♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İyi akşamlar annişler,
Maglum sayfamız pek aktif değil bu aralar, bende pek fazla aktif olamıyorum.
Haziran ayında dogum yapacaklar için tavsiye edebileceğim daha aktif bir sayfa var bende genelde bir sorunum olduğunda ordan soruyorum orası daha kalabalık ve aktif, isterseniz sizde haziran anneleri olarak sohbete ordan devam edebilirsiniz :)

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/

Maşallah Cnm gozunaydin hep güzel haberlerimiz olsun bboyle inş. Benim de dr um ense kalınlığına baktı 2li yapmadı 3lu taramaya cçağırdı . bana da gerek duymadı yani Cnm

İnsallah tertemiz cikar testlerimiz. Hayirlisi olsun.

Canım, annesi iyi bakmışsın bebişe Maşallah :) Ben 2 li yaptırdıydım bakalım benim doktor 3 lü de isteyecek mi , nasipse cuma gideceğim ben de:)

2 lide risk cikmadiysa bidaha 3 lus istemiyolar genelde ama insallah hayirli haberler aliriz canim . Miyomu olcmuyor dr ama her seferinde rusklerden haberdar ediyor .

Gözünaydın herşey yolundaymış ne güzel. Allah hepimize güzel haberlerle dönmek nasip etsin inşallah.

İnsallah canim rabbim tum hamilelere guzel haberler almayi nasip etsin bebislerini hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin insallah.

Ben de istemedim ikili tarama ama ense kalinligi ve burun cikintisina bakmisti doktorum. ben bu taramalarin gereksiz olduğunu dusunenlerdenim zaten.

İstese ben yaptiracaktim ama sonuc ngatif cikarsa be yapacagim onu hala bilmiyorum. Rabbim herkese hayirlisiniz hayirli zamanda nasip etsin insallah. Aslinda yaptirmamakla en mantiklisini yaptirmissin.

.
Evet bende sevindim buyumus olmasina zira aklim hep onda acaba hala oradami yasiyomu hareket ediomu. Cinsiyet konusunda bi secimim yok ama insan merak ediyor iste. Tabiki saglikli olmasi onceligimiz . Evet maalesef testler sadece istatistik testi yani bir tahmin ama dr lara guvenmekten baska bisey gelmiyor elimizden. Rabbim herkese evlatlarini hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin insallah.

Gunaydin kizlar guzel ve saglikli bir gun olsun. Bebeklerinizden guzel haberler aldigimiz bir gun dilerim herkese

Günaydın kızlar ;( biraz moralim bozuk hatta epeyce nevesta diye bi arkadaşımız vardı 12.haftasında dr a gidiyor ve 8.haftada bebeğinin gelişiminin durduğunu öğreniyor kalp atışı alınamıyor gece üzüntüden uyuyamadim insan kendi yerine koyuyor bnm daha önce basımagelen bbisey diye o yyüzden daha da iyi anladım onu ve kat kat uüzüldüm bi korku var içimde daha dr dan doneli bi hafta olmadı ama korkuyorum bebeğim iyi mi yaşıyor mu diye endiseliyim ooof ooff ilk uç ayı atlatmak derler ben endişe atamiyorum öyle şeyler duyuyorum okuyorum ki içim rahat etmiyor hem de hic

Allah yardimcisi olsun. Tabiki cok cok uzucu ama hayirda serde rabbimden. Allah hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah. Allah sabir versin arkadasada. Evet hamilelik zaten hep endise isi hep korku hep risk.

Gozunuz aydin. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

Gozunaydin. 20 aralıkta uçlu tarama için mi gideceksin ? Kaçıncı haftandasin su an ? Ben de 25 inde gidecem inş.

Aynı durumdayız... biraz bencilce olacak ama keşke kimsenin başına böyle şeyler gelmese, keşke ben duymasam ya da burda paylaşılmasa... Biliyorum çok bencilce oldu ama o arkadaslarımın durumlarını paylaşmasından sonra ister istemez hepimiz bir panik içinde endişeye düştük benimde düne kadar içimde ne korku vardı ne de endişe... arkadaslarımızın haberlerini aldığımdan beri içim içimi yiyor acaba bebiğim ne durumda diye işin kötü yanıda daha kontrol gunume 10gun var en sonunda dayanamayıp erkenden gidicem ama hastanede uzak bide çalışıyorum eşimede durumu söyleyemiyorum cunku ne duydun yine nerden ne okudun bişeyin yoktu düne kdr okuma diyorum sana o sayfaları diyecek... Ama içim hiç rahat değil keşke bu sayfalara girip okumasaydım bi sure daha diyorum...

Tüm sözlerine katılıyorum bnm de daha 20 gün var nerdeyse randevuma nasıl bekliycem hic bilmiyorum eşime desem ayni senin eşinin dediklerini diycek biliyorum diyorum netten su telden uzaklasimmi onu da yapamiyorum sabah inan bebegim iyi mi acaba diye uyandım çok endiseliyim ne yapicam bilmiyorum inş herşey yolundadır allahım korusun bebislerimizi

H hsnoya
Kizlar ikinizide cok iyi anliyorum bende yasiyordum bu yasadiklarinizi her hafta doktora gidiyordum.ama 3 ayi bitirdik kizlar. Ikili taramalarimizida yaptirdik. Sukur bir sorun yok. Azcik rahatlayin. O arkadaslardan birinin ikili tarama sonucu kotuydu cvs yaptiracktiki bebegin kalbinin durdugunu ogrendi doktora gittiginde.Diger arkadas 12. Haftada ogrendi ama sanırım 2 hafta olmustu kalbi durali. Nevestayi bilmiyorum. Ama muhtemelen onunda bir nedeni vardir bunlar gibi. Yani kizlar artik bir nefes alin bebeklerimiz sağlıklı taramamizi da yaptirdik. Bundan sonra kendimize dikkat edip bebeklerimizi korumaliyiz ki birsey olmasin. Strese dikkat edin tansiyona dikkat edin. Artik bunlar onemli.

Gozunaydin. 20 aralıkta uçlu tarama için mi gideceksin ? Kaçıncı haftandasin su an ? Ben de 25 inde gidecem inş.
13+1 oldu ama 3 lü tarama için bir tarih vermedi bahsetmedide bu kontrol için ben rutin kontrol olablir diye düşündüm ama bakalım artık yine de o zaman yaptır derse yaptırıcaz sen üçlü için mi gideceksin

canım eğer çalışıyosan kendini işine ver yada evdeysen başka seyle oyalanmaya çalış yada birine felan oturmaya git cunku bu duygulara tek kaldığımda genelde kafa yoruyorum bende öğle arası eşimle görüştüm dışarı cıktık yemeye magazalara felan baktık derken kafam biraz dagıldı cok sükür biraz daha iyiyim ama diyorum bi işaret bi belirti olsa bebeğimle ilgili ve tamamen bu histen kurtulsam

doğru soyluyosun canım hatta benimki haftaya 4 aylık olacak aslında tehlikeden biraz uzaklaştım sayılır ama kucagıma alana kadar sanırım korkularım devam edecek ki bugune kdr ne düşük tehlikesi geçirdim ne kanamam oldu sadece arkadaslardan dolayı evham yaptım... Allah bebişlerimizi sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...

Aynen cnmmm ben calismiyorum diğer gebeligimde bebeğimi kaybedince isten de çıktım uç 4 aydır evdeyim dediğin gibi sürekli anneme gidiyorum ya da dışarı çıkıyorum kafami rahatlatmaya çalışıyorum. Dusun en son perşembe günü gittim ense kalınlığı iyi çıktı bebeğimin dr aralığın sonu çağırdı herşeyiiyi gözüküyorama iiçim içimi yiyor ilk uçaydan sonra rrahatladim diyordum ama nerde arkadaşlarımızın yaşadıkları bizi diken üstünde tutuyor maalesef ki binde ben ilk gebeligimde bebeğimi kkaybetmiş biri olarak daha da korkuyorum inş bu sefer her şey güzel olur agzimdan su duayı eksik etmiyorum nazardan korkanlr için etkiliymis allahım korurmuş ' masallahu la havke ve la kuvvet illa billahil aliyyil azim' korktugum her an bu duayı okuyorum hastaneye her gittiğimde ağzımdan düşürmüyorum yol boyunca hep dua ediyorum allahımkabul etsin iinş.

anladım Cnm.ben uçlu tarama için gidicem inş iyi ssonuçlar alırız o hafta ben allahın izniyle 16 haftalık oluyorum ultrasona gore 17.haftada oluyorum bakalım inş güzel Haberlerle ddonerim

Aynen Cnmilk uuç ayi ssağlıkla atlattik inş bundan sonrası da sağlıkla devam eder tek temennim allahım bu saatten sonra hic birimizi uzmesin inş . hep güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin bizlere(amin ) perşembe günü SATA gore 14.haftaya ultrasona gore 15.haftaya giriyorum inş allahım tamamına erdirsin

Aynen canim katiliyirum sana. Biz kendimze dikkat edelim gerisini bebek kendi kendine halleder zaten. Allahin takdiri, hali hazirda sorunlari olan bi bebekse sonunu goremeyebiliyoe malesef. Ama saglikli oldgnu umup saglikli olmasi icn elimizden geleni de yaptiktan snra icimizi ferah tutmaktan baska care yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…