♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bana yasak da demedi ama. Bende unuttum o isleri. Esim de karnimda bebeği varken istemiyor acikcasi.

Kizlar gunaydinn:)
Bise sorcam. Dr iliski yasak demisti bana. Pzt kontrole gittigimde artik serbest dedi. Dun iliskidrn sonra kasiklarim agridi. Gecede agridi biraz.
Sizde de oldu mu hic boyle?

bnde dha hissetmiyorm cnm sen ilerdesin gerçi ama heraksam sırtıüstü uzanıp dinliyorm tam karnımda bişeyler olmaya başlıyo bi bakıyorm gazzzz :)

Bana yasak da demedi ama. Bende unuttum o isleri. Esim de karnimda bebeği varken istemiyor acikcasi.
Ben de aksine hormonlarim mi costu nedir ben her zmnkinden daha cok istiyorum. Dr da yasaklamadigi icn kafamiza gore takiliyoruz ama arkadasin bahsettigi gbi agri falan olmuyo. Bebislerimzn gelmesne az kaldi baya baya:)

Ben de aksine hormonlarim mi costu nedir ben her zmnkinden daha cok istiyorum. Dr da yasaklamadigi icn kafamiza gore takiliyoruz ama arkadasin bahsettigi gbi agri falan olmuyo. Bebislerimzn gelmesne az kaldi baya baya:)
Ben de de durumlar aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…