♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
ahh canm pardon yaa ben deniz değil özlem ben doğum tarih günümüzü aynı sanıp yazdım ben de kendimi 15 sandım biran

2 tanemi ay hadi hayırlısı canım bir şey soracam bende dün kan tahlili yaptım değerim 11953.4 çıktı sitelerde çok yüksek diyorlar senin kaçtı hatırlıyormusun
senın ucuz falan olmasın cok yüksek canım kaçıncı günde yaptın kı testını

ahh canm pardon yaa ben deniz değil özlem ben doğum tarih günümüzü aynı sanıp yazdım ben de kendimi 15 sandım biran
Canım ne fark eder ha özlem ha deniz 1 gün var canım aramızda ama bebişlerimizin canı ne zaman ister ne zaman gelirler bilinmez :) Belki aynı gün doğururuz belli olmaz :)

ağrım biraz fazla gb sanki şuanda devam ediyo kendimi oyalıyom şuan burda fazla kötü düşünmemek için

Doktora gittin mi ? Benim de ilkinde agrim vardi sonra progestan verdi doktor. Bebegin daha iyi tutunmasi icin.Ama daha sonrasinda kanamam oldu. Acile falan gittim. Bebise bisey olmamisti. Sonra da dogurdum zaten.

Doktora gittin mi ? Benim de ilkinde agrim vardi sonra progestan verdi doktor. Bebegin daha iyi tutunmasi icin.Ama daha sonrasinda kanamam oldu. Acile falan gittim. Bebise bisey olmamisti. Sonra da dogurdum zaten.
yarın öğlende randevum var gidicem inş. kötü birsey yoktur

bende aynı tedirginlik içerisindeyim canm yarın dr.randevum var yarın ne varsa sorayım size eve gelince hemen yazarım :) buarada hoşgeldiniz aramıza ne güzel gün geçtikçe çoğalıyoruz süperrrr

hoşbulduk canım. aynen sor sor. akıntım da fazlalaştı benim. sende de var mı?

ayrıca ayıptır sorması cinselliği ne yapacam bilmiyorum. eşim istiyor ama ben korkumdan istemiyorum. ne yapmam gerekiyor sizce?

evt cnm orası da öle tabiii hayırlısıyla o günleri görelim de
İnşallah görücez canım :) Yarın kontrolden sonra yaz canım bize de merakta bırakma bizi. Her şey iyi çıkıcak hayırlısıyla bol bol dinlenmemiz ve sakin olmamız lazım bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…