♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
maşallah arkadaşlar çok sevindim cinsiyet aşamalarına da geldiniz. benm kız kardşeşimde hamile şu an altı ay olmuştır. 12-13. haftalarda hatta 15lerde bile göstermemişti cinsiyet taa 18-20. haftada öğrendi kesin olarak. erkek olacakmış inş. ama hep diyoruzya yine söyleyim hepiiniz için önemli olan sağlıkklı sıhattli hayırlı birevlat olması inş. inş hepsi de öle olur.

ben de hep duydum sorun olabilir deyipte sapa sağlam çocuklarını doğuranlar. biri akrabam ikisine de öyle dendi ancak meğer bebekler sağlıklıymış ancak biraz iriymişler. arkadaşlarımdmandan duydum. inş sağlıkla doğar bebeşin
.
ben nubu göremedim

bu nub dediğiniz de nedir. onu da kesin öğrenmem lazım. inş bana da lazım olur ilerde.

arkadaşlar her iki güne bir girip yazdığnız tüm mesajları heyecanla okuyorum. şükür görüdğüm kadar ile herşeyy yolunda. yakında cinsiye olayları biticek ilk hareketleri konuşcaksınız gerçekten. maşallah maşşalah nazar değmesin. jepiniz sağlıkla kavuşun inşç

Ben kese çıkıntısını sırt üstü uzandığımda elinle hissediyorum ama sanırım benim miyomum olması daha fazla çıkıntınolmasına sebep olduğu için hissediyo olabilirim

Deryacim sen zaten bu topige aitsin İnşallah birkaç ay içinde senin güzel haberlerine, miniginin kalp atisi, cinsiyet ve ilk hareketi haberlerinede ortak olacagiz. Sevincini paylasacagiz. Sabirsizlikla bekliyoruz güzel haberleri

arkadaşlar her iki güne bir girip yazdığnız tüm mesajları heyecanla okuyorum. şükür görüdğüm kadar ile herşeyy yolunda. yakında cinsiye olayları biticek ilk hareketleri konuşcaksınız gerçekten. maşallah maşşalah nazar değmesin. jepiniz sağlıkla kavuşun inşç[/QUOTE]

[/QUOTE]
inş caanım ocağı beklemekteyim bakalım :) inş ben de görürüö o günleri de paylaşırım sizlerle

inş caanım ocağı beklemekteyim bakalım :) inş ben de görürüö o günleri de paylaşırım sizlerle[/QUOTE]
Güzel haberlerle gelmeni dileriz canım inşallah rabbim hayırlısıyla nasip etsin.

Kızlar gulmeyin ama ben geceleri bazen karnımın içinde biseyin oynagini hissediyorum. minnakim mi yoksa kafayi mi yiyorum

Günaydın kizlaaar ben gittikçe fenalasiyorum ya bulantilarim kusmaya döndü ve bu sabah 3 kez çıkardım kusmaktan bacaklarim titriyo varmı bir önerisi olan yhaa

Günaydın kizlaaar ben gittikçe fenalasiyorum ya bulantilarim kusmaya döndü ve bu sabah 3 kez çıkardım kusmaktan bacaklarim titriyo varmı bir önerisi olan yhaa
Çok kötüysen doktora gitmelisin bunun için verilen vitamin takviyeleri var bildiğim. Acildende girebilirsin serum falan takıyorlar . Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun.

cgdozdgn sahire2014 teşekkürler öneriniz için ben normalde hasta olunca dr a gitmek aklıma en son gelir bu günde mesajı gönderdikten sonra uzandım öyle o arada uyumusum mesajlarinizi yeni gördüm dr fikri hiç aklima gelmemisti uyuyunca biraz rahatlamisim eğer tekrarlarsa dr a giderim aklıma getirdiğiniz için sağolun vitamini ne için veriyorlar canim yani şunu soruyorum vitamin takviyelerinin kusmama etkisi varmı yoksa sadece kustugum için vucudumun eksiklerinimi tamamlıyorlar

Bazı vitamin eksiklikleride bulantı ve kusma yapabiliyormuş. Vitamin yada mineral şimdi onu bilemiyorum ama dr en iyisini bilecektir bir arkadaşıma içeriğinde vitamin olan bi ilaç vermişti ondan biliyorum bende ama ilaç be hatırlamıyorum. İnşallah bidaha tekrarlamaz geçer gider.

Inşallah canim cok sağol onerin için tekrarlarsa gideyim dr a herkesin sikintilarinin bir an önce bitmesi dilegimle hepinizi optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…