♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın kizlarrrrr jasminka da öğrenmiş cinsiyeti kızlar geliyor artik he onca erkekten sonra maşallah maşallah en son da ben kapaticam cinsiyet isini inş

Aranızda tek ikiz annesi benmi olacağım :) Bakalım bizimkiler ne çıkacak. Önümüzdeki hafta ikizlerde ikili test yapılamadığı için detaylı ultrason istedi doktor oraya gideceğiz sanırım o zaman gözükür diye düşünüyorum :))))

Jasminka tam kaçıncı haftada kız dedi acaba :)
carsamba gunu ıkılı teste 12+3 gunluktum tam.Ama adam soylemıyordu ben cok zorladım tahmın ettı yanı,bakalım ınsallah dogru cıkar esım de bugun uykusunda kızını gormus Ama ben acayıp erkek hıssedıyorum kızlar

aynen canım aramızda tek ve özelsin ikiz bebek gelişimini seninle takip edicez

ikiz annesı de guzelmıs ya burda bı arkadasın daha vardı,ben cok ıstedım aılede de vardı aslında olmadı .Allah nazarlardan saklasın

Hanimlaar her sey yolunda miii:) bebislernij cnsiyetini ohrenenler var hayrli olsunnn

ikiz annesı de guzelmıs ya burda bı arkadasın daha vardı,ben cok ıstedım aılede de vardı aslında olmadı .Allah nazarlardan saklasın
Bizim için süpriz oldu eşimin sülalesinde hiç yok ikiz benimde babannemin ikiz gebeliği olmuş ama 4 çocuk var diye aldırmışlar. Zaten ikiz gebelik anne genlerinden geliyormuş erkek tarafında olmasının bir önemi yokmuş :)))) Bizim iki tarafta da ilk ikiz olacak bebişler allahın izniyle sağlıkla sıhhatle dünyaya gelirlerse :)

Hayırlı evlat olsun inşallah.. çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…