- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.681
İnş rüyan tez zamanda gercek olur ve zaman cabuk gecer hemencecik minişini kucağını alırsın canım :))
He birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor
Kızlar nubtan anlayan annelerimbi foto daha buldum minnakimin ense kalınlığı için gittiğim fotosu bundan anlaşılıyormu ?
Eki Görüntüle 1330458
1.Yangtze
2.cgdozdgn
3.ben gorunuyor o zaman su anhadi bakalım
ben de öğrenmedim daha ama ben devlete gidiyorum anca bir ay sonraya
Haklısın canım. Devlete ben de gitmiştim başta. Allah kolaylık versin mecbur olanlara... Doktorlar robot gibi bir de tersliyorlarGittiğim yer büyük doğum. Hergun belki bin tane hamile geliyor. Otomatiğe baglamislar. Karsilarindaki anne değil birkaç dakikada defedilecek hasta modunda adamlar. Neden diyorum. Herkesle okadar ugrasamazlarmis. Kizmam ve uzulmem ogrenemedigimden değil. Oraya mecbur olanlari düşünmekten
Kızlar ben vitamin falan alamıyorumHe birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor
Sağol canim benim. İnşallah hepimiz saglikla, hayirlisiyla kucaklariz.H hsnoya canım gunaydın öncelikle ama bu fotoda hiç görünmüyor. Diğerinde yine tahmin yürütebildim. Ama senin bebeğin kız bence hem bi önceli fotoda gördüpümden hemde içime doğduğundan. Bide sen bol bol rüyada gördün annelerin rüyasında gördüğü çıkarmış genelde. Hayırlısı olsun canım. Şıan itibariyle kendiminkinden çok seninkini merak ediyorum
superisi_sinope
Cok sevindim canım rabbim hayırlı bir evlat olmasını hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.
Canım ben cuma gidicem , bakalım öğrenebilecek miyim...BN de devlete gidiyorum Cnm 25inde uçlu taramaya gidecem sata gore 16 ultrasona gore 17.haftada oluyorum. Bakalım yine belli olmazsa özele gidecem
Canım daha önce kansizlik çekmiş biri olarak söylüyorum: gayet normal. Demir hapinin diskiyi koyulastirma etkisi varYa kızlar ben dün itibari ile demir hapına başladım bide elevit kullanıyorum. Ama kusurabakmayın. Dışkımın rengi çok koyu siyaha yakın. Ve kokusu bi garip başına gelen varmı acaba ilaçlardanmı diyorum fikri olan varmı ?
Canım ben cuma gidicem , bakalım öğrenebilecek miyim...
Hadi bakalım Cnm ÖĞRENİRSİN inş
inşallah cnm :)Ooo sen de ondesin o zaman Cnm hadi bakalım ins ogrenirsin
benim randevum 20 aralıkta daha 10 gün var nasıl geçecek bilmiyorum çok da merak ediyorum cinsiyetini:) (tabi ibrde görebilirsek eğer :))
Ben ogrenemedim maalesef. Devletteydi bu seferki randevum asistanmidir nedir cinsiyet soylemiyoruz dedi. Bana yok ikili yaptirmamissin yok uçlu zamanin gelmiş vs diyip durdu. İstemiyorum zorla mi? Sinirimi bozdular ya. Gerçekten büyük bi şehirde olup mecburen özele gidemeyenlere Allah yardim etsin
He birde yazmayı unutmuşum ben elevit yerine decavit kullanıyorum omega 3 ve de demir hapı 3nü verdi doktorum çok zor oluyor midemi ekşitiyor ve agzımda kötü tad bırakıyor
Canım daha önce kansizlik çekmiş biri olarak söylüyorum: gayet normal. Demir hapinin diskiyi koyulastirma etkisi var
Devlet hastanesinde söylemiyorlar malesef. Hatta 20. Haftadamı ne ayrıntılı ultrason veriyolar orada öğrenirsin biz söylemiyoruz diyorlar. Aslında doktorlarla da alakalı değil sanırım bu konuda kurallar var. Her türlü insanla uğraşıyorlar neticede. Ben de hem özele hem devlete gidiyorum miyom nedeniyle ama okadar kalabalıkki. İnsan bunalıyor otuemaya yer yok bide erkekler kadınlara yer vermiyor karısını bekleyenler. Yani off off. Allah herkesin yardımcısı olsun. /QUOTE]
Canım Allahtan beni gittiğim yerde poliklinik bolümüne erkekleri sokmuyorlar. mhrs den randevu alınca bekleme şansın da olmuyor. Aslına bakarsan kalp atışını gösterdi uzun uzun baktı ama. Kendimi Cinsiyet öğrenmeye odakladığım için biraz gerildim. Zaten 2 hafta sonra özelde var randevum inşallah 18 haftalık olcak ozaman öğrenirim artık.
Benden de herkese günaydınlarrrrrr.....
GünaydııınnGünaydıın kızlaar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?