♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Canim benim doktorumda dun ayrintili Usg ama 22 ocak randevum. 22. Haftaya denk gelecek. Herkese ayrintili yapıyorlar ama 20. Haftadan sonra diye biliyorum. Seninki biraz daha erkenmis bilemedim.
Ayrıca dun kafasini inceledi kol ve bacaklarına bakti , bi kaç organi ile idrar torbasinin olusumlarini inceledi. Boy ve agirlik yok bu haftalarda dedi. Ben 2li ve 3 lu tarzi testleri zaten istemedim.
Benim bu şekildeydi herkesin nasildir bilmiyorum tatlim

Bende aramıza yeni katıldım selamlar.
Çok zor geçiyor diyebilirim bulantı kusma baş dönmesi ve düşük tehlikesi dün serum taktılar 5 tane korktum bebeğime bişey olur diye ama doktor yaptı yapacağını Allah hepimizin bebeğini korusun sağlıklı kılsın gebe kalmadan antidepresan içiyordum, serum verildi.
V bulantıysa dayanamazsam hap içiyorum dramamine çok korkuyorum ama inş Allahım hepimizinki korusun..

bizimde ölçtü kol bacak karın kafa baya inceledi. bakalım hayırlısı

bu arada oğluşun olacakmşı hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Çok sağol canim. En azindan artik oğlusum diye seviyoruz. Öğrenince rahatliyormus insan.
Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

bizimde ölçtü kol bacak karın kafa baya inceledi. bakalım hayırlısı

bu arada oğluşun olacakmşı hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Günaydın canim
Ayy çok gulduma. Miyomu bebek sandiniz demek ki. Canim detaylı ultrasonu herkese söylüyorlarmış

Merhaba canım:) senin doktor biraz erken istemiş galiba ayrıntılı ultrasonu ama sanırım çoğu doktor istiyor...evet yaa benimde alt tarafta mesanemim üstünde semsert miyom duruyor:) Çok net hissediliyor:) Demek seve seve miyomları büyüttük:) Çarşamba güzel haberlerle geleceksin İnşallah canım...

Hoş geldiiin :) İlk aylar biraz zor geçiyor doğrusu, endişe etme canım... sonra daha iyi olacaksın.

Hoşgeldin canim. Geçiyor hepsi biraz sabretmen gerekiyor. Benim bulantilarim 13. Haftadan sonra azalmisti. Nacizane fikrim mecbur kalmadikca ilaç alma

Bende bugün doktordaydim...kesin olarak kiz ded.orgulervormeye baslamistim zaten kiz icin hersey yolunda dedi doktorumuz toplam 3 kilo almisim bebek yaklasik 147 gr dediama bana yedikletine dikkat et hic almasaydun daha iyi dedi...cokmu anlayamadim 64 dum hamile kaldigimda 67 olmusum

Öncelikle gözün aydın canim. 4 ayda 3 kilo çok mu ki? Tabi ne kadar az alsak kar ama ne yapalım anlamadım

erisi_sinope, post: 38558230, member: 623721"]Öncelikle gözün aydın canim. 4 ayda 3 kilo çok mu ki? Tabi ne kadar az alsak kar ama ne yapalım anlamadım [/QUOTE]
Tesekkurler Csnim hep guzel haberler alalim insallah...valla cevremde herkes aaa hic belli degil niye kilo almadin falan diyirdu doktorda oyle diyince garipsedim ama asil kilo alimi bu aydan sonra olacagi icib ne kadar az olsa o kadar kar olur mantigiyla....amannnn annesinin melegi iyi olsunda bebislerimuze bisey olmasin veririz kilolari

Canim cok tesekkurederim insallah guzel haberler aliriz hepimiz herzaman . Bel agrim biraz miyom kaynakliymis onun icin tekrar progestan versi dr. Ama bazen gercekten dayanilmaz bir hal aliyor bel agrim umarim rahim yukari ciktikca gececek . Ve biz saglikla evlatlarimizi kucaklayacagiz. Ama minigim iyiydi herseye ragmen kipir kipir kocaman olmus artik normal insana donmus kafa orantili hale gelmis gozler kulaklar yerlerinde onu gorunce herseye deger diyorsun. Umarim kucaklayip anne olma duygusunada erisiriz. Saglikli pazarlar. Opuyorum tum anne adaylarini ve meleklerini

İyi Pazarlar hamişler:)

Ben de sağlıklı besleniyorum tatlı hemen hiç yemiyorum ama yine de 5 kilo kadar almışım... Dün gece yine uykusuzluk çektim. Bazen güzel uyuyorum bazen de bir türlü rahat edemiyorum yatakta dönüp duruyorum, bir de gece tuvalet ziyaretleri iyice uykumu kaçırıyor...

Haha o kdr guldm ki son cumleye:) bence bi sorun yoktr cnm sncta test soncunu ozellikle sormssn rutin istemistir. Allahm hayrlisiyla kavustrsn bizi bebeklerimzle:)

Kizlarr ben isim bulamiyorum yardim edinnn
Esim rüzgar ve toprak dişinda hicbisi kabul etmiyor. Bende artun istiyorum yada değişik az bulunan bi isim.
Fikir verirmisinizzz

Son düzenleme:
Merhaba canım benden henüz böyle bir test istenmedi ama rutin olarak istiyorlarmış içini ferah tut daha Detaylı göreceksin bebişini belki kime benzediğine bile karar verebileceksiniz

Merhaba canım benden henüz böyle bir test istenmedi ama rutin olarak istiyorlarmış içini ferah tut daha Detaylı göreceksin bebişini belki kime benzediğine bile karar verebileceksiniz

biz ayrıntılıyı 20. haftada yaptırdık 4 boyut yoktu yüzünü 4 boyut göstermemişlerdi ilk kez 4 boyutlu kndi dr.um 24+2 de göstermişti snra 28+2 de gösterdi yine 4 boyutlu o kadr çok değişmişti ki 4 haftada o kadr büyümüştü ki yüzü burnu fln değişmişti o yüzden son haftalarda daha net oluyor kime benziyeceği biz ilk gördüğümüzde ben eşime benzettim eşimin burnu top gibidir dudaklar kalındır bnmki ise daha ince ve kalkıktır burnum dudaklarım incedir snra ki 4 haftada ise bnm kndi kardeşimin küçüklüğü gibiydi aynı kalkıktı burunu dr. bile kalkık burun bu dedi 32+2 de 4 boyut bakmadık şimdi cuma günü gitcez bakalım 4 boyut gösterirse belki biraz daha büyümüş olur kime benziyor daha netleşir bu bekleyişler tatlı güzel heyecanlar sağlıkla inşAllah sizce bu haftalara bu evlere gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…