- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.961
bizde bugun ogrendik cinsiyetimizi doktorum emin olmamakla beraber buyuk ihtimal kız dedi hayırlısı olsun saglıcakla alalım kucagımıza minikleri insallah :)
Aynen ben de canım haftaya bugün kısmetse gideceğim doktora, hakikaten ay geçmiyor...Benim de bazen bi sızı seyirme gibi bşyler oluyo ama çok da gazım var ayırt edemiyorum. Bi kaç haftaya net hissederiz herhalde. Haftaya bugün miniğimi görmeye gidicem bakalım. 1 ay olcak doktora gideli. zaman geçmek bilmedi yaa.
kızlar öncelikle günaydın, benim bir sorum olacak size 23 haftalık olduk biz ama ben hala oğluşumu hissetmekte zorlanıyorumacaba bende mi bir sorum var diye düşünmekten maalsef kendimi alamıyorum geçen hafta içerisinde doktora da göründm herşey yolunda dedi.acaba benim almış olduğum fazla kilolardan kaynaklanıyor olabilir mi hisssetmeyişim, yaklaşık 11 kilo aldım daa yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Merhaba öncelikle hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ymarım. Ben bet olarak ce sık olarak 28. Haftada netleştiğini okumyştum biryerde. Tabi kilolarında muhakkak etkisi bardır. Alınan kilolarda geneld göbek bölgesinde biriktiği için ondanda kaynaklanıyor olabilir. Ama zaten doktorunuz herşey yolunda dediyse öyledir bence endişelenmeyin.
Canım ayaklarını üşütmemeye çalış... Kasıklarda ağrı rahmin genleşmesinden oluyprdur büyük ihtimal ama sen yine de ayaklarını sıcak tut.günaydın kızlar
dünden beri kasıklarımda ve göbegimin hemen alt sol tarafına inanılmaz kramplar giriyor ayaklarım çok üşüuor bu yüzden olmuş olabilirmi
Bende yapiyorum arada :))Bugün bir fast food kaçamağı yaptım maalesef :)
Valla canım bende miyom olduğu için unuttum ben o işiKizlar gunaydinn:)
Bise sorcam. Dr iliski yasak demisti bana. Pzt kontrole gittigimde artik serbest dedi. Dun iliskidrn sonra kasiklarim agridi. Gecede agridi biraz.
Sizde de oldu mu hic boyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?