- 4 Kasım 2014
- 326
- 208
- 53
- 38
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.001
Gösterdi mi acaba ? Bende yarın kontrole gideceğim merak ediyoruz artık ne olursa olsun çok sevineceğim sözgünaydın annişler :)yarın kontrolümüz var bakalım keyfi yetipte gösterecek mi bize :)
Walla bi inatlasnca siknti:) bzmki de bi sure gostermedi ama nihayt ogrendk darisi basina insallah:)Gösterdi mi acaba ? Bende yarın kontrole gideceğim merak ediyoruz artık ne olursa olsun çok sevineceğim sözAma göstermiyor sıpa
Bende öğrendim dün %99 kız dediWalla bi inatlasnca siknti:) bzmki de bi sure gostermedi ama nihayt ogrendk darisi basina insallah:)
Hayrli ugurlu olsun canm allah anali babali buyursun:) isim arayislari baslasinn:)Bende öğrendim dün %99 kız dedi
Insallah canm. Cinsiyeti ogrenince daha bj net sevebiliosun bebegni oglum ya da kizim die.)Günaydın kızlar:) Benim de öğrenmeme az kaldı (umarım.)
Günaydın kızlar:) Benim de öğrenmeme az kaldı (umarım.)
Allah'tan isimlerimiz çok önden hazırdı :)Hayrli ugurlu olsun canm allah anali babali buyursun:) isim arayislari baslasinn:)
Tamam canım Çarşambaya gidiyorum kontrole:) az kaldı:)Tatlim bizde merakla meleğinin cinsiyetini bekliyoruz. Haberdar et unutma
günaydın ; bizimkisi yine göstermedi keyfini bozupta bir sonraki kontrol 31 ocak bekle dur şimdiGösterdi mi acaba ? Bende yarın kontrole gideceğim merak ediyoruz artık ne olursa olsun çok sevineceğim sözAma göstermiyor sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?