♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bnm hala cok gazim oldgu icn var olan kipirtilari gaza yoruyorum henuz:)

Merhaba kızlar ben geldim. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. İnşallah kızımız olacak:) Yarın tetanos iğnesi olacağım. Durumumuz çok iyi Maşallah:) Miyomun büyümesi durmuş gibi gibi... Mide için Talcid e devam. Daha pek bir şey hissetmiyorum dedim. Ancak hissedeceksin dedi doktor. Bir de demir hapına devam ediyorum.... Bir dahaki gidişte şeker yüklemesi testi yapılacakmış . Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz kızlar?

Hayirli olsun tatlim. Allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin.

Ben de cuma günü tetenoz asisina gidicem kismetse. 22 ocakta da detayli ultrasonum var. Gittiğimde seker yüklemesi konusunu gorusucem doktorumla. Aclik-tokluk kan değerleri de olur diyenler var. Egerki yaptir derse de yaptiricam.

Hayırlı bir kız evlat olsun inşallah canım. Bizim ailede annem ve teyzem şeker hastası bendede 2 yıl önce hipoglisemi düşük şeker teşhisi konmuştu yani ieker hastalığının bir önceki aşaması diyelim . O yüDen bu konuyu es geçemem yaptırmayı düşünüyorhm. Umarım bir sıkıntı yaşamayız hiçbirimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza

Teşekkürler annişler:) Evet şeker yüklemesi önemli dedi benim doktor şekerin bilinmesi gerekiyormuş... İşte Canan Karatay kafaları karıştırdı biraz. Benim doktor bir oturuşta bir tabak baklava yenecek ne olmuş yani dedi:))) Gerçi ben öyle çok şerbetli tatlı pek yiyemem ama:))

Günaydın kızlar. Dün gece biraz mağazaları dolaştık birkaç minik parça aldık. Birde bebek arabası baktıkben daha önce wolex Manhattan mı ne var onu beğenmiştim ama dünecek kraft Twitter rolü diye bir model gördük eşimle baya kullanışlıydı fikri olan yada önerisi olan varnı . Çünkü şaka maka az kaldı e bide malum yavaş yavaş alıp maddi yükü bölmek gerek e zaten karar verene kadar 1 ay daha geçer. Ve sanırım bundan sonra zaman bizim için hızlı geçecek.

Günaydın kızlar.
Tetenos asisini yaptirdim biraz önce. Yaptiran varmi acaba gun icinde agriyabilir dediler. İse gitsemmi bilemedim.

Günaydın kızlar.
Tetenos asisini yaptirdim biraz önce. Yaptiran varmi acaba gun icinde agriyabilir dediler. İse gitsemmi bilemedim.
Geçmiş olsun canım bende önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. Umarım ağrın sızın olmaz. Ama ağrı yapar diye duymuştum tabi bünyeye görede değişiklik gösterecektir mutlaka.

Korktugum gibi değilmiş. İse de gittim. Yeni yeni biraz sizlama var. Sende rahat ol canim. Asi vurulurken de hic acimadi.

Gunaydin güzel anneler. Bende iyi pazarlar diliyorum.
Rabbim miniklerimize saglik sihhat versin. Sabahlari yuzumuzdeki ilk gülümseme onun kipirtilariyla olmaya devam etsin

Benim 7. Haftada lekelerim oldugu icin progestan kullaniyodum. Bu ara bi kac kere koymayi unutmustum(vajinal kullaniyorum). Dun gece koydum.
Sabah az bise kahve rengi leke gordum
Ilaci kesintili kullandigimdan mi acaba

Benim 7. Haftada lekelerim oldugu icin progestan kullaniyodum. Bu ara bi kac kere koymayi unutmustum(vajinal kullaniyorum). Dun gece koydum.
Sabah az bise kahve rengi leke gordum
Ilaci kesintili kullandigimdan mi acaba
İlaçla alakalı plduğunu sanmıyorum . Ben erkek dönemde kanama geçirdiğimde kullandım ve sonşara doğru düzenli kullanmadım . Hatta şimdide kullanıyorum bazı geceler unutuyorum hatta de. 3 kere yazmış ama ben günde 1 kuşlanıyorum ama herhangi birşey görmedim. Dr yna danış bence canım geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…