- 9 Ekim 2014
- 164
- 88
- 38
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
yazıcam kızlarrr :) artık hepimiz bir birimiz hepimiz için buradayızİnşallah görücez canım :) Yarın kontrolden sonra yaz canım bize de merakta bırakma bizi. Her şey iyi çıkıcak hayırlısıyla bol bol dinlenmemiz ve sakin olmamız lazım bu süreçte.
Doktora bugün gittim canım ve keseyi gördümçok güzell canımm doktora ne zaman gitmeyi planlıyorsun
Aynen öyle canım :) Hep destek tam destek birbirimize :)yazıcam kızlarrr :) artık hepimiz bir birimiz hepimiz için buradayız
canım sakın çiğ köfteden uzak dur bebeğin için etsiz yiyebilirsin o tehlike arz etmiyor bu linki aç oku olur muSiz anneniZe ya da barsa kardesinize falan soylediniz mi? Ne zmn soylemeyi planliyorsunz ya da
bnm cok
Agrim yok, sabahlari cok iyiym ama gece oyle bi uyuyorm ki tum kemklerm dnlenmesi gerekio sanki asiri yorgn hasediorm yatma vakti. Bi de hala cig kofteye olan askm devam edio
hoş geldin canmKızlarrr ben geldimm aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz taze annelerr :)
canım bende korkuyom walla aynı şakilde eşimde de var bizde de o iş yokKızlar o isi napiyonuz anladiniz siz benisakıncası var mi Drbana yok ddemişti ama ben korkuyorum düşükten sonra
Siz anneniZe ya da barsa kardesinize falan soylediniz mi? Ne zmn soylemeyi planliyorsunz ya da
bnm cok
Agrim yok, sabahlari cok iyiym ama gece oyle bi uyuyorm ki tum kemklerm dnlenmesi gerekio sanki asiri yorgn hasediorm yatma vakti. Bi de hala cig kofteye olan askm devam edio
canım bende korkuyom walla aynı şakilde eşimde de var bizde de o iş yok
hoş geldin canmevt yeni annelerimiz var gün geçtikçe çoğalıyorz ne güzell
bende birkaç gündür yatmamaya özen gösteriyom normalde bende uyuyamıyorum ama dediğin gb insanın içi rahat etmiyor çokk kutsal bir duyguyu yaşıyoruz onun için alışkanlıklardn vazgeçiyorzAnladım cnm Dr a kalsa sorun olmaz diyor ama düşük yaptım ya herşeyden olmuş olabilir diye kendimi sucluyorum çok artik daha temkinli olmak istiyorum yüzüstü yatmadan uyiyamam Ben asla daha şimdiden yüzüstü bile yatmiyorum korkuyorum
bende birkaç gündür yatmamaya özen gösteriyom normalde bende uyuyamıyorum ama dediğin gb insanın içi rahat etmiyor çokk kutsal bir duyguyu yaşıyoruz onun için alışkanlıklardn vazgeçiyorz
esta, post: 37256550, member: 630198"]Kızlarrr ben geldimm aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz taze annelerr :)
Hoşgeldin canım :) Evet evet ne güzel oldu toplanmamız :)Kızlarrr ben geldimm aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz taze annelerr :)
Ama bacim artk hazirlar bulgurdan yapilio yaÇiğköfte yeme cnm Dr bana yasaklamıştı cig eti lahmacunu cigkofteyi vs
istersen git canım doktorum 5 gün geçerse gel dedi bana :)Aynen cnm benim yarin tam bir ay oluyor haftaici perşembe gidim diyorum Dr a az daha beklesem mi yoksa bilemedim ?
Kizlar doktr bana kanaman lekelenmen olrsa ilski yasagi olur ama su an bir sknti olmaz demisticanım bende korkuyom walla aynı şakilde eşimde de var bizde de o iş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?