♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gunaydin kizlarr :)

Canim sorma benim gaz problemlerimde inanılmaz artti, herhalde buyuyorlar ya ondan diyorum. Hem artik günde en az 5 kez hareketlerini hissediyorum. Giderek artiyor ve gucleniyor. Allah hepimize çok daha günler göstersin

Günaydın kızlar :) Yusyuvarlak bir göbek ve gazdan şipşişik bir halde uyandım:)

Aa negzel canm hareketlerni hissetmeye baslamissin. Bende tik
Yok
Henuz ama cook merk ediyorm nasil oldugunu

Gaz şikayetleri herkeste yaygın sanırım. Bı arada dünden beri günde 2-3 kere hissediyorum bende hareketlerini hatta bu sbah sağ tarafıma yatmıştım biraz karnımın üzerinde gibiydim sanırım rahatsı oldu mimik bir seğirme hissettim . Tabi emin olamayacak kadar küçük hareketler ama gaz hareketi olmadığına emin oldupum seyirmeler odur heralde diyorum bende. Güzel günler dilerim

Herkese günaydınn

Günaydın kızlar:) ben de daha tam hareket hissettim diyemem. Bazen alt taraflarda incecik bir sızı oluyor acaba o mu hareketleri minişimin emin olamıyorum, 1-2 haftaya daha net hissedebilirim sanırım.

Gunaydin hanimlarr. Bebisli mutlu haftasonlari olsun

Canim kasik kismindan segirme gibi oluyor. Belki ayirt edemiyorsundur.

Günaydın kızlar:) ben de daha tam hareket hissettim diyemem. Bazen alt taraflarda incecik bir sızı oluyor acaba o mu hareketleri minişimin emin olamıyorum, 1-2 haftaya daha net hissedebilirim sanırım.

İyi pazarlar :)

Evet işte kasık kısmında bazen bir şeyler oluyor ama ben çok gazlıyım ondan tam ayırt edemiyorum galiba:)

Bizim bu gaz problemleri geçmeyecek sanirim. İki gundur gaz sancisindan halim kalmadi. Ne illet bisimiss offgf

günaydın herksee=))
zaman çabuk geçsin bitsin şu 3 ay diyodum nasıl geçti anlamadım artık yavaş geçebilirr

Benim de bazen bi sızı seyirme gibi bşyler oluyo ama çok da gazım var ayırt edemiyorum. Bi kaç haftaya net hissederiz herhalde. Haftaya bugün miniğimi görmeye gidicem bakalım. 1 ay olcak doktora gideli. zaman geçmek bilmedi yaa.

Gunaydin hanimlarr. Bebisli mutlu haftasonlari olsun

Canim kasik kismindan segirme gibi oluyor. Belki ayirt edemiyorsundur.

O seyirmeler bende de oluyor arada ama daha önce hiç başıma gelmedi ki emin olamıyorum :)
Yarın 4'lü test sonucumu almaya gidicem, hala bebeğimin cinsiyeti net değil göstermedi miniğim :) umarım yarın öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…