- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.921
Selam kizlaar:) sonunda cinsiyeti netlestirebildik. Bi cogunuz gini benm de bi oglum olacak insallah:)
Tebrikleeer :) En sona ben kaldım galiba kızlar:)Selam kizlaar:) sonunda cinsiyeti netlestirebildik. Bi cogunuz gini benm de bi oglum olacak insallah:)
Selam kizlaar:) sonunda cinsiyeti netlestirebildik. Bi cogunuz gini benm de bi oglum olacak insallah:)
Gözün aydin canim. Allah analı babalı büyütsün...Selam kizlaar:) sonunda cinsiyeti netlestirebildik. Bi cogunuz gini benm de bi oglum olacak insallah:)
Amin cnm aminGözün aydin canim. Allah analı babalı büyütsün...
Hepimzn gozu aydin topikce guzel kizlarmz ve yakiskli ogullarmz olacak snra da bakarsn besik kertmesi yaparizHadi gözün aydın, oğluşuma kardeş geliyor, benim de gözüm aydın
Ankete baknca nerdeyse yari yariya ama bnm de aklmda kalanlar erkek cognluktaBBD tebrikler canım allahım hepimize saglıkla kucaklamayı nasipbetsin inşallah . Erkek annesi doldu buralar.
Evet cnm brzck sansimzi zorladk ama yeni yildan okce ohrenmk istiodm iyi oldu smdi isimlere odaklanma zamaniHadii hayirlii olsunnn yilbasina ögrenmisss girceksinnnn
Amn cnm allah hepimzn meleklerine can sagligi ve uzun omurler versnBizimkine arkadaş geliyor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim. :)
Hayrli olsn canmMerhaba arkadaşlar ben de dün öğleden sonra cinsiyetini öğrendim:) kız annesi oluyorum inşallahRabbim hepimize sağlıkla kolay doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?