- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.881
bizimde ölçtü kol bacak karın kafa baya inceledi. bakalım hayırlısıCanim benim doktorumda dun ayrintili Usg ama 22 ocak randevum. 22. Haftaya denk gelecek. Herkese ayrintili yapıyorlar ama 20. Haftadan sonra diye biliyorum. Seninki biraz daha erkenmis bilemedim.
Ayrıca dun kafasini inceledi kol ve bacaklarına bakti , bi kaç organi ile idrar torbasinin olusumlarini inceledi. Boy ve agirlik yok bu haftalarda dedi. Ben 2li ve 3 lu tarzi testleri zaten istemedim.
Benim bu şekildeydi herkesin nasildir bilmiyorum tatlim
bizimde ölçtü kol bacak karın kafa baya inceledi. bakalım hayırlısı
bu arada oğluşun olacakmşı hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Günaydın canimmerhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdimeşimde miyomu seve seve büyüttük diyor
Merhaba canım:) senin doktor biraz erken istemiş galiba ayrıntılı ultrasonu ama sanırım çoğu doktor istiyor...evet yaa benimde alt tarafta mesanemim üstünde semsert miyom duruyor:) Çok net hissediliyor:) Demek seve seve miyomları büyüttük:) Çarşamba güzel haberlerle geleceksin İnşallah canım...merhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdimeşimde miyomu seve seve büyüttük diyor
Hoş geldiiin :) İlk aylar biraz zor geçiyor doğrusu, endişe etme canım... sonra daha iyi olacaksın.Bende aramıza yeni katıldım selamlar.
Çok zor geçiyor diyebilirim bulantı kusma baş dönmesi ve düşük tehlikesi dün serum taktılar 5 tane korktum bebeğime bişey olur diye ama doktor yaptı yapacağını Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıklı kılsın gebe kalmadan antidepresan içiyordum, serum verildi.
V bulantıysa dayanamazsam hap içiyorum dramamine çok korkuyorum ama inş Allahım hepimizinki korusun..
Bende aramıza yeni katıldım selamlar.
Çok zor geçiyor diyebilirim bulantı kusma baş dönmesi ve düşük tehlikesi dün serum taktılar 5 tane korktum bebeğime bişey olur diye ama doktor yaptı yapacağını Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıklı kılsın gebe kalmadan antidepresan içiyordum, serum verildi.
V bulantıysa dayanamazsam hap içiyorum dramamine çok korkuyorum ama inş Allahım hepimizinki korusun..
Öncelikle gözün aydın canim. 4 ayda 3 kilo çok mu ki? Tabi ne kadar az alsak kar ama ne yapalım anlamadımBende bugün doktordaydim...kesin olarak kiz ded.orgulervormeye baslamistim zaten kiz icinhersey yolunda dedi doktorumuz toplam 3 kilo almisim bebek yaklasik 147 gr dedi ama bana yedikletine dikkat et hic almasaydun daha iyi dedi...cokmu anlayamadim 64 dum hamile kaldigimda 67 olmusum
Canim cok tesekkurederim insallah guzel haberler aliriz hepimiz herzaman . Bel agrim biraz miyom kaynakliymis onun icin tekrar progestan versi dr. Ama bazen gercekten dayanilmaz bir hal aliyor bel agrim umarim rahim yukari ciktikca gececek . Ve biz saglikla evlatlarimizi kucaklayacagiz. Ama minigim iyiydi herseye ragmen kipir kipir kocaman olmus artik normal insana donmus kafa orantili hale gelmis gozler kulaklar yerlerinde onu gorunce herseye deger diyorsun. Umarim kucaklayip anne olma duygusunada erisiriz. Saglikli pazarlar. Opuyorum tum anne adaylarini ve melekleriniMerhaba canım:) senin doktor biraz erken istemiş galiba ayrıntılı ultrasonu ama sanırım çoğu doktor istiyor...evet yaa benimde alt tarafta mesanemim üstünde semsert miyom duruyor:) Çok net hissediliyor:) Demek seve seve miyomları büyüttük:) Çarşamba güzel haberlerle geleceksin İnşallah canım...
Haha o kdr guldm ki son cumleye:) bence bi sorun yoktr cnm sncta test soncunu ozellikle sormssn rutin istemistir. Allahm hayrlisiyla kavustrsn bizi bebeklerimzle:)merhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdimeşimde miyomu seve seve büyüttük diyor
merhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdimeşimde miyomu seve seve büyüttük diyor
Merhaba canım benden henüz böyle bir test istenmedi ama rutin olarak istiyorlarmış içini ferah tut daha Detaylı göreceksin bebişini belki kime benzediğine bile karar verebileceksinizmerhaba anneler , bu gün kontrolümüz vardı üçlü test için kan verdik ölçümlerde bir sıkıntı varmı dedim yok dedi bide dr. ayrıntılı ultrason istedi onu niye istedi ona kafam bozuldu acaba dr. un rutin isteğimi yoksa bir sorunmu gördü görse söylerdi heralde gizlemezdi diye düşündğm ama bir evham sardı içimi çarşamba günü gideceğiz ultrasona bakalım hayırlısıyla kucaklayalım bebeişlerimizi inşallah. bide o size sorduğum kasıkta ki sertlik benim miyomummuş ben onu hep bebeğim diye sevdimeşimde miyomu seve seve büyüttük diyor
Merhaba canım benden henüz böyle bir test istenmedi ama rutin olarak istiyorlarmış içini ferah tut daha Detaylı göreceksin bebişini belki kime benzediğine bile karar verebileceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?