- 27 Şubat 2013
- 1.752
- 975
- 248
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.541
sınırda evet am a daha kan sonucu var ve bılıyosun kesınlıgı yok bu testın onemlı olan detaylı ultrason sen canını sıkma bebegını de stres yapma3 küsür ölçtü canım ama o an o kadar kötü oldum ki ne dediğini tam hatırlayamıyorum. sonra başka bi doktora gittim tam istediği pozisyonu yakalayamadı ama 2.8 ölçtü o da. görüntüsünden de belliymiş fazla olduğu. Bakalım canım Allah büyük. Pozitif düşünmek gerek. kötü düşünüp kötüyü çağırmamalı ama bazen de elde olmuyo işte. Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimiiz korusun.
öyle canım sağolasın.sınırda evet am a daha kan sonucu var ve bılıyosun kesınlıgı yok bu testın onemlı olan detaylı ultrason sen canını sıkma bebegını de stres yapma
Canm benm ablama ve bi arkadasima drlar neler neler dediler. Hele arkadasima sen ne bicim annesin bu hamilelihi nasil dvm ettirirsn demisler. O donem ikisi de psikolojik olarak cokmisti. Sonuc mu? Sapasaglam dunya guzeli iki bebek. Insallah doktorlar tekrar yaniliyordur.öyle canım sağolasın.
Canim ben ozele gidiyorum. Son gittiğim gun 13 bitmiş 14 olmustuk. Banada söylemedi. Üstelik doktorum iyi bir doktor, uzun araştırmalar sonucu buldum. Yani özelle ya da devletle alakasi yok. Ayrıca 11 sen sonra öğrenenler var dediğimde güldü. Suanki dusuncem erken söyleyenler nub dan tahmin ediyorlar. %90 cikiyormus zaten
16 cı haftada belli olur kesın canım benım doktor da kesın 16 da soyleyecek.Ama senın oglun olcak gıbı geldı bana bı anda
Kizlaaarrr gunaydinnnnnbgn de rüyamda ppembe minicik bi çorap verdi yüzünü göremediğim biri ben de aldım :)
canım bende senin bebeğinin cinsıyetini merak etmeye başladım valla :)) benimde içime erkek doguyor sanki. olmazsa da şöyle uzun bouylu bir kızın olucakKizlaaarrr gunaydinnnnnbgn de rüyamda ppembe minicik bi çorap verdi yüzünü göremediğim biri ben de aldım :)
Canım bana da söylemedi 16.haftada gel dedi, haftaya cumayı bekliyorum... Ben de herkes yazdıkça meraklandım iyice...Kızlar ben bu cinsiyeti fena derecede merak eder oldum boyle herkes öğrenince neredeyse dayanılmaz bi heyecan sardı beni bgn ultrasona gore 14.haftaya girdik kimi 11.haftada bile öğrenirkenben hala ogrenemedim catlayacam meraktan ddevlette diye mi soylemiyorlar büyük ultrasona girdim yine soylemediler bi ay sonra bidaki randevum olacam 17 haftalık artik belli olur herhalde ama diyorum ki 10 gün sonra 16.haftadayken bi özele gitsem mi öğrenmek için kesin öğrenebilir miyim sizce kızlar sonra özele de boşa gitmiş olmim
Tatlim bi cikinti var ultrason fotografinda acisina gore tahmin yapiliyor. KK da da var konusu bi bak istersen
Bana da rüyamda erkek diyordu doktor. Bakalim ne cikicak
canım bende senin bebeğinin cinsıyetini merak etmeye başladım valla :)) benimde içime erkek doguyor sanki. olmazsa da şöyle uzun bouylu bir kızın olucakne zaman gideceksin kontrole.
Canım bana da söylemedi 16.haftada gel dedi, haftaya cumayı bekliyorum... Ben de herkes yazdıkça meraklandım iyice...
Buldum Cnm resmi yukledim bakalım ne diyecekler :) hatta siz de bi yorum yapın biliyorsanız ?Eki Görüntüle 1326253
Kız gibi görünüyor canımm ama fıtograf biraz yetersiz . Benim fotoların hiç birinde görünmüyor mesela. Ama gördüğüm şey nub ise kızBuldum Cnm resmi yukledim bakalım ne diyecekler :) hatta siz de bi yorum yapın biliyorsanız ?Eki Görüntüle 1326253
Doktor hamile olduğunu bilerek verdiyse bence endişelenmemelisin. Rahatsızlığın ilerlemesi daha tehlikeliyse doktorlar olabilecek etkileri düşünerek veriyorlar bu tarz ilaçları canım. Hayırlısı olsun.Kızlar yardim edin 9 haftalik hamileyim ve idrar yolunda enfeksiyon cikti doktor azosilin verdi gunde 3 kez kullanicakmisim bebege zarar verirmi
Kızlar yardim edin 9 haftalik hamileyim ve idrar yolunda enfeksiyon cikti doktor azosilin verdi gunde 3 kez kullanicakmisim bebege zarar verirmi
Bas agrilarindan bahsettinmi doktora canim? Bende de var ama sürekli degil. Merdiven ciktigimda bir de uzun sure uzanip kalktigimda oluyor. Kalbimiz daha fazla kan pompaliyormus sanirim onunla da ilgisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?