♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben daha önce elevitle ve ferrum fort kullanmıştım bi de progestan ucu bir arada çok sıkılmistim artik biti sşükür simdi sadece decavit kullanıyorum o da bitmek üzere hatta bakalım sırada ne var
He birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor

Haklısın canım. Devlete ben de gitmiştim başta. Allah kolaylık versin mecbur olanlara... Doktorlar robot gibi bir de tersliyorlar 5 bilemedin 10 dakikaya bir hasta - durum çok zor...

He birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor
Kızlar ben vitamin falan alamıyorum Midem çok kötü... Cuma gidince bir doktora soracağım. Akşamları gaviskon, bazen maden suyu, bazen ılık süt limonlu su vs... sürekli mide sorunları yaşıyorum

Sağol canim benim. İnşallah hepimiz saglikla, hayirlisiyla kucaklariz.

Canım daha önce kansizlik çekmiş biri olarak söylüyorum: gayet normal. Demir hapinin diskiyi koyulastirma etkisi var

benim randevum 20 aralıkta daha 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum çok da merak ediyorum cinsiyetini:) (tabi ibrde görebilirsek eğer :))

İnsan önce sağlık diyor ama yinede merak ediyor gerçekten. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.

Devlet hastanesinde söylemiyorlar malesef. Hatta 20. Haftadamı ne ayrıntılı ultrason veriyolar orada öğrenirsin biz söylemiyoruz diyorlar. Aslında doktorlarla da alakalı değil sanırım bu konuda kurallar var. Her türlü insanla uğraşıyorlar neticede. Ben de hem özele hem devlete gidiyorum miyom nedeniyle ama okadar kalabalıkki. İnsan bunalıyor otuemaya yer yok bide erkekler kadınlara yer vermiyor karısını bekleyenler. Yani off off. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ya evet o meseleyi H hsnoya arkadaşımda söylemiş sanırım haftaya bende değiltireceğim decavit yaZdıracağım. Off evet ilaçlar benide mahvediyor. Bende kan hapı elevit ve artık son progestanlarımı kullanıyorum. Sarımsı bir akıntım var haftaya bakalım olmazsa fitil veririm de desi dr. Ben hasta olunca bile ilaç içmezdim :) allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse unuturuz inşallah bu günleri.

Canım daha önce kansizlik çekmiş biri olarak söylüyorum: gayet normal. Demir hapinin diskiyi koyulastirma etkisi var

Evet canım sonra araştırdım internette genel olarak olan birieymiş. Evhamlandığım okadar çok şey varki bide bunu takmıyayım kafaya en iyisi :)

Herkese günaydın güzel günler dilerim. Sağlıklı ve güzel haberler aldığımız bir gün olsjn inşallah

Nasilsiniz kizlar hal keyf ne durumda herkeste cinsiyet telasesi görüyorum masallah . Hep böyle güzel heyecanlar yasarsiniz inşallah . Ya kızlar benim hamilelik takvimin yorumlarımin altinda gorunuyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…