♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Bunlar hiç bitmiyor malesef. Ama gerçekten boyle şeyleri mümkün olduğunca okumamak gerekiyor dediğin gibi bencilce ama başka çare yok. Bu durum hepimizde mevcut. Ben açıkçası her topiği takip etmiyorum. O yüzdende çok okumadım tek tük denk geliyor. Daha seçici olmak lazım diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba...haftasinu bende kontroldeydim büyük ihtimal kiz dedi:)))))ensen kalinlugi iyuiyi dedi burun kekemiği oluşmuş,....çok hareketliydi ama elleri sürekli yüzünde:)))) darisi haber bekleyenlerin basina

Hadi gozunaydin Cnm :) evet o hareketlerini görmek harika bir duygu Benm minnakimin da eli ayağı durmuyordu maşallah
Kızlar merhaba...haftasinu bende kontroldeydim büyük ihtimal kiz dedi:)))))ensen kalinlugi iyuiyi dedi burun kekemiği oluşmuş,....çok hareketliydi ama elleri sürekli yüzünde:)))) darisi haber bekleyenlerin basina

Maşallah canim. Kizlarimiz artiyor ne güzel. Benim ki de bir sirt üstü, bir yüz üstü. Maşallah bebislerimize.

Kizlarrr... Bugün kontrolum vardi. 82 gr, boyu da 8 cm olmuş minigimin. Gelişimi 2 gün, boyu 4 gün önde maşallah. Ense kalingi 1,2, kan da verdim. Cinsiyeti %90 kız dediiiiii  İçim çok rahatladi, anlatamam...

Gözün aydin canim. Bütün anneler boyle güzel haberlerle gelsin inşallah.
Benimde yarin randevum var. İnşallah ogrenirim bu kez cinsiyetini

gozunaydin Cnm :) ne güzel hep boyle mutlu haberler duyalim ya hep güzel haberler paylaşalım inş maşallah bebeğine Cnm kız demistin onceden ama simdi garantilendi maşallah maşallah artsın prensesler onca prensten sonra
Kizlarrr... Bugün kontrolum vardi. 82 gr, boyu da 8 cm olmuş minigimin. Gelişimi 2 gün, boyu 4 gün önde maşallah. Ense kalingi 1,2, kan da verdim. Cinsiyeti %90 kız dediiiiii  İçim çok rahatladi, anlatamam...

İnsan kotu haberlerden ister istemez etkileniyor ama bir arkadaş bugün artik cok fazla kafaya takmamamiz gerektiğini söyledi. Doğru aslında dedikleri. Doktorlar kotu bir şey soylemiyor, ilk uç ayi da atlattik maşallah. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Sira sende artik. Cinsiyetle ilgili rüyalar da gördün. Önce saglikli olmasını sonra da gönlünden geçenin olmasını dilerim

Gözün aydın canım ne güzel sayfamıza bir prenses daha geliyor :)))) rabbim sag salim kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize :)))

H hsnoya canım gunaydın öncelikle ama bu fotoda hiç görünmüyor. Diğerinde yine tahmin yürütebildim. Ama senin bebeğin kız bence hem bi önceli fotoda gördüpümden hemde içime doğduğundan. Bide sen bol bol rüyada gördün annelerin rüyasında gördüğü çıkarmış genelde. Hayırlısı olsun canım. Şıan itibariyle kendiminkinden çok seninkini merak ediyorum

superisi_sinope

Cok sevindim canım rabbim hayırlı bir evlat olmasını hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.

Sagol cnm amin inş

Günaydın kizlarrrrr ay ben ne çok ruya goruyorummmm bu gecede karnimin büyüdüğünü ve esimle bebeğimizin hareketlerini izlediğimizi gördüm ayyy nasıl huylaniyorm o içimde kıpır kipirken gece yatarken dua ettim ''Allahım bebeğimin gelişimi için ileriki aşamada beni ne bekliyor bana rrüyamda göster " dedim bunu gördüm şükürler olsun çok güzel bir ruyaydi inş az kalmıştır kızlar bu rüyanın gerçekleşmesine inş bunlari da paylasiriz en yakin zamanda buradan

Ayy sağol Cnm bnm inş iki Hafta sonra ogrenirim bu dertten ben de kurtulurum siz de herkesin iiçine doğan kız Benm içime doğan erkekti ama rrüyalarımdan sonra kıza döndüm bende cünkü Benm ruyalarim çıkar hayirlisi olsun inş o attığımız fotoya birisi erkek diye yorum yapmış ama bi tek o gorebilmis çok inanamadim o yüzden aman ne olursa olsun sağlıklı olsun hayirli olsun merak iste

Günaydın kızlaar, Güzel haber getirip bizi sevindirenlere tebrikler :) Daha daha güzel haberleri ve cinsiyet haberlerini merakla bekliyorum:))) Ben de İnşallah cuma günü güzel haberler getiririm sizlere:) Güzel güzel çok güzel bir gün diliyorum.

Ayy cinsiyerini falan netlestirenleri gorunce ben de randevu icn sabirsizlaniyorum ama henuz bi hafta daha var nasi geciceeek:) hep guzel haberler gelsn boyle masallah topige:)

Kimler ne zaman cinsiyet için gidecek dr a yani gittiğinde öğrenebilecek ? Ogrenmeyenler arasinda sırasıyla yazalım bakalım en son kim kapatacak bu cinsiyet merakını ben 25 aralık inş kızlar

Kimler ne zaman cinsiyet için gidecek dr a yani gittiğinde öğrenebilecek ? Ogrenmeyenler arasinda sırasıyla yazalım bakalım en son kim kapatacak bu cinsiyet merakını ben 25 aralık inş kızlar

Canım ben bugun gidicem. söylerse öğrenirim inşallah :)

Ben aslında pazartesi gittim ama çok hareketliydi dr bir çıkıntı görüyorum ama yanıltmayalım dedi. Haftaya salı kontrolum var belki ozaman netleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…