- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.641
Aynı durumdayız... biraz bencilce olacak ama keşke kimsenin başına böyle şeyler gelmese, keşke ben duymasam ya da burda paylaşılmasa... Biliyorum çok bencilce oldu ama o arkadaslarımın durumlarını paylaşmasından sonra ister istemez hepimiz bir panik içinde endişeye düştük benimde düne kadar içimde ne korku vardı ne de endişe... arkadaslarımızın haberlerini aldığımdan beri içim içimi yiyor acaba bebiğim ne durumda diye işin kötü yanıda daha kontrol gunume 10gun var en sonunda dayanamayıp erkenden gidicem ama hastanede uzak bide çalışıyorum eşimede durumu söyleyemiyorum cunku ne duydun yine nerden ne okudun bişeyin yoktu düne kdr okuma diyorum sana o sayfaları diyecek... Ama içim hiç rahat değil keşke bu sayfalara girip okumasaydım bi sure daha diyorum...
Kızlar merhaba...haftasinu bende kontroldeydim büyük ihtimal kiz dedi:)))))ensen kalinlugi iyuiyi dedi burun kekemiği oluşmuş,....çok hareketliydi ama elleri sürekli yüzünde:)))) darisi haber bekleyenlerin basina
Maşallah canim. Kizlarimiz artiyor ne güzel. Benim ki de bir sirt üstü, bir yüz üstü. Maşallah bebislerimize.Kızlar merhaba...haftasinu bende kontroldeydim büyük ihtimal kiz dedi:)))))ensen kalinlugi iyuiyi dedi burun kekemiği oluşmuş,....çok hareketliydi ama elleri sürekli yüzünde:)))) darisi haber bekleyenlerin basina
Kizlarrr... Bugün kontrolum vardi. 82 gr, boyu da 8 cm olmuş minigimin. Gelişimi 2 gün, boyu 4 gün önde maşallah. Ense kalingi 1,2, kan da verdim. Cinsiyeti %90 kız dediiiiii İçim çok rahatladi, anlatamam...
Sağol canim benim. İnşallah senin güzel sonuclarini da oluruz buradan.Gözün aydin canim. Bütün anneler boyle güzel haberlerle gelsin inşallah.
Benimde yarin randevum var. İnşallah ogrenirim bu kez cinsiyetini
Kizlarrr... Bugün kontrolum vardi. 82 gr, boyu da 8 cm olmuş minigimin. Gelişimi 2 gün, boyu 4 gün önde maşallah. Ense kalingi 1,2, kan da verdim. Cinsiyeti %90 kız dediiiiii İçim çok rahatladi, anlatamam...
İnsan kotu haberlerden ister istemez etkileniyor ama bir arkadaş bugün artik cok fazla kafaya takmamamiz gerektiğini söyledi. Doğru aslında dedikleri. Doktorlar kotu bir şey soylemiyor, ilk uç ayi da atlattik maşallah. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Sira sende artik. Cinsiyetle ilgili rüyalar da gördün. Önce saglikli olmasını sonra da gönlünden geçenin olmasını dilerimgozunaydin Cnm :) ne güzel hep boyle mutlu haberler duyalim ya hep güzel haberler paylaşalım inşmaşallah bebeğine Cnm kız demistin onceden ama simdi garantilendi maşallah maşallah artsın prensesler onca prensten sonra
Gözün aydın canım ne güzel sayfamıza bir prenses daha geliyor :)))) rabbim sag salim kucağımıza almayıda nasip etsin hepimize :)))İnsan kotu haberlerden ister istemez etkileniyor ama bir arkadaş bugün artik cok fazla kafaya takmamamiz gerektiğini söyledi. Doğru aslında dedikleri. Doktorlar kotu bir şey soylemiyor, ilk uç ayi da atlattik maşallah. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Sira sende artik. Cinsiyetle ilgili rüyalar da gördün. Önce saglikli olmasını sonra da gönlünden geçenin olmasını dilerim
İnsan kotu haberlerden ister istemez etkileniyor ama bir arkadaş bugün artik cok fazla kafaya takmamamiz gerektiğini söyledi. Doğru aslında dedikleri. Doktorlar kotu bir şey soylemiyor, ilk uç ayi da atlattik maşallah. Bir sıkıntı olmaz inşallah. Sira sende artik. Cinsiyetle ilgili rüyalar da gördün. Önce saglikli olmasını sonra da gönlünden geçenin olmasını dilerim
Ayy sağol Cnm bnmH hsnoya canım gunaydın öncelikle ama bu fotoda hiç görünmüyor. Diğerinde yine tahmin yürütebildim. Ama senin bebeğin kız bence hem bi önceli fotoda gördüpümden hemde içime doğduğundan. Bide sen bol bol rüyada gördün annelerin rüyasında gördüğü çıkarmış genelde. Hayırlısı olsun canım. Şıan itibariyle kendiminkinden çok seninkini merak ediyorum
superisi_sinope
Cok sevindim canım rabbim hayırlı bir evlat olmasını hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.
Kimler ne zaman cinsiyet için gidecek dr a yani gittiğinde öğrenebilecek ? Ogrenmeyenler arasinda sırasıyla yazalım bakalım en son kim kapatacak bu cinsiyet merakınıben 25 aralık inş kızlar
Ben aslında pazartesi gittim ama çok hareketliydi dr bir çıkıntı görüyorum ama yanıltmayalım dedi. Haftaya salı kontrolum var belki ozaman netleşir.Kimler ne zaman cinsiyet için gidecek dr a yani gittiğinde öğrenebilecek ? Ogrenmeyenler arasinda sırasıyla yazalım bakalım en son kim kapatacak bu cinsiyet merakınıben 25 aralık inş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?