♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Hanımlar bugun ayrıntılı ultrasona girdik biz. Bir ay sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış. Bebeğim babası gibi inatçı çıktı yüzünü kapattı ve açmadı. Doktorlar 1 saatten fazla uğraştı ama nafile :)

Selam kızlar bende 1 aralıkta hamile olduğumu öğrendim bizimm daha cinsiyetimiz belli değil..
Şubat'ın 3 de doğum günümde randevumuz var inşallah ozaman belli olur 13+2 oluruz ozaman :)

Merhaba kızlar:) Umarım bebişler de sizler de çok iyisinizdir, ben bir kaç gündür gelemedim. Tetanos aşısı kolumu çok ama çok ağrıttı 4 gün oldu ve ağrı halen geçmedi( ama neyse ki azaldı) çok zor oldu bana ... 2. aşı da bu kadar acıtacak mı acaba kolumu hiç kıpırdatamıyordum...

Fotograf cekilmeyi sevmiyor demekki minik kus. Hadi hayirlisi olsun canim ayrintilidan sonra insan bi rahatliyor. Sira sekerde insalla oda sorunsuz gecer .

Selam kızlar bende 1 aralıkta hamile olduğumu öğrendim bizimm daha cinsiyetimiz belli değil..
Şubat'ın 3 de doğum günümde randevumuz var inşallah ozaman belli olur 13+2 oluruz ozaman :)

Hayirlisi olsun allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi. İnsallah ogrenirsin consiyetini. Sana guzel bir d. Gunu hediyesi olur bebeginden :)

Gecmis olsun canim. Ooo bunu duydum simdi urktum pazartesi vurdurmayi dusunuyorum bakalim bende nasil etki edecek. İnsallah 2. Okadar acitmaz.

Tatlım bende geçen hafta vurdurmuştum biliyorsun. Benim öyle ağır olmadı hafif sızladı bikaç gün. İğneyi vuran hemşireden mi kaynaklandı acaba ilki çok acıyan bir arkadaşım ikinci çok rahat demişti bana. İnşallah seninde ikinci rahat olur. Çok geçmiş olsun.

Canm bu ayrintili ultrasonda neye bakiolar? Bnm doktorum sanki yaptrsan da olur yaptrmasan da gbi bi tavir takindi da muhim deil mi ki dedim

Canm bu ayrintili ultrasonda neye bakiolar? Bnm doktorum sanki yaptrsan da olur yaptrmasan da gbi bi tavir takindi da muhim deil mi ki dedim

Canım yaklaşık 40 dk baktı. Bütün organlarını detaylı inceledi. Mesela böbrekleri kontrol altında olucak artık. Doktorum her gidişimde onu takip edicek. Ben önemli olduğunu düşünüyorum.

Inşallah tatlım ya çok merak ediyorum :) prens mi gelecek yoksa prenses mi

Selam arkadaşlar,

Bugun doktora gittim. ilk defa guzel haberlerle ayrıldım doktorun yanından. hamile olduğumu öğrendiğimden beri bazı sorunlarla uğraştığımız için gayet güzel bir gündü bizim için. bebişim gayet iyimiş. 19+2 günlük müş. 250 gr dedi doktor. minyon tipli olucakmış. herşeyin hayırlısı inşallah.

Canım yaklaşık 40 dk baktı. Bütün organlarını detaylı inceledi. Mesela böbrekleri kontrol altında olucak artık. Doktorum her gidişimde onu takip edicek. Ben önemli olduğunu düşünüyorum.
Anladm canm teskkrler. Bu ultrason icn uygun haftalar hangisi acaba

Sağ olun kızlar, bende aşı neden bu kadar ağrı yaptı bilemedim git gide azalıyor. Bazılarında oluyormuş. Umarım 2.böyle olmaz :) Herkese güzel hafta sonları diliyorum:)

Öncelikle meraba başka konularda bebeğimin kalbi 6 haftalıkken durdu yazmışsın benimde bebeğimin kalbi doğuma yakın bi zamanda durdu normal doğum yaptım bende genetik testlerde ve trombofoli paneli denilen testlere göre kanımda pıhtılaşma çıktı şuan cleaxen 0,4 lük kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu testleri 3 tane düşük yapmayınca yapmıyolar özel hastanede 1200 tl tutuyor ünv hastaneleri ücretsiz yapıyor bence mutlaka bu testleri yaptır çünkü bu pıhtı bebeğin gelişimini engelleyip kalbini durduruyor Allah korusun..benim canım çok yandığı için sadece uyarmak istedim bence yinede yaptır için rahat etsin..inşallah en yakın ve hayırlı zamanda yeniden bebeğine sağlıcakla kavuşursun..

Kizlar bu arada acaba hissettigm bebisin hareketleri mi derken dunden beri artik eminm cnku elim
Karnmdayken hissedebiliyorum tepindigini:) tabi bunu tesadufen once esimn fark etmis olmasi da komik:)

Günaydıın:) Ben de galiba bebişimi hissediyorum artık- ufak patlamalar gibi oluyor ama sadece dinlenirken hissedebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…