- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.561
Oyle normal bir ağrı degil zaten sersemletiyor beni bahsettim evet tansiyonla alakalı olabilir dedi tansiyonuma cok kızdı nasil ayaktasin dedi neredeyse yoğun bakıma göndereceğim dedi cok su tuket dedi dedim içiyorum günde iki litre kesin içiyorum yemeklerinin yanında ayran tuket dedi ben zaten ayrandan başka içecek kullanmam yemekte anlamadım böyle olmasını yani normal zamanlarda benim tansiyonun 10.5 e 7 olurdu bu rakamda bir birim oynasa ben hemen anlardın cok etkileniyorum ama simdi 7 ye düşmüş benim basim falan donmuyo hiç bir tuhaf baş ağrısı var
Her neyse cok uzattim bunlarda geçer ınşallah herkese güzel haberler almaları dileğimle .
rubellayı sart yaptırma ama ben kızarımcık hıv le falan verdım,toxplazmanı da doktormu deyısınce ıstedı toxplazma ıgv ve toxplazma ıgm sor doktornaKızlar toxoplazma ve rubella testleri varmış benden dr bunları istemedi ense kalınlığından sonra 3lu taramaya cagirdi ama nette araştırdım önemli gibi duruyor siz hepiniz yaptirdiniz mi ?
Kızlar toxoplazma ve rubella testleri varmış benden dr bunları istemedi ense kalınlığından sonra 3lu taramaya cagirdi ama nette araştırdım önemli gibi duruyor siz hepiniz yaptirdiniz mi ?
Hamileliği dusunmeye baslayinca tüm gerekli testleri yaptirmistim ben, zaten testlerden sonra korunmayi biraktik. O ay da hamile kaldim. Yaptirdiklarimi tekrar istemedi doktor, toxoplazma istedi yalnızca 6. Haftada.
Bu arada senin ministe benimki gibi nub göstermemiş
Maşallah canim cinsiyeti ogrenmissin. Seninle tarihlerimiz ayni. Sali bende gorebilirim inşallah minisimin cinsiyetiniMerhaba anneler ve adaylariiii...
Bulustuk bugun minişimizle...masallah hersey yolundaymis halaya durmus gibi hophop hopluyordu yaramazikili testi yaptirmadim dr muz da israr etmedi anlayisla karsiladi.biay sonra 3lüye ccagirdi.cinsiyet dedik once erkek gibi dedi,rahat dursada gorebilsek dedi sonra bidaha bakinca %70 kiz gibi dedi sevindim neyalan soleyim ins degismez
Darisi tüm meraktaki annelere
Maşallah canim cinsiyeti ogrenmissin. Seninle tarihlerimiz ayni. Sali bende gorebilirim inşallah minisimin cinsiyetini
Kiz olabilir demisti doktorun. 14 ün içindeyken gel hem ikili testi hem de cinsiyeti söyleyeyim dedi. Kalp atisi gizli olduğu için öyle soylemisti. Bu sefer artik netlesir diye düşünüyorum canimSenin kız değil miydi Cnm ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ?
Cnm bu dediklerinin hepsi bende de var aşırı derecede bas aağrısı sersemlik tansiyonum da düşüktur Benm her zaman 9 a 5 8e 5 en fazla 10 a 6dir bundan mi kaynaklı gebelikten mi bilmiyorum bas ağrısı sersemlik bas dönmesi çok yaşıyorum mide bulantisi bunlarin yaninda hic kaldı Benm içincçok kotu ;(
Günaydın kızlar bebişlerinizin cinsiyetleri kesin olmasada doktor tahmin yaptıkca bana iletin listeye ekleyim :)
bu sene kız mı erkek mi senesi :) yani 2014 te hamile kalanlar için
Günaydııın, iyi Pazarlar:)İyi pazarlar uyuyamayanlar klübü . Hafta içi uyumak şçin can atıp hafta sonu daha 8 de kalkanlar günaydınn. İyi hafta sonları olsun
Aynen canim bende mide bulantilarimi cok takmiyorum bunların yaninda benim önceden gastrit vardı midemde tekrarliyo galiba midem cok kotu ama bu sersemlik resmen hayattan alıkoyuyor beni hiç bir işimi yapamıyorum keyf desen sıfır bazen eşimin yerine koyuyorum kendimi diyorum kapıya atilcak haldeyim yani garibanimin seside cikmiyo tez zamanda geçer inşallah su an bile başım arkaya dusuyo gözlerim kapaniuo ne haldeyiz yaaa
Of neyse karamsarlik yok az kaldı bunlar geçecek dimi
Hahah ayni benİyi pazarlar uyuyamayanlar klübü . Hafta içi uyumak şçin can atıp hafta sonu daha 8 de kalkanlar günaydınn. İyi hafta sonları olsun
İyi pazarlar uyuyamayanlar klübü . Hafta içi uyumak şçin can atıp hafta sonu daha 8 de kalkanlar günaydınn. İyi hafta sonları olsun
Gunaydin kizlar bebisinin hareketlerini hissediyorum diyenler olmus ama 4.-4.5aydan once imkansiz gibi hatta ben suan 15.haftanin icindeyim bnm bile hamilelik takvimimde soyle yaziyor bilginiz olsun
Bu ay sonuna kadar rahminizin büyüklüğü kalça kemiğinizin sınırlarını aşacaktır. Bebeğiniz yeterince hareketli olsada hala onun hareketlerini hissedemiyorsunuz. Bunun sebebi bebeğinizin rahim duvarına henüz çarpmaması ve bunu yapacak kas gücüne henüz erişmemiş olmasıdır. Anneler bacak krampları yaşayabilirsiniz. Kramp oluştuğunda bacağınızı uzatmak yardımcı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?