldugunuz ve o haftada bebeğinizin olması gereken boyu ve kilosu yazıyor :)
http://gebelik.org/dosyalar/bebek-kilo-alimi.html
Hayırlı evlat olsun inşallah.. çok güzel..carsamba gunu ıkılı teste 12+3 gunluktum tam.Ama adam soylemıyordu ben cok zorladım tahmın ettı yanı,bakalım ınsallah dogru cıkar esım de bugun uykusunda kızını gormusAma ben acayıp erkek hıssedıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?