♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gösterdi mi acaba ? Bende yarın kontrole gideceğim merak ediyoruz artık ne olursa olsun çok sevineceğim söz Ama göstermiyor sıpa
Walla bi inatlasnca siknti:) bzmki de bi sure gostermedi ama nihayt ogrendk darisi basina insallah:)

İyigeceler güzel anneler. Guzel bir haftanin ilk sabahina uyanmak dileğiyle

arkadaşlar benimde 16 ıncı haftada %70 kız demişti doktor.Cumartesi Anomali Taraması yaptırdık Allahıma Şükür bir sıkıntı yok.artık %99 kız:) geliyor hayırlısı hepimiz için.

Ne kadar yavaşlamış burası yaa önceden okumaya yetişemiyordum şimdi üç günde bir buçuk sayfa ilerliyor nerde o eski sıkıntılar ne güzel yerini heyecanlara bırakmış çok şükür olsun. Ocağın sonunda kontrolüm var belki öğrenirim bende cinsiyetini ;D herkese güzel hamişlikler sıkıntısız dertsiz bol sevinçli günleriniz olsun inşallah

9 haftalık hamileyim ve çok heyecanlıyım.. Progestan kullanıyorum ve hergün mucizemi rüyamda görüyorum çok mutluyum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, harika bir duygu..

Günaydın güzel anneler.

2. Trimester çok da masum değilmiş. Şahsen kaşıntılarıma mide bulantılarını tercih ederim. Günaşırı kalçamdan bacağıma vuran ağrıları hiç saymıyorum :) Karnımda artık saklanmayacak kadar çıkmaya başladı. Toplamda 3 kg kadarda aldık toparlak bişi oldum:) Ne diyorduk sağlıklı olsun da minikler biz anneler herşeye razıyız

Bebek hareketlerini hisseden anneler sadece karın alt bölgesindemi hissediyorsunuz yoksa üst bölgelerdede oluyormu. Yada benimkiler gerçekten seğirmemi. Alt bölgedede hissediyorum ama bazen üst karında pıtırtı oluyor. Tabi bazende hiç olmuyor . Sizde durum ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…