♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Herkesin yeni yılını canı gönülden kutlarım. İnşallah bu yıl en güzel hediyemizi bize getirecek. Sağlıkla, mutlulukla kucaklayalım İnşallah bebişlerimizi, kaderleri kısmetleri çok güzel olsun İnşallah. 2015 in kucak dolusu mutluluklar getirmesi dileğiyle tüm hamişleri öpüyorum.

Yılın son ginünde ayrıntılı ultrasonda 3 tane nur topu gibi miyomum oldu . Hemde biri 9 biri 5 cm diğeri 2 cm . Hayırlısı olsun diyelim. Yeni yıl bizlere evlatlarımızı sağlıkla getirsin inşallah. Ha bu arada oğluşum gerşeye rapmen aslan gibi sapa sağlam. İyi senelerimiz olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu en önemlisi çocuklu sanırım bundan sonraki duamız.

Merhaba arkadaşlar ben de dün öğleden sonra cinsiyetini öğrendim:) kız annesi oluyorum inşallahRabbim hepimize sağlıkla kolay doğumlarla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayrli olsn canm kiz bebekleri hep cok sevmisimdir allah anali babali buyutsun saglikla huzurla

gunaydin annisler isim dusunenler varmi.ben kizima almina ismini dusunuyorm simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…