- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.901
Günaydın kızlar... Bugün biraz hastayım. Üşüme- halsizlik- mide ağrısı - karnımı da bozmuşum artı baş ağrısı yatıyorum şimdi umarım kısa sürede düzelirim.Siz kendinize dikkat edin havalar kötü
Canm gecms olsn. Bn de yeni atlattm ne kdr zor bilirim ilac icmeden atlatmaya calismak. Arkadaslarmn absiyesiyle keci biynuzu pekmezi aldm bn cnm. Bi portakaln suyunu siyup icine de bi ymk kasigi kdr pekmez katip iciyorm. Enerji verio ve sanki iyilestirioGünaydın kızlar... Bugün biraz hastayım. Üşüme- halsizlik- mide ağrısı - karnımı da bozmuşum artı baş ağrısı yatıyorum şimdi umarım kısa sürede düzelirim.Siz kendinize dikkat edin havalar kötü
inşallah böyle olur biz daha cinsiyetini öğrenemedikbiz ayrıntılıyı 20. haftada yaptırdık 4 boyut yoktu yüzünü 4 boyut göstermemişlerdi ilk kez 4 boyutlu kndi dr.um 24+2 de göstermişti snra 28+2 de gösterdi yine 4 boyutlu o kadr çok değişmişti ki 4 haftada o kadr büyümüştü ki yüzü burnu fln değişmişti o yüzden son haftalarda daha net oluyor kime benziyeceği biz ilk gördüğümüzde ben eşime benzettim eşimin burnu top gibidir dudaklar kalındır bnmki ise daha ince ve kalkıktır burnum dudaklarım incedir snra ki 4 haftada ise bnm kndi kardeşimin küçüklüğü gibiydi aynı kalkıktı burunu dr. bile kalkık burun bu dedi32+2 de 4 boyut bakmadık şimdi cuma günü gitcez bakalım 4 boyut gösterirse belki biraz daha büyümüş olur kime benziyor daha netleşir bu bekleyişler tatlı güzel heyecanlar sağlıkla inşAllah sizce bu haftalara bu evlere gelirsiniz
Cok gecmis olsun canim bende biraz kirgin gibiydim kac gindur solunum yollarim sikintiliydi simdi oksuruge cevirdi bende bronsit var bid her yil tekrarlar. Ne kadar dikkat etsekte illa oluyor isye insallah n kisa zamanda atlatirsinÇok sağ olun arkadaşlar, İnşallah yeni yıla atlatırım. bugün yattım dinlendim biraz daha iyi gibiyim...
Bu arada teyzeler 3 lu testimiz guzel cikti sira ayrintili ultrasona insallah . Ve darisi sonuc bekleyenlere hayirlisiyla.
inşallah böyle olur biz daha cinsiyetini öğrenemedik
Ohh ne güzel canim gözün aydınBu arada teyzeler 3 lu testimiz guzel cikti sira ayrintili ultrasona insallah . Ve darisi sonuc bekleyenlere hayirlisiyla.
Çook geçmiş olsn caniim. Bol bol dinlen ve vitamin almaya çalış . En kısa zamanda atlatırsın umarım hamişken grip çook zor oluyo ..Çok sağ olun arkadaşlar, İnşallah yeni yıla atlatırım. bugün yattım dinlendim biraz daha iyi gibiyim...
Walla tartilmiyirm moralmKızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Çevremdekiler karnım görünmeyince " için genişmiş, ama kilo alıosun dikkat et " dediler,
Moralim bozuluyor!
Sizin tartıda nasıl bir artış var?
Gözün aydın canıım:)Bu arada teyzeler 3 lu testimiz guzel cikti sira ayrintili ultrasona insallah . Ve darisi sonuc bekleyenlere hayirlisiyla.
5 kilo almışımdır garanti, göbeğim çok çıktı benim göğüsler pek o kadar büyümedi... Ama kiloyu hiç takmıyorum sadece sağlıklı besleniyorum tatlı abur cubur yemiyorum onun haricinde canımın istediğini yapıp yemeye çalışıyorum. Buna rağmen 5 kilo almışımdır. (doktordan doktora tartılıyorum zaten doktor tartıda memnun olmazsa söyler diye düşünüyorum ama bana bir şey demiyor - normal kiloda hamile kalmıştım 55 filandım şimdi 59- 60 olmuşumdur)Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Çevremdekiler karnım görünmeyince " için genişmiş, ama kilo alıosun dikkat et " dediler,
Moralim bozuluyor!
Sizin tartıda nasıl bir artış var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?