- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.021
Oh ne gzl o zmnAllah'tan isimlerimiz çok önden hazırdı :)
Bnm hala cok gazim oldgu icn var olan kipirtilari gaza yoruyorum henuz:)Bebek hareketlerini hisseden anneler sadece karın alt bölgesindemi hissediyorsunuz yoksa üst bölgelerdede oluyormu. Yada benimkiler gerçekten seğirmemi. Alt bölgedede hissediyorum ama bazen üst karında pıtırtı oluyor. Tabi bazende hiç olmuyor . Sizde durum ne ?
Merhaba kızlar ben geldim. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. İnşallah kızımız olacak:) Yarın tetanos iğnesi olacağım. Durumumuz çok iyi Maşallah:) Miyomun büyümesi durmuş gibi gibi... Mide için Talcid e devam. Daha pek bir şey hissetmiyorum dedim. Ancak hissedeceksin dedi doktor. Bir de demir hapına devam ediyorum.... Bir dahaki gidişte şeker yüklemesi testi yapılacakmış . Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz kızlar?
Merhaba kızlar ben geldim. Doktor büyük ihtimalle kız dedi. İnşallah kızımız olacak:) Yarın tetanos iğnesi olacağım. Durumumuz çok iyi Maşallah:) Miyomun büyümesi durmuş gibi gibi... Mide için Talcid e devam. Daha pek bir şey hissetmiyorum dedim. Ancak hissedeceksin dedi doktor. Bir de demir hapına devam ediyorum.... Bir dahaki gidişte şeker yüklemesi testi yapılacakmış . Siz şeker yüklemesi yaptırmayı düşünüyor musunuz kızlar?
Geçmiş olsun canım bende önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. Umarım ağrın sızın olmaz. Ama ağrı yapar diye duymuştum tabi bünyeye görede değişiklik gösterecektir mutlaka.Günaydın kızlar.
Tetenos asisini yaptirdim biraz önce. Yaptiran varmi acaba gun icinde agriyabilir dediler. İse gitsemmi bilemedim.
Geçmiş olsun canım bende önümüzdeki hafta yaptırmayı düşünüyorum. Umarım ağrın sızın olmaz. Ama ağrı yapar diye duymuştum tabi bünyeye görede değişiklik gösterecektir mutlaka.
Ben de bugün fırsat bulamadım Ptesiye kaldı...Korktugum gibi değilmiş. İse de gittim. Yeni yeni biraz sizlama var. Sende rahat ol canim. Asi vurulurken de hic acimadi.
İlaçla alakalı plduğunu sanmıyorum . Ben erkek dönemde kanama geçirdiğimde kullandım ve sonşara doğru düzenli kullanmadım . Hatta şimdide kullanıyorum bazı geceler unutuyorum hatta de. 3 kere yazmış ama ben günde 1 kuşlanıyorum ama herhangi birşey görmedim. Dr yna danış bence canım geçmiş olsun .Benim 7. Haftada lekelerim oldugu icin progestan kullaniyodum. Bu ara bi kac kere koymayi unutmustum(vajinal kullaniyorum). Dun gece koydum.
Sabah az bise kahve rengi leke gordum
Ilaci kesintili kullandigimdan mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?