- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.041
Saol cnm cvp icin. Bugun bakiyim tekrar gelirse arayacagim. Insallah sorun yoktur. Ayni seyleri yasamak cok kotuu, sorunsuzca kucagimiza aliriz insallah bebegimiziİlaçla alakalı plduğunu sanmıyorum . Ben erkek dönemde kanama geçirdiğimde kullandım ve sonşara doğru düzenli kullanmadım . Hatta şimdide kullanıyorum bazı geceler unutuyorum hatta de. 3 kere yazmış ama ben günde 1 kuşlanıyorum ama herhangi birşey görmedim. Dr yna danış bence canım geçmiş olsun .
İnşallaj canım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım evlatlarımızı.Saol cnm cvp icin. Bugun bakiyim tekrar gelirse arayacagim. Insallah sorun yoktur. Ayni seyleri yasamak cok kotuu, sorunsuzca kucagimiza aliriz insallah bebegimizi
Saol cnm cvp icin. Bugun bakiyim tekrar gelirse arayacagim. Insallah sorun yoktur. Ayni seyleri yasamak cok kotuu, sorunsuzca kucagimiza aliriz insallah bebegimizi
Tesekkur ederiiimmm :) azaldi bile, sariya dondu. Insallah beyaz olur hemen bugun :)Ben dediğin ilaçtan hiç kullanmadım ama leke kahverengi olduğu sürece bir sorun olmuyor diye biliyorum. Sen yinede bir doktoruna danış
Canım gözün aydın tebrik ederim seniimerhaba arkadaşlar bugün eşimin doğum günü ona sürpriz olsun diye sabah dayanamadım soluğu doktorda aldım belki babasının şansına gösterir diye :) ki öyle de oldu hiç yormadan uğraştırmadan gösterdi :) doktor %99 erkek dedi.yani tabi bu seferde acaba %1 lik kısmı bizi yanıltabilir mi diye düşünmeye başladım :) bu paranoyalar bitmiyor bir türlü
Gunaydin . 1 aydir dr a gitmiyorum . Ama artik endiseleniyorum . Acaba iyimi nasil diye. Allahim evlatlarimizi saglikli sihhatli nasip etsin.
Masallah size ben nadiren hissediyorum herekeleri o yuzden endiselerim dvam edior. Umarim sikintisiz guzel haberler alirsiniz detaylidanda.Günaydınlar...... :)
Ben hareketlerini hissedene kadar 2 hafta zor bekliyordum ama şuan daha rahatım. Perşembe günü inşallah detaylı usg miz var. Umarım herşey yolundadır.
Masallah size ben nadiren hissediyorum herekeleri o yuzden endiselerim dvam edior. Umarim sikintisiz guzel haberler alirsiniz detaylidanda.
Canm dr 4 haftada bi cagrmiyor mu? Merak etme sapasaglam bebisin allahin izniyle. Sen ozledn onu gormeyi sadece:)Gunaydin . 1 aydir dr a gitmiyorum . Ama artik endiseleniyorum . Acaba iyimi nasil diye. Allahim evlatlarimizi saglikli sihhatli nasip etsin.
Canim evet 4 hafta sonra gel dedi ama en 24 unde daanamayip randevu aldim bile en son aralik 31 de gorduk cok uzun geldi. Ben sikintili gebelik gecirsigim icin hep 15 gunde bir gitmistim. Cok uzun geldi 1 ay evet sanirim ozledimCanm dr 4 haftada bi cagrmiyor mu? Merak etme sapasaglam bebisin allahin izniyle. Sen ozledn onu gormeyi sadece:)
Kizlar merhaba ne guzel hareketleri hissetmeye baslamissiniz ☺ ilk hamileliklerde 20.haftadan once hissetmek zormus sizinde mi oyle oldu ? Oyleyse benim daha 3 haftam varbir an once hissetmek istiyorum bende bebegimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?