- 6 Ocak 2014
- 192
- 157
- 133
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #4.981
Neden yasaklamıştı drKizlar gunaydinn:)
Bise sorcam. Dr iliski yasak demisti bana. Pzt kontrole gittigimde artik serbest dedi. Dun iliskidrn sonra kasiklarim agridi. Gecede agridi biraz.
Sizde de oldu mu hic boyle?
Kizlar gunaydinn:)
Bise sorcam. Dr iliski yasak demisti bana. Pzt kontrole gittigimde artik serbest dedi. Dun iliskidrn sonra kasiklarim agridi. Gecede agridi biraz.
Sizde de oldu mu hic boyle?
Zaten bende korkudan istemiyorum. Evet bise olmaz belki ama icim rahat etmiyo. Dunde oyuzden agrim oldu belkideBana yasak da demedi ama. Bende unuttum o isleri. Esim de karnimda bebeği varken istemiyor acikcasi.
bnde dha hissetmiyorm cnm sen ilerdesin gerçi ama heraksam sırtıüstü uzanıp dinliyorm tam karnımda bişeyler olmaya başlıyo bi bakıyorm gazzzz :)teşekkür ederim yorumunuz için çok fazla kafama takmaya başlamıştım her gece uyandığımda elim karnımın üzerinde uyanıyorumvarlığını bilip hissetmemek kadar kötü bişey yokmuşş gbi geliyoo
Doktorum bana %90 erkek dedi ama kesin demeden oğlum olacak diyemiyorum.
Ben de aksine hormonlarim mi costu nedir ben her zmnkinden daha cok istiyorum. Dr da yasaklamadigi icn kafamiza gore takiliyoruz ama arkadasin bahsettigi gbi agri falan olmuyo. Bebislerimzn gelmesne az kaldi baya baya:)Bana yasak da demedi ama. Bende unuttum o isleri. Esim de karnimda bebeği varken istemiyor acikcasi.
:)) Ben de henüz pek bir şey ayırt edemiyorum gaz mı bebiş mi:)bnde dha hissetmiyorm cnm sen ilerdesin gerçi ama heraksam sırtıüstü uzanıp dinliyorm tam karnımda bişeyler olmaya başlıyo bi bakıyorm gazzzz :)
Önce erkek dedi, kız mıymışş?Dünkü kontrolde doktor %100 kız dedi :)
Kız olmasına çok sevindim ama bir daha değişmez değil mi?
Ben de de durumlar aynıBen de aksine hormonlarim mi costu nedir ben her zmnkinden daha cok istiyorum. Dr da yasaklamadigi icn kafamiza gore takiliyoruz ama arkadasin bahsettigi gbi agri falan olmuyo. Bebislerimzn gelmesne az kaldi baya baya:)
günaydın annişler :)yarın kontrolümüz var bakalım keyfi yetipte gösterecek mi bize :)
Valla biz de şaşırdık detaylı ultrason sanırım son noktayı koyacak :)Önce erkek dedi, kız mıymışş?
Aaa
Günaydın kızlar, iyi hafta sonları!
Ben de Çarşambaya gidiyorum kontrole - şimdiden heyecanlıyım...Artık cinsiyeti de öğrenirim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?