♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Selam annişler :)
Dün markette karşılaştığımız bir yakınımız ve eşi hemen göbeğime baktı ve hani hiçbişey çıkmamış daha bebek nerde dediler, bende merak ettim acaba göbüşümün cıkmasımı gerekiyordu die sonra bu konuda hakkında faydalı bir sayfa buldum :) maglum suan hepimiz aldığımız veya alamadığımız kilolardan dolayı bir takıntı halindeyiz bu sayfada bulunduğunuz haftaya göre annenin alması gereken kilo yazıyor otomatik hesaplıyor sizin kendi kilonuz üzerinden :) ben ortalama 3 kilo aldım haftama göre normalmiş :)
http://gebelik.org/dosyalar/kiloalimi1.html

İlk 5 ay dr lar gerektiği gibi beslenirseniz hiç kilo almayanikirsini diyorlar. Ben 1 kilo aldım ama ben zaten 73 kilo ile hamile kaldım boyum 164 yani aczık toparlak sayılırım şuan 74 kiloyum. Ve hamile olduğum hala anlaşılmıyor çok normal yani insanlar doğum yaptıktan sonra bu süreci unutuyorlar yada hiç doğum yapmayanlar hemen çıkıyor karın zannediyorlar. Oyuüzden bence kafaya takmayın ama artık buay itibari ile eger göbek bökgeniz zayıfsa çıkıntı yapmaya başlar ana zaten göbek bölgeniz yağlıysa uzun süre sizin dılınızda kimse çıkıntıyı farketmeyebilir. Hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim.

evet canım ilk aylarda ne kdr almazsanız o kdr iyi diyorlar ben hamile kaldığımdaki kiloyu net hatırlamıyorum en az olduğum kilodan hesapladım o yuzden en fazla ne kdr almış olabilirim diye :)

Cnm ben de ilk uç ayda 3 kilo aldım nettenbbaktım normal mi diye zaten ilk uç ayda alınması gereken kilo 3. İkinci uç aylık dönemde 3,5 kilo. Son uç aylık donemde de 5,5 kilo almak normal diyor ama bu hamile kalmadan önce zayıf ya da normal kilodaki kişiler için gercerli dağılım(ben mesela) Benm hic karnim yoktu simdi gerçekten ciplakken farkediliyor ama dediğin gibi dışardan bakıldığında anlasilmiyor henüz bide kış ayindayiz mont kazak vs hic anlaşılmaz yaz olsa tisortten çıkan gobis anlaşılırdı su anki haliyle bile(zayıf biri için) bi iki aya belki dışardan anlaşılır o günleri dört gözle bekliyorum allahım nasip eder inş o günleri görmeyi de :)

bugün yine hiç hissetmiyorum diye keyfim yoktu ama Kaan Kocatepenin yazısını okudum iyi tutunan bebeklere fiziksel aktiviteyle hiç bişey olmaz diyor

Kızlar bende iki gündür uyurken bel ağrısı başladı sadece gece yatarken oluyor ;( bi de bgn kasigimda ağrı var içimde korkuya sebep oluyor umarım bebeğim iyidir

İyi akşamlar annişler,
Maglum sayfamız pek aktif değil bu aralar, bende pek fazla aktif olamıyorum.
Haziran ayında dogum yapacak için tavsiye edebileceğim daha aktif bir sayfa var bende genelde bir sorunum olduğunda ordan soruyorum orası daha kalabalık ve aktif, isterseniz sizde haziran anneleri olarak sohbete ordan devam edebilirsiniz :)

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/

İyi gcler kizlar bu gun doktora gittik bebek iyi gorunuyordu hareketliydi . Karin cevresinuyluk kemigi ve kulak dahil bas cevresini olctu iyi gorunuyor dedi. 2li test yapacakmiyiz dedim hayir 16. Haftada direk 3 lu yapariz dedi . Doktoru biyle diyenler varmi yoksa herkes 2 li yaptirdimi? Ense kalinligi olcmedi. Cinsiyetini gormeye calisti bi ciktisi var ama eli ayagi cok hareketli sizi yaniltmiyayim dedi soylemedi ? 1 hafta geriden geliyorduk ama haftasini yakalamis minigim . Hepimize hayirlisini diliyorum.

Kızlar bende göbek çıktı , bol kazak giymeyince fark ediliyor, ama bol kazakla fark edilmiyor tabii, önceden hiç göbüş yoktu ondan herhalde normal kiloda hamile kaldım şu anda 4 kilo kadar almış durumdayım...Çok da yemiyorum - gazdan mütevellit yiyemiyorum da zaten - ama almışım işte her halde hareketlerim hem azaldı hem yavaşladı ondan....

Maşallah Cnm gozunaydin hep güzel haberlerimiz olsun bboyle inş. Benim de dr um ense kalınlığına baktı 2li yapmadı 3lu taramaya cçağırdı . bana da gerek duymadı yani Cnm

Ne güzel iste Cnm daha ne istiyorsun bende 3 kilo aaldım karnim yoktu hic simdi uzandigimda akşamları özellikle bakıyorum da bildiğin karnim var seviniyorum göbeğimi öyle görünce bebeğim buyuyo maşallahbbüyüsün sağlıkla diye dua ediyorum hep çok güzel bir duygu bu şükürler olsun

Canım, annesi iyi bakmışsın bebişe Maşallah :) Ben 2 li yaptırdıydım bakalım benim doktor 3 lü de isteyecek mi , nasipse cuma gideceğim ben de:)

Büyüsün büyüsün bizim göbüşler de şişsin bakalım:)) İlk defa bu kadar göbeğim oluyor bu da biraz tuhafıma gidiyor ama gayet mutluyum, yeter ki sağlıklı olalım kiloları veririz İnşallah doğumdan sonra:)

Gözünaydın herşey yolundaymış ne güzel. Allah hepimize güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah.

Ben de istemedim ikili tarama ama ense kalinligi ve burun cikintisina bakmisti doktorum. ben bu taramalarin gereksiz olduğunu dusunenlerdenim zaten.

Tatlim buna sevinin bence. Bende ciksa da sevsem diye hergun yokluyorum karnimi Kiymetini bilin bebisleriniz ben burdayim diyor

Maşallah canim. Cok sevindim bebisine. Ne güzel gelişmiş bak annesi. Saglikli olsun kiz erkek fark etmez. Ben ikili testi yarin yaptiriyorum canim. Çok da isteyerek değil yani. Herkes yaotir dedi. % 100 güvenilir değil cünkü. Kararliyim diğerlerini yaptirmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…