- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Aynen cnm ya simdiden her zmn giydgm kazaklarmi bodylerimi giyemiyorum cok dikkat cekio bnmkiler de malesefKızlar bu arada vucudunuzda değişiklikler hissediyor musunu? mesela benim göğüslerim irileşti göğüs uçlarım belirginleşti ve hafiften damarlarımda . Normaldede iri göğüslerim 9. ayda nasıl olucam bilmiyorummm :)
evet benimde 75 lik göğüsler 1 haftada 80 lik oldu uçlar hemde baya baya ortaya çıktı küçücükkenKızlar bu arada vucudunuzda değişiklikler hissediyor musunu? mesela benim göğüslerim irileşti göğüs uçlarım belirginleşti ve hafiften damarlarımda . Normaldede iri göğüslerim 9. ayda nasıl olucam bilmiyorummm :)
Canım benim de göğüslerim dolmuş gibi hissediyorum bazen ve ara ara sızı bende de oluyo :) Ben de düşünemiyorum valla böyle giderse 9.ayda nasıl olucaz :)Kızlar bu arada vucudunuzda değişiklikler hissediyor musunu? mesela benim göğüslerim irileşti göğüs uçlarım belirginleşti ve hafiften damarlarımda . Normaldede iri göğüslerim 9. ayda nasıl olucam bilmiyorummm :)
Canım benim göğüslerim de irileştiKızlar bu arada vucudunuzda değişiklikler hissediyor musunu? mesela benim göğüslerim irileşti göğüs uçlarım belirginleşti ve hafiften damarlarımda . Normaldede iri göğüslerim 9. ayda nasıl olucam bilmiyorummm :)
Yok kuzm cif etten olandan yemiyorum zaten bulgurla yapilandancanım sakın çiğ köfteden uzak dur bebeğin için etsiz yiyebilirsin o tehlike arz etmiyor bu linki aç oku olur mu
http://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_beslenme/cig_et_tuketimi.asp :)
onun bir zararı yok ama çok sık yeme katkı maddesine fazla güvenme aklına geldikçe ara etsiz çiğ köfte yenebilir benm bile canm çekti sankimAma bacim artk hazirlar bulgurdan yapilio ya
rica ederim canımYok kuzm cif etten olandan yemiyorum zaten bulgurla yapilandanIlgnden dolayi tskkrlerr
Bn bgn iki kez yedim ya dayanamiorm bi kavanoz da tursu aldimm uii cok acayippp.onun bir zararı yok ama çok sık yeme katkı maddesine fazla güvenme aklına geldikçe ara etsiz çiğ köfte yenebilir benm bile canm çekti sankim
Canm bi cikto veriolar ya onsa kac mm oldgu yazio kac? Bi de o kagitta kac gnlk oldgu da yazio aenn kendi gununle tutuo mu?kızlarrr size sorucaklarım var ben 5-5 günlük hamileyim geçen perşembe beta ölçtürdüğümde 200 filandı bu gün ilaç yazdırmaya gittiğim dr tekrar ölçtü bu gün 1600 çıktı ve keseyi karından ultrasonla çok küçük görebildiğini kesenin de betanında daha büyük olması gerektiğini filan söyledioysa iki gün önce kendi doktorum herşey yolunda 15 sonra kalp atışlarını duyarsın demişti :S
5+5 kesinin karından küçük görülmesi normal değil mi
Bir sw bu donemde sanrm her kafadan bi ses cikio canm. Rahat olmaya bak.kızlarrr size sorucaklarım var ben 5-5 günlük hamileyim geçen perşembe beta ölçtürdüğümde 200 filandı bu gün ilaç yazdırmaya gittiğim dr tekrar ölçtü bu gün 1600 çıktı ve keseyi karından ultrasonla çok küçük görebildiğini kesenin de betanında daha büyük olması gerektiğini filan söyledioysa iki gün önce kendi doktorum herşey yolunda 15 sonra kalp atışlarını duyarsın demişti :S
ayy cnm sağol iyi akıl ettin ben o kağıtları kontrol edeyim bakalımBir sw bu donemde sanrm her kafadan bi ses cikio canm. Rahat olmaya bak.
[Q="minalya_28, post: 37256934, member: 630076"]istersen git canım doktorum 5 gün geçerse gel dedi bana :)
Canım kafa olarak rahat olmaya bak sen. Arkadaşım adetten 5 gün sonra beta hcg değerlerine baktırdı, onun da değerleri düşüktü. Doktor değerler düşük, gebelik olmayabilir demişti. Çok üzülmüştü, hamile değilim filan demeye başlamıştı. Şu an kalp atışlarını da dinledi, 2 ayı bitirdi hamileliğinde. Geç döllenme olmuş, senin de öyledir belki. Sadece stres yapma, bebeğe zarar gelmesinkızlarrr size sorucaklarım var ben 5-5 günlük hamileyim geçen perşembe beta ölçtürdüğümde 200 filandı bu gün ilaç yazdırmaya gittiğim dr tekrar ölçtü bu gün 1600 çıktı ve keseyi karından ultrasonla çok küçük görebildiğini kesenin de betanında daha büyük olması gerektiğini filan söyledioysa iki gün önce kendi doktorum herşey yolunda 15 sonra kalp atışlarını duyarsın demişti :S
Kaç yıllık evlisin canım?bbiz ne zaman gülcez Allahım
Kaç yıllık evlisin canım?
4 yyıl canmKaç yıllık evlisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?