♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor epeyi yol aldık gibi :) hiç hastaneniz yada doktorunuzla doğumla ve doğum fiyatları ile ilgili görüşen oldu mu ?

Merhaba kızlar. Ne güzel haberler vermişsiniz. Bebekler bence hareket ediyordu ama siz ayırt edemiyordunuz Benimde doktorum ısrarla sen yanlış hissediyorsundur daha hareket etmez diyordu ama ben aynı hareketleri hissediyorum daha sık daha yoğun ve daha güçlü sadece

Canm snde de hareketler bazi gnler daha zayif ya da daha gclu oluo mu? Bnde oyle oluyo da merk ettm normal mi acaba diye

Günaydın kızlar:) Bebeğin tekmelerini sayacağımız günlere daha var, galiba 28. haftadan itibaren hareketlere dikkat ediyorduk. Bu aralar hala bebişimiz çok küçük. Bazen sağlam bazen çok zayıf hareketler olabilir, endişeye gerek yok.

Merhaba annaşe ne güzel herkes hissetmeye başlamış bebeişleri. Bende tetanoz aşısı oldum bi kaç gün sadece aşının yapıldığı yer dokununca ağrıdı onun dılında bir sıkıntım olmadı. Bende bazen daha güçlü bazen daha zatıf hissediyırum hareketleri. Ama son günlerde aha sık hissediyorum . Şimdi anneannedeyiz belkide ben mıtluyum diye oda mutlu ondan hareket ediyor.

Merhabaaaaa... umarım herkes iyidir. bende ufak ufak hissetmeye başladım hareketleri. :) tetanoz aşısı olmadım daha hafta gitsem olur heralde...

Ya ne guzel hissetmeye baslamissiniz bile. Masallah. Darisi bana
Bende normalde 2 haftada bir gidiyordum doktora. Bu sefer 3 haftada bir e denk geldi kontrolum. Simdi icim icimi yiyor. Usg de goremeyince, e hareketleride hisstmeye baslamadim henuz. Acaba bise oldu mu diye korkuyorum kendi kendime.
Haftaya gidicem dr a insallah sagliklidir bebisim. Bebislerimizzzz

Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Organ tarama sonuçlarımız iyi çıktı çok şükür.
Minik yavrumuzun yüzünü de gördük,
Allah hepinize nasip etsin, yüzünü göstermiyormuş çünkü bazı bebekler,
Biz çok net gördük, babasına benziyor besbelli

Merhaba arkadaşlar herkese allah sıhhat sağlık versin. Ben sadece safra kesemde taş olduğundan mide yanması çok yaşıyorum hamile kaldıktan sonra hiç kilo almadım henüz pek birşey yiyemiyorum. Az ve yeterli miktarda dikkatli şekilde.Kıpırtıları rahat hissediyorum.
İçinizde eşya almaya başlayan var mı?Ben bir liste yapıyorum bu akşam kızıma neler lazım bana neler lazım diye:)

Günaydıın:) Bugünlerde ben biraz halsizim uykuluyum. Ama akşam saatlerinde tepikleri hissediyorum.:) Sanırım sadece bende bu tetanos çok etkili oldu. Baya ağrım oldu kolumu kıpırdatamadım. İnşallah 2.si böyle olmaz. daha ağrısı hala tam geçmedi, sızlıyor. Evet bir şeyleri araştırmak lazım. Bir bebek yatağı be bir alt değiştirme şifonyeri lazım sanırım mobilya olarak. Başka neler lazım listenizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:) Puset ve ana kucağı da lazım sanırım... Kıyafetler kolay geliyor: zıbındı, tulumdu , tülbentiydi almamız lazım. Bizim bebişler yaz bebişi ; ince pamuklu şeylere ihtiyacımız olacak...

Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayri

ben mümkün olduğunca az şeyler almayı düşünüyorum.Çünkü bebek hızla büyüyecek kıyafet sürekli değişecek.
bebek odası içinde yatak ,dolap , çekmece halı perde düşünüyorum.Bir arkadaş kendisi puset verdi 5-6 aya kadar olandan.zaten bebek arabasını ben anca öbür yaza alırım düşünüyorum.yaz zaten doğum lohusalık ile geçecek arkasından kış geliyor pek dışarı çıkılmaz.
kendim için bir iki lohusa pijaması iç çamaşırı göğüs pedleri vs gibi ihtiyaçları alacağım.Genelinde zaman ilerledikçe neye ihtiyaç var ise onu almak istiyorum:)Ameliyat özel hastane sezeryan olursa 2.500,00 TL normal 1.500,00 diye biliyorum.

Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayri
bence hiçbirrşeycikler yoktur rahat ol arkadaşım. Ben hep söylüyorum takip etmekten çok rahat hamilelik geçirmeye çalışın ben hiç takip etmiyorum biraz rahat davranıyorum belki ama ne kadar kafaya takarsan o kadar stres olursun.

Çok sağ ol canım , baya fikir oldu, lohusalığı da düşünmek lazım...

Gunaydin kizlaar.
Bisey merak ediyorum, tansiyonunu olctruten varsa yaklasik degerler kac cikio acaba? Bnm hamilelik oncesi 12-8di. Hamilelikte genellikle dusuomus zaten, su an 9-6 cikio. Normal diolar ama ozellikle sbhlari bas donmem oluo. Sizde durumlar nedir?

Günaydın güzel anneler :)

Canım ben her doktora gittiğimde tansiyonumu ölçüyo ama Problem olsa söyler diye dikkat etmiyorum açıkcası. Yataktan kalkarken birden kalkma. Ağır çekimde hareket et

Reactions: BBD
Günaydıın kızlaar:)
Benimde 9 a 5 çıkıyor. Hamilelik öncesi 10 a 6 ydı... doktor bol su iç dedi. Sanırım düşük tansiyonun bir zararı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…