♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
sınırda evet am a daha kan sonucu var ve bılıyosun kesınlıgı yok bu testın onemlı olan detaylı ultrason sen canını sıkma bebegını de stres yapma

Kızlar bu gun bende muayeneye gittim 11+3 dedi sabahti randevum aç gittim tansiyonun cok düşük çıktı 7/4 çıktı dr sık sık ölçüm yaptir dedi benim basının arkası kulaklarıma doğru ağrıyor ve sürekli uyumak istiyorum yemeklerden sonra daha cok oluyor sizde de bole sikintilar varmı ?

Ama bebeğimi gormek cok farklı bi duygu oldu ilk defa böyle net gördüm Allah dileyen herkese nasp eylesin

Bas agrilarindan bahsettinmi doktora canim? Bende de var ama sürekli degil. Merdiven ciktigimda bir de uzun sure uzanip kalktigimda oluyor. Kalbimiz daha fazla kan pompaliyormus sanirim onunla da ilgisi var

öyle canım sağolasın.
Canm benm ablama ve bi arkadasima drlar neler neler dediler. Hele arkadasima sen ne bicim annesin bu hamilelihi nasil dvm ettirirsn demisler. O donem ikisi de psikolojik olarak cokmisti. Sonuc mu? Sapasaglam dunya guzeli iki bebek. Insallah doktorlar tekrar yaniliyordur.

Nub ne canm ?

16 cı haftada belli olur kesın canım benım doktor da kesın 16 da soyleyecek.Ama senın oglun olcak gıbı geldı bana bı anda

İlkkez birine erkek dogdu sagol cnm

Kizlaaarrr gunaydinnnnn bgn de rüyamda ppembe minicik bi çorap verdi yüzünü göremediğim biri ben de aldım :)

Reactions: BBD
Tatlim bi cikinti var ultrason fotografinda acisina gore tahmin yapiliyor. KK da da var konusu bi bak istersen

Kizlaaarrr gunaydinnnnn bgn de rüyamda ppembe minicik bi çorap verdi yüzünü göremediğim biri ben de aldım :)

Bana da rüyamda erkek diyordu doktor. Bakalim ne cikicak

canım bende senin bebeğinin cinsıyetini merak etmeye başladım valla :)) benimde içime erkek doguyor sanki. olmazsa da şöyle uzun bouylu bir kızın olucak ne zaman gideceksin kontrole.

Canım bana da söylemedi 16.haftada gel dedi, haftaya cumayı bekliyorum... Ben de herkes yazdıkça meraklandım iyice...

Ayyy bana da bulsaniza o sayfayı Cnm bulamadım ben :)
Tatlim bi cikinti var ultrason fotografinda acisina gore tahmin yapiliyor. KK da da var konusu bi bak istersen

Bana da rüyamda erkek diyordu doktor. Bakalim ne cikicak

canım bende senin bebeğinin cinsıyetini merak etmeye başladım valla :)) benimde içime erkek doguyor sanki. olmazsa da şöyle uzun bouylu bir kızın olucak ne zaman gideceksin kontrole.

Valla ben meraktan ölmek uzereyim cnm
dunden beri basladi sabirsizligim ne olursa
olsun saglikli olsun hayirli olsun ama biseyler
almak istiyorum kizim ya da oglusum diye
sevmek istiyorum artik iki oldu cnm sen de
erkek hissettin hep kiz duyuyorduk bakalim
bakalim zaten esim 1.82 ben 1.78 bizden kisabir bebis gelmemeli cnm

Ben de 17.haftada gidecem ama inş dayanabilirim Cnm sen benden önce ogrenirsiniz o zaman Cnm inş zaten sen benden ondesin ayy bunları paylaşmak bile çok güzel isin cinsiyet kısmına geçebilmek çok güzelmiş şükürler olsun kalp atışından öteye gecemiyordum harika bir duygu bu
Canım bana da söylemedi 16.haftada gel dedi, haftaya cumayı bekliyorum... Ben de herkes yazdıkça meraklandım iyice...

Buldum Cnm resmi yukledim bakalım ne diyecekler :) hatta siz de bi yorum yapın biliyorsanız ?

annem rüyasında benim bebişimin tahta beşikte yattığını hatta beşikten düştüğünü görmüş tahta beşik kız bebek demek sanımrıım Sarecik geliyorr :)

Kızlar yardim edin 9 haftalik hamileyim ve idrar yolunda enfeksiyon cikti doktor azosilin verdi gunde 3 kez kullanicakmisim bebege zarar verirmi

Kızlar yardim edin 9 haftalik hamileyim ve idrar yolunda enfeksiyon cikti doktor azosilin verdi gunde 3 kez kullanicakmisim bebege zarar verirmi
Doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse bence endişelenmemelisin. Rahatsızlığın ilerlemesi daha tehlikeliyse doktorlar olabilecek etkileri düşünerek veriyorlar bu tarz ilaçları canım. Hayırlısı olsun.

Bebeğe zararı olacak şeyi dr neden versin ki cnm hamile olduğunu biliyorsa ona gore bir ilaç vermiştir endise etme

Bas agrilarindan bahsettinmi doktora canim? Bende de var ama sürekli degil. Merdiven ciktigimda bir de uzun sure uzanip kalktigimda oluyor. Kalbimiz daha fazla kan pompaliyormus sanirim onunla da ilgisi var

Oyle normal bir ağrı degil zaten sersemletiyor beni bahsettim evet tansiyonla alakalı olabilir dedi tansiyonuma cok kızdı nasil ayaktasin dedi neredeyse yoğun bakıma göndereceğim dedi cok su tuket dedi dedim içiyorum günde iki litre kesin içiyorum yemeklerinin yanında ayran tuket dedi ben zaten ayrandan başka içecek kullanmam yemekte anlamadım böyle olmasını yani normal zamanlarda benim tansiyonun 10.5 e 7 olurdu bu rakamda bir birim oynasa ben hemen anlardın cok etkileniyorum ama simdi 7 ye düşmüş benim basim falan donmuyo hiç bir tuhaf baş ağrısı var

Her neyse cok uzattim bunlarda geçer ınşallah herkese güzel haberler almaları dileğimle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…