♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın kızlar... Bugün biraz hastayım. Üşüme- halsizlik- mide ağrısı - karnımı da bozmuşum artı baş ağrısı yatıyorum şimdi umarım kısa sürede düzelirim. Siz kendinize dikkat edin havalar kötü

Canim çok geçmiş olsun. Umarim toparlarsin en kisa zamanda. Bol bol dinlen ve Beslenmene çok dikkat et.

Canm gecms olsn. Bn de yeni atlattm ne kdr zor bilirim ilac icmeden atlatmaya calismak. Arkadaslarmn absiyesiyle keci biynuzu pekmezi aldm bn cnm. Bi portakaln suyunu siyup icine de bi ymk kasigi kdr pekmez katip iciyorm. Enerji verio ve sanki iyilestirio dene istersen.

inşallah böyle olur biz daha cinsiyetini öğrenemedik

Çok sağ olun arkadaşlar, İnşallah yeni yıla atlatırım. bugün yattım dinlendim biraz daha iyi gibiyim...
Cok gecmis olsun canim bende biraz kirgin gibiydim kac gindur solunum yollarim sikintiliydi simdi oksuruge cevirdi bende bronsit var bid her yil tekrarlar. Ne kadar dikkat etsekte illa oluyor isye insallah n kisa zamanda atlatirsin

inşallah böyle olur biz daha cinsiyetini öğrenemedik

ben ilk 16. hafta biterken öğrendim cinsiyetini snra 20. haftada ayrıntılı da netleştirdik ve alışverişe başladık sizlerde öğrenirsinz inşAllah merak etmeyin sağlıklı olsunlarda önmli olan bu :)

Kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız?
Çevremdekiler karnım görünmeyince " için genişmiş, ama kilo alıosun dikkat et " dediler,
Moralim bozuluyor!
Sizin tartıda nasıl bir artış var?

Çevremdekiler karnım görünmeyince " için genişmiş, ama kilo alıosun dikkat et " dediler,
Moralim bozuluyor!
Walla tartilmiyirm moralm
Bozulmaskm die:) ama gorenler goguslern cok
Buyudugunu soluyo ozellikle. Bol tunikler giydigm icn karnm dikkat cekmio ama dar giyince bi cikinti oldgu belli bariz eakiden taniyanlar icin. Saglikli beslenmeye cals kilo abur cuburdan gelmedktn anra hemencik sorun olmaz merk etme

Günaydıın kızlaar! Geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkürler teyzelerimiz:) Bugün daha iyiyim dün akşam pestil gibi uyumuşum o biraz iyi geldi... Umarım sizler de bomba gibisiniz.

Moralim bozuluyor!
5 kilo almışımdır garanti, göbeğim çok çıktı benim göğüsler pek o kadar büyümedi... Ama kiloyu hiç takmıyorum sadece sağlıklı besleniyorum tatlı abur cubur yemiyorum onun haricinde canımın istediğini yapıp yemeye çalışıyorum. Buna rağmen 5 kilo almışımdır. (doktordan doktora tartılıyorum zaten doktor tartıda memnun olmazsa söyler diye düşünüyorum ama bana bir şey demiyor - normal kiloda hamile kalmıştım 55 filandım şimdi 59- 60 olmuşumdur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…