- 9 Ekim 2014
- 111
- 85
- 123
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Canım zaman hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor bazen . Hayırlısıyla haziran gelse de alsak yavrularımızı kucağımıza :) :)aminnn inş. hep birlikte sağlıkla dünyaya gelecek bebişler peş peşe ayyy ne güzelll
ahh canm pardon yaa ben deniz değil özlemCanım sen de mi DenizsinNe güzel hem adaşız hem de aynı zamanda meleklerimizi bekliyoruz :) Evet canım burada tüm duygularımızı ve tüm bildiklerimi hep beraber paylaşıcaz . Halimizi en iyi bizler anlarız canım :)
senın ucuz falan olmasın cok yüksek canım kaçıncı günde yaptın kı testını2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusun
Neden kanaman olucak diye dusunuyosun? Ben ilkinde kanama gecirmistim. Merak ettigin bisey varsa sorabilirsin.ayy yeterki böyle olsun canm korkuyom kanamam olacak diye
aynen bana da öle geliyor ben hatta şey diyom ben bu 9 ayda 9 doğururum beklemekten herhalCanım zaman hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor bazen . Hayırlısıyla haziran gelse de alsak yavrularımızı kucağımıza :) :)
ağrım biraz fazla gb sanki şuanda devam ediyo kendimi oyalıyom şuan burda fazla kötü düşünmemek içinNeden kanaman olucak diye dusunuyosun? Ben ilkinde kanama gecirmistim. Merak ettigin bisey varsa sorabilirsin.
Canım ne fark eder ha özlem ha denizahh canm pardon yaa ben deniz değil özlemben doğum tarih günümüzü aynı sanıp yazdım ben de kendimi 15 sandım biran
ağrım biraz fazla gb sanki şuanda devam ediyo kendimi oyalıyom şuan burda fazla kötü düşünmemek için
evt cnm orası da öle tabiii hayırlısıyla o günleri görelim deCanım ne fark eder ha özlem ha deniz1 gün var canım aramızda ama bebişlerimizin canı ne zaman ister ne zaman gelirler bilinmez :) Belki aynı gün doğururuz belli olmaz :)
yarın öğlende randevum var gidicem inş. kötü birsey yokturDoktora gittin mi ? Benim de ilkinde agrim vardi sonra progestan verdi doktor. Bebegin daha iyi tutunmasi icin.Ama daha sonrasinda kanamam oldu. Acile falan gittim. Bebise bisey olmamisti. Sonra da dogurdum zaten.
yapmıyorum 2 gündür yatıp kalkıyorum normalde duramam öle birsey yapmadan ama bebeğim için gerekirse kendini yatağa çiviler insan :)Benim de agrim oluyo ara ara, dinlen sen fazla is falan da yapma.
bende aynı tedirginlik içerisindeyim canm yarın dr.randevum var yarın ne varsa sorayım size eve gelince hemen yazarım :) buarada hoşgeldiniz aramıza ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz süperrrr
Kötü düşünme yoktur zaten kötü bisey. Iyi düsün hep iyi olsun.yarın öğlende randevum var gidicem inş. kötü birsey yoktur
akıntım hiç olmadı benim senin akıntın ne renk oluyo sorarım tabiii :)hoşbulduk canım. aynen sor sor. akıntım da fazlalaştı benim. sende de var mı?
İnşallah görücez canım :) Yarın kontrolden sonra yaz canım bize de merakta bırakma bizi. Her şey iyi çıkıcak hayırlısıyla bol bol dinlenmemiz ve sakin olmamız lazım bu süreçte.evt cnm orası da öle tabiii hayırlısıyla o günleri görelim de
evt şuan çok iyi düşünüyorum gaz sıkışması da yaşıyo olabilirim belki şuanda karnım taş gibiKötü düşünme yoktur zaten kötü bisey. Iyi düsün hep iyi olsun.
şeffaf olmasından bence hiç korkma o doğal diye biliyorum ama tabii ben bunların hepsini soracam yarın dr.aşeffaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?