- 5 Nisan 2013
- 157
- 34
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.941
Günaydın kızlar :) Yusyuvarlak bir göbek ve gazdan şipşişik bir halde uyandım:)
Aa negzel canm hareketlerni hissetmeye baslamissin. Bende tikGunaydin kizlarr :)
Canim sorma benim gaz problemlerimde inanılmaz artti, herhalde buyuyorlar ya ondan diyorum. Hem artik günde en az 5 kez hareketlerini hissediyorum. Giderek artiyor ve gucleniyor. Allah hepimize çok daha günler göstersin
Gaz şikayetleri herkeste yaygın sanırım. Bı arada dünden beri günde 2-3 kere hissediyorum bende hareketlerini hatta bu sbah sağ tarafıma yatmıştım biraz karnımın üzerinde gibiydim sanırım rahatsı oldu mimik bir seğirme hissettim . Tabi emin olamayacak kadar küçük hareketler ama gaz hareketi olmadığına emin oldupum seyirmeler odur heralde diyorum bende. Güzel günler dilerimGunaydin kizlarr :)
Canim sorma benim gaz problemlerimde inanılmaz artti, herhalde buyuyorlar ya ondan diyorum. Hem artik günde en az 5 kez hareketlerini hissediyorum. Giderek artiyor ve gucleniyor. Allah hepimize çok daha günler göstersin
Günaydın kızlar:) ben de daha tam hareket hissettim diyemem. Bazen alt taraflarda incecik bir sızı oluyor acaba o mu hareketleri minişimin emin olamıyorum, 1-2 haftaya daha net hissedebilirim sanırım.
Ah canm bnm de gaz problemi devam edio. Yok mu bunun bi cozumu? Bazn kramp girer gibi agirtio karnimi uyuzzGünaydın kızlar :) Yusyuvarlak bir göbek ve gazdan şipşişik bir halde uyandım:)
Hayrli olsun cnm :) gerckten erkek yili galiba.)Merhaba kızlar beni tanıdınız mi uzun zamandır giremedim topikin ismi bile değişmişbenim de bir oglusum olacak bu yil erkek bebek yili sanirim
İyi geceler anneler .
Benim de bazen bi sızı seyirme gibi bşyler oluyo ama çok da gazım var ayırt edemiyorum. Bi kaç haftaya net hissederiz herhalde. Haftaya bugün miniğimi görmeye gidicem bakalım. 1 ay olcak doktora gideli. zaman geçmek bilmedi yaa.Günaydın kızlar:) ben de daha tam hareket hissettim diyemem. Bazen alt taraflarda incecik bir sızı oluyor acaba o mu hareketleri minişimin emin olamıyorum, 1-2 haftaya daha net hissedebilirim sanırım.
Gunaydin hanimlarr.Bebisli mutlu haftasonlari olsun
Canim kasik kismindan segirme gibi oluyor. Belki ayirt edemiyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?