- 15 Eylül 2014
- 69
- 47
- 23
- 37
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.081
Canm snde de hareketler bazi gnler daha zayif ya da daha gclu oluo mu? Bnde oyle oluyo da merk ettm normal mi acaba diyeMerhaba kızlar. Ne güzel haberler vermişsiniz. Bebekler bence hareket ediyordu ama siz ayırt edemiyordunuzBenimde doktorum ısrarla sen yanlış hissediyorsundur daha hareket etmez diyordu ama ben aynı hareketleri hissediyorum daha sık daha yoğun ve daha güçlü sadece
Canm snde de hareketler bazi gnler daha zayif ya da daha gclu oluo mu? Bnde oyle oluyo da merk ettm normal mi acaba diye
Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayriYa ne guzel hissetmeye baslamissiniz bile. Masallah. Darisi bana
Bende normalde 2 haftada bir gidiyordum doktora. Bu sefer 3 haftada bir e denk geldi kontrolum. Simdi icim icimi yiyor. Usg de goremeyince, e hareketleride hisstmeye baslamadim henuz. Acaba bise oldu mu diye korkuyorum kendi kendime.
Haftaya gidicem dr a insallah sagliklidir bebisim. Bebislerimizzzz
ben mümkün olduğunca az şeyler almayı düşünüyorum.Çünkü bebek hızla büyüyecek kıyafet sürekli değişecek.Günaydıın:) Bugünlerde ben biraz halsizim uykuluyum. Ama akşam saatlerinde tepikleri hissediyorum.:) Sanırım sadece bende bu tetanos çok etkili oldu. Baya ağrım oldu kolumu kıpırdatamadım. İnşallah 2.si böyle olmaz. daha ağrısı hala tam geçmedi, sızlıyor. Evet bir şeyleri araştırmak lazım. Bir bebek yatağı be bir alt değiştirme şifonyeri lazım sanırım mobilya olarak. Başka neler lazım listenizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:) Puset ve ana kucağı da lazım sanırım... Kıyafetler kolay geliyor: zıbındı, tulumdu , tülbentiydi almamız lazım. Bizim bebişler yaz bebişi ; ince pamuklu şeylere ihtiyacımız olacak...
bence hiçbirrşeycikler yoktur rahat ol arkadaşım. Ben hep söylüyorum takip etmekten çok rahat hamilelik geçirmeye çalışın ben hiç takip etmiyorum biraz rahat davranıyorum belki ama ne kadar kafaya takarsan o kadar stres olursun.Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayri
Çok sağ ol canım , baya fikir oldu, lohusalığı da düşünmek lazım...ben mümkün olduğunca az şeyler almayı düşünüyorum.Çünkü bebek hızla büyüyecek kıyafet sürekli değişecek.
bebek odası içinde yatak ,dolap , çekmece halı perde düşünüyorum.Bir arkadaş kendisi puset verdi 5-6 aya kadar olandan.zaten bebek arabasını ben anca öbür yaza alırım düşünüyorum.yaz zaten doğum lohusalık ile geçecek arkasından kış geliyor pek dışarı çıkılmaz.
kendim için bir iki lohusa pijaması iç çamaşırı göğüs pedleri vs gibi ihtiyaçları alacağım.Genelinde zaman ilerledikçe neye ihtiyaç var ise onu almak istiyorum:)Ameliyat özel hastane sezeryan olursa 2.500,00 TL normal 1.500,00 diye biliyorum.
Gunaydin kizlaar.
Bisey merak ediyorum, tansiyonunu olctruten varsa yaklasik degerler kac cikio acaba? Bnm hamilelik oncesi 12-8di. Hamilelikte genellikle dusuomus zaten, su an 9-6 cikio. Normal diolar ama ozellikle sbhlari bas donmem oluo. Sizde durumlar nedir?
Günaydıın kızlaar:)Gunaydin kizlaar.
Bisey merak ediyorum, tansiyonunu olctruten varsa yaklasik degerler kac cikio acaba? Bnm hamilelik oncesi 12-8di. Hamilelikte genellikle dusuomus zaten, su an 9-6 cikio. Normal diolar ama ozellikle sbhlari bas donmem oluo. Sizde durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?