♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ne guzel tahmini de olsa ogrenmissiniz cinsiyetini 17. Haftaya kadar baya olmus, bende sabirsizlandim bu ara

Aynen ben de canım haftaya bugün kısmetse gideceğim doktora, hakikaten ay geçmiyor...

Günaydın anne adayları bursada çok fazla kar var göz gözü görmüyor yerlerde tuttu aman dikkat hamişler dularıda işi olmayanlar çıkmasın olanlarda ayağına kaymayan ayakkabı üzerinidi sımsıkı giyinsin. Bence en iyisi sıcacık evinde camdan izlemek. Rabbim dışarda olanlara yardım etsin .

kızlar öncelikle günaydın, benim bir sorum olacak size 23 haftalık olduk biz ama ben hala oğluşumu hissetmekte zorlanıyorum acaba bende mi bir sorum var diye düşünmekten maalsef kendimi alamıyorum geçen hafta içerisinde doktora da göründm herşey yolunda dedi.acaba benim almış olduğum fazla kilolardan kaynaklanıyor olabilir mi hisssetmeyişim, yaklaşık 11 kilo aldım daa yardımcı olursanız çok mutlu olurum

günaydın kızlar
dünden beri kasıklarımda ve göbegimin hemen alt sol tarafına inanılmaz kramplar giriyor ayaklarım çok üşüuor bu yüzden olmuş olabilirmi

Merhaba öncelikle hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ymarım. Ben bet olarak ce sık olarak 28. Haftada netleştiğini okumyştum biryerde. Tabi kilolarında muhakkak etkisi bardır. Alınan kilolarda geneld göbek bölgesinde biriktiği için ondanda kaynaklanıyor olabilir. Ama zaten doktorunuz herşey yolunda dediyse öyledir bence endişelenmeyin.

teşekkür ederim yorumunuz için çok fazla kafama takmaya başlamıştım her gece uyandığımda elim karnımın üzerinde uyanıyorum varlığını bilip hissetmemek kadar kötü bişey yokmuşş gbi geliyoo

günaydın kızlar
dünden beri kasıklarımda ve göbegimin hemen alt sol tarafına inanılmaz kramplar giriyor ayaklarım çok üşüuor bu yüzden olmuş olabilirmi
Canım ayaklarını üşütmemeye çalış... Kasıklarda ağrı rahmin genleşmesinden oluyprdur büyük ihtimal ama sen yine de ayaklarını sıcak tut.

Kizlar gunaydinn:)
Bise sorcam. Dr iliski yasak demisti bana. Pzt kontrole gittigimde artik serbest dedi. Dun iliskidrn sonra kasiklarim agridi. Gecede agridi biraz.
Sizde de oldu mu hic boyle?

Günaydın kızlar karlı soğuk bir sabah daha ve bir hamile olarak işe gitmek bende bu gün ağlama krizine girmiş olabilirim. Ama yinede günümüz aydın olsun ve sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…