♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ı

insallah canım herkes hayırlısıyla kucagına alsın ,bu saatten sonra kımseden uzucu haber gelmez ınsallah
amin inşallah ama ben çok korkuyorum ya ikili test sonucunun çıkmasına da daha var. ense kalınlığı çok etkili olduğu için riskli çıkacak. ptesiden beri moralim sıfır int.te araştırmaktan kafayı yicem. çoğu sonuçta güzel haberler almış ama ihtimaller işte. amniyo yaptırmak tehlikeli yaptırmasan hep kafanda soru işaretleri.. napıcam bilmiyorum. Dualarınızı bekliyorum arkadaşlar... Allah hepimizinkileri korusun bize bağışlasın...

Mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetine inş hayırlı sonuçlar alırsın canım içini rahat tut hersey allahtan o bebeklerimizi ve bizi korur merak etme...

canım kotu dusunme sakın ense kalınlıgı ne kadar cıktı kı sende ?benım de erken dogum tehlıkem var ama kotu dusunmemeye calısıyorum Allaha emanet ettım o korusun yavrumu ınsallah senın de sonucların ıyı cıkar sıkma bebısı orda

Sayfa başındaki anketi önceden cevaplayan anneler, 2014 yılında hamile kalıpta yeni doğacak olan bebişinizin cinsiyetini seçerseniz sonuç daha sağlıklı olur :)
@Levrek
@SBNM
@bernardo
@abc3
@aysaydgn
@ebru37
@SerenOzun
@burcuestetic
@Mucizemm4135
@yarenim99
@hayal_92
@dilaraunal
@tubitubi77
@Hello Kitty 85
@elifeva
@aslihanyilmaz
@nes_han
@cgdozdgn
@esencan
@okyanus22
@sss35
@uzum34
@denizkizi_esra
@neverthemummy
@chtluck
@chatlakanne
@haziran yagmuru
@GULCANKSK
@isiris
@pelin_bilge
@Zekiyelif
@acikta
@Lim-on

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?
  1. Kiz
    Oylanma: 15
    45,5%
  2. *
    Erkek
    Oylanma: 18
    54,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Oyunuzu Değiştirin

Son düzenleme:
Pazarteside benim kontrolüm var inşallah dr bişeyler söyler böyle cinsiyetler belli oldukça bende meraklanmaya başladım doğrusu. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.

Pazarteside benim kontrolüm var inşallah dr bişeyler söyler böyle cinsiyetler belli oldukça bende meraklanmaya başladım doğrusu. Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.

inş canım ısrar et biraz doktora kimisi inatçı oluyor söylemiyor en azından tahminde bulunun yanlış cıkarsada sorumluluk bana ait dersin

Öyle yapıcam valla dayanamıyorum bende çok merak ediyorum zaten. Rüyama falanda girmiyor dr un başının etini yemem lazım bu hafta
bence de canım benim gittiğim doktora bir arkadasım da gidiyordu onunki kız olduğu için çok geç öğrendi hatta belki doktor sölemiyordur diye başka doktora bile gittiler ama bana 12.haftada söledi erkek olduğu için çıkıntısından anladı inş sende öğrenir bize bildirirsin

Kızlar ben bu cinsiyeti fena derecede merak eder oldum boyle herkes öğrenince neredeyse dayanılmaz bi heyecan sardı beni bgn ultrasona gore 14.haftaya girdik kimi 11.haftada bile öğrenirkenben hala ogrenemedim catlayacam meraktan ddevlette diye mi soylemiyorlar büyük ultrasona girdim yine soylemediler bi ay sonra bidaki randevum olacam 17 haftalık artik belli olur herhalde ama diyorum ki 10 gün sonra 16.haftadayken bi özele gitsem mi öğrenmek için kesin öğrenebilir miyim sizce kızlar sonra özele de boşa gitmiş olmim

Canim ben ozele gidiyorum. Son gittiğim gun 13 bitmiş 14 olmustuk. Banada söylemedi. Üstelik doktorum iyi bir doktor, uzun araştırmalar sonucu buldum. Yani özelle ya da devletle alakasi yok. Ayrıca 11 sen sonra öğrenenler var dediğimde güldü. Suanki dusuncem erken söyleyenler nub dan tahmin ediyorlar. %90 cikiyormus zaten

3 küsür ölçtü canım ama o an o kadar kötü oldum ki ne dediğini tam hatırlayamıyorum. sonra başka bi doktora gittim tam istediği pozisyonu yakalayamadı ama 2.8 ölçtü o da. görüntüsünden de belliymiş fazla olduğu. Bakalım canım Allah büyük. Pozitif düşünmek gerek. kötü düşünüp kötüyü çağırmamalı ama bazen de elde olmuyo işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimiiz korusun.

16 cı haftada belli olur kesın canım benım doktor da kesın 16 da soyleyecek.Ama senın oglun olcak gıbı geldı bana bı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…