♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Kimler ne zaman cinsiyet için gidecek dr a yani gittiğinde öğrenebilecek ? Ogrenmeyenler arasinda sırasıyla yazalım bakalım en son kim kapatacak bu cinsiyet merakını ben 25 aralık inş kızlar
Bnm
Haftaya sali normalde. Ama randevu icn uygun olmazsa o gn oncesi veya snrasi olabilir randevu sistemi calsmio su an

Ya kızlar ben dün itibari ile demir hapına başladım bide elevit kullanıyorum. Ama kusurabakmayın. Dışkımın rengi çok koyu siyaha yakın. Ve kokusu bi garip başına gelen varmı acaba ilaçlardanmı diyorum fikri olan varmı ?

Tamam Cnmsen de benden oncesin demekki aanlaşıldı en son ben ogrenicem en meraklısı ben en son öğrenecek olan da ben
Bnm
Haftaya sali normalde. Ama randevu icn uygun olmazsa o gn oncesi veya snrasi olabilir randevu sistemi calsmio su an

Cnm normal bende kullanırken o ilaçları aynisi basıma gelmişti zaten reçetesini okuduğumda da görmüştüm yazıyororda da diski rengi kkoyulaşır vs diye iyk

Elevitte domuz jelatini varmış ama ben kullandıktan sonra öğrendim hatta eşim aradı yetkili kisiyi doğruladılar çok pişman oldum kullandigima eleviti karşılayanbbaşka ilaç iç bence Cnm yine de sen bilirsin.

Tamam Cnmsen de benden oncesin demekki aanlaşıldı en son ben ogrenicem en meraklısı ben en son öğrenecek olan da ben
Canim.bana gecen hafta erkek olabilir demişti doktorum. Doktor degistiriyorum yarin yeni doktora gidicem.buyuk ihtimalle yarin kesinlesir cinsiyet.

Ben aslında pazartesi gittim ama çok hareketliydi dr bir çıkıntı görüyorum ama yanıltmayalım dedi. Haftaya salı kontrolum var belki ozaman netleşir.
benim randevum 20 aralıkta daha 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum çok da merak ediyorum cinsiyetini:) (tabi ibrde görebilirsek eğer :))

Ben ogrenemedim maalesef. Devletteydi bu seferki randevum asistanmidir nedir cinsiyet soylemiyoruz dedi. Bana yok ikili yaptirmamissin yok uçlu zamanin gelmiş vs diyip durdu. İstemiyorum zorla mi? Sinirimi bozdular ya. Gerçekten büyük bi şehirde olup mecburen özele gidemeyenlere Allah yardim etsin

Yaa üzüldüm Cnm 16 haftalık olmuş nasıl hala soylemiyorlar soyleseniz ne oolacak sanki ben 25 inde gidecem devlete uçlu tarama için ama o güne nolur nolmaz yine söylemezler falan özelden de randevu alcam onlar soylemezse özelde ogrenicem kararliyim

Gittiğim yer büyük doğum. Hergun belki bin tane hamile geliyor. Otomatiğe baglamislar. Karsilarindaki anne değil birkaç dakikada defedilecek hasta modunda adamlar. Neden diyorum. Herkesle okadar ugrasamazlarmis. Kizmam ve uzulmem ogrenemedigimden değil. Oraya mecbur olanlari düşünmekten

İnş rüyan tez zamanda gercek olur ve zaman cabuk gecer hemencecik minişini kucağını alırsın canım :))

Maalesef canım böyle bir gerçek var normal bir muayene olsa belki bu kadar takmazdın ama hamilelik heyecanlı bir süreç insan karsısındaki doktordan ister istemez duygularına ortak olmasını ilgilenmesini istiyor...

Evet canım benimde öyle normal demekki durumun ilaçlardan kaynaklanabiliyor yinede için rahat etmezse doktoruna sorarsın canım gidince

He birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…