♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Aynen cnm ya simdiden her zmn giydgm kazaklarmi bodylerimi giyemiyorum cok dikkat cekio bnmkiler de malesef

evet benimde 75 lik göğüsler 1 haftada 80 lik oldu uçlar hemde baya baya ortaya çıktı küçücükken benimkide 90 nı bulur mu acaba

Canım benim de göğüslerim dolmuş gibi hissediyorum bazen ve ara ara sızı bende de oluyo :) Ben de düşünemiyorum valla böyle giderse 9.ayda nasıl olucaz :)

Canım benim göğüslerim de irileşti Acayip uykum geliyor. Çalışıyorum, tüm gün ayaktayım. Akşama pilim bitmiş oluyor

kızlarrr size sorucaklarım var ben 5-5 günlük hamileyim geçen perşembe beta ölçtürdüğümde 200 filandı bu gün ilaç yazdırmaya gittiğim dr tekrar ölçtü bu gün 1600 çıktı ve keseyi karından ultrasonla çok küçük görebildiğini kesenin de betanında daha büyük olması gerektiğini filan söyledi oysa iki gün önce kendi doktorum herşey yolunda 15 sonra kalp atışlarını duyarsın demişti :S
5+5 kesinin karından küçük görülmesi normal değil mi

südyeni çıkarınca özellikle çok fena bir acı hiissediyorum sonra alışıyor ama yan taraflarına dokunamıyorum çok fazla mesela . Ben şimdi 85 takıyorum kızlar sonumu hayal edemiyorum

onun bir zararı yok ama çok sık yeme katkı maddesine fazla güvenme aklına geldikçe ara etsiz çiğ köfte yenebilir benm bile canm çekti sankim
Bn bgn iki kez yedim ya dayanamiorm bi kavanoz da tursu aldimm uii cok acayippp.
Canm bi cikto veriolar ya onsa kac mm oldgu yazio kac? Bi de o kagitta kac gnlk oldgu da yazio aenn kendi gununle tutuo mu?

Bir sw bu donemde sanrm her kafadan bi ses cikio canm. Rahat olmaya bak.

[Q="minalya_28, post: 37256934, member: 630076"]istersen git canım doktorum 5 gün geçerse gel dedi bana :)[/QUOTE]

Benm gecmis oluyor gidim ya zaten dayanamam buarada kizlar bnm gogusker normalde 90 simdi yavastan basladi adet gunum gecince ne olacak tahmin bile edemiyorum

[Q="minalya_28, post: 37256934, member: 630076"]istersen git canım doktorum 5 gün geçerse gel dedi bana :)

Benm gecmis oluyor gidim ya zaten dayanamam buarada kizlar bnm gogusker normalde 90 simdi yavastan basladi adet gunum gecince ne olacak tahmin bile edemiyorum [/QUOTE]

yandık bizzz

Canım kafa olarak rahat olmaya bak sen. Arkadaşım adetten 5 gün sonra beta hcg değerlerine baktırdı, onun da değerleri düşüktü. Doktor değerler düşük, gebelik olmayabilir demişti. Çok üzülmüştü, hamile değilim filan demeye başlamıştı. Şu an kalp atışlarını da dinledi, 2 ayı bitirdi hamileliğinde. Geç döllenme olmuş, senin de öyledir belki. Sadece stres yapma, bebeğe zarar gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…