♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
canım sakın çiğ köfteden uzak dur bebeğin için etsiz yiyebilirsin o tehlike arz etmiyor bu linki aç oku olur mu
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_beslenme/cig_et_tuketimi.asp :)

Kızlar o isi napiyonuz anladiniz siz beni sakıncası var mi Drbana yok ddemişti ama ben korkuyorum düşükten sonra

Çiğköfte yeme cnm Dr bana yasaklamıştı cig eti lahmacunu cigkofteyi vs

canım bende korkuyom walla aynı şakilde eşimde de var bizde de o iş yok

Anladım cnm Dr a kalsa sorun olmaz diyor ama düşük yaptım ya herşeyden olmuş olabilir diye kendimi sucluyorum çok artik daha temkinli olmak istiyorum yüzüstü yatmadan uyiyamam Ben asla daha şimdiden yüzüstü bile yatmiyorum korkuyorum

esta, post: 37256550, member: 630198"]Kızlarrr ben geldimm aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz taze annelerr :)[/QUOTE]

Hosgeldin nurcum yaptin mi utuleri

bende birkaç gündür yatmamaya özen gösteriyom normalde bende uyuyamıyorum ama dediğin gb insanın içi rahat etmiyor çokk kutsal bir duyguyu yaşıyoruz onun için alışkanlıklardn vazgeçiyorz

bende birkaç gündür yatmamaya özen gösteriyom normalde bende uyuyamıyorum ama dediğin gb insanın içi rahat etmiyor çokk kutsal bir duyguyu yaşıyoruz onun için alışkanlıklardn vazgeçiyorz

Aynen cnm benim yarin tam bir ay oluyor haftaici perşembe gidim diyorum Dr a az daha beklesem mi yoksa bilemedim ?

esta, post: 37256550, member: 630198"]Kızlarrr ben geldimm aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz taze annelerr :)

Hosgeldin nurcum yaptin mi utuleri [/QUOTE]

Yaptım canım normalde yerimde durmam ama bebeğim için 3 gündür yatıyorum şimdi ütü falan yaptım yorulduğumu hissettim :/ yani bütün gün ayakta olsam ne olacak bilmiyorum

Kızlar bu arada vucudunuzda değişiklikler hissediyor musunu? mesela benim göğüslerim irileşti göğüs uçlarım belirginleşti ve hafiften damarlarımda . Normaldede iri göğüslerim 9. ayda nasıl olucam bilmiyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…