♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Saol cnm cvp icin. Bugun bakiyim tekrar gelirse arayacagim. Insallah sorun yoktur. Ayni seyleri yasamak cok kotuu, sorunsuzca kucagimiza aliriz insallah bebegimizi

Saol cnm cvp icin. Bugun bakiyim tekrar gelirse arayacagim. Insallah sorun yoktur. Ayni seyleri yasamak cok kotuu, sorunsuzca kucagimiza aliriz insallah bebegimizi

Ben dediğin ilaçtan hiç kullanmadım ama leke kahverengi olduğu sürece bir sorun olmuyor diye biliyorum. Sen yinede bir doktoruna danış

merhaba arkadaşlar bugün eşimin doğum günü ona sürpriz olsun diye sabah dayanamadım soluğu doktorda aldım belki babasının şansına gösterir diye :) ki öyle de oldu hiç yormadan uğraştırmadan gösterdi :) doktor %99 erkek dedi.yani tabi bu seferde acaba %1 lik kısmı bizi yanıltabilir mi diye düşünmeye başladım :) bu paranoyalar bitmiyor bir türlü

Ne guzelll belli olmus. Saglikla kucagina alirsin sende insallah.
15. Haftamda kontrolum var. bakalim bizimki gostercek mi :)

Canım gözün aydın tebrik ederim senii Canım sen merak etme değişmez bu ihtimale göre :) Saglıkla gelsin kuzucugun :)

Gunaydin . 1 aydir dr a gitmiyorum . Ama artik endiseleniyorum . Acaba iyimi nasil diye. Allahim evlatlarimizi saglikli sihhatli nasip etsin.

Gunaydin . 1 aydir dr a gitmiyorum . Ama artik endiseleniyorum . Acaba iyimi nasil diye. Allahim evlatlarimizi saglikli sihhatli nasip etsin.

Günaydınlar...... :)
Ben hareketlerini hissedene kadar 2 hafta zor bekliyordum ama şuan daha rahatım. Perşembe günü inşallah detaylı usg miz var. Umarım herşey yolundadır.

Günaydınlar...... :)
Ben hareketlerini hissedene kadar 2 hafta zor bekliyordum ama şuan daha rahatım. Perşembe günü inşallah detaylı usg miz var. Umarım herşey yolundadır.
Masallah size ben nadiren hissediyorum herekeleri o yuzden endiselerim dvam edior. Umarim sikintisiz guzel haberler alirsiniz detaylidanda.

Günaydın güzel anneler.

Masallah size ben nadiren hissediyorum herekeleri o yuzden endiselerim dvam edior. Umarim sikintisiz guzel haberler alirsiniz detaylidanda.

Teşekkürler inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Yaklaşık 2 haftadır artık rutinleşti. Sabah kahvaltıdan sonra biraz uzanıyorum hareketlerini hissetmeden işe gidesim gelmiyo. Yakında sizde daha net hissedersiniz. Çok güzel bişimiş. Küçücük bir melek minicik bi kıpırtısıyla size günün ilk gülümsemesini verebiliyo.Şükürler olsun bunları yaşadığımız için. Allah herkese nasip etsin

Kizlar merhaba ne guzel hareketleri hissetmeye baslamissiniz ☺ ilk hamileliklerde 20.haftadan once hissetmek zormus sizinde mi oyle oldu ? Oyleyse benim daha 3 haftam var bir an once hissetmek istiyorum bende bebegimi :)

Canm dr 4 haftada bi cagrmiyor mu? Merak etme sapasaglam bebisin allahin izniyle. Sen ozledn onu gormeyi sadece:)

Canm dr 4 haftada bi cagrmiyor mu? Merak etme sapasaglam bebisin allahin izniyle. Sen ozledn onu gormeyi sadece:)
Canim evet 4 hafta sonra gel dedi ama en 24 unde daanamayip randevu aldim bile en son aralik 31 de gorduk cok uzun geldi. Ben sikintili gebelik gecirsigim icin hep 15 gunde bir gitmistim. Cok uzun geldi 1 ay evet sanirim ozledim ama 2 gundur bana hareketlerini daha net hissettiriyo biraz icim rahatladi anladi annesinin endisesini

Kizlar merhaba ne guzel hareketleri hissetmeye baslamissiniz ☺ ilk hamileliklerde 20.haftadan once hissetmek zormus sizinde mi oyle oldu ? Oyleyse benim daha 3 haftam var bir an once hissetmek istiyorum bende bebegimi :)

O kişiden kişiye değişiyor. Ben ilk 17. haftada hissetmiştim. Hatta doktorum o bağırsak hareketi dedi. Şuan aynı hareketler daha güçlü ve sık Ama şunuda söyleyim ilk hissetmemle ikinci hissetmem arasında 5 günlük bir süre geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…