♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayri
Insallah :) tesekkur ederim.
Ozlenmez miii yaaa minik minik hareketleri :)
Insallah persembe gunu daha hareketlenmis olur, cinsiyeti de goruruz.

Benim 11-7
10-6 genelde biyle cikiyor hep. Oncedende assagi yukari boyleydi

Teskkrler kizlar:) sadece bir kez, saniyorum ki tansiyon dusuklugunden kaynakli, sikinti yasadim. Basim o kdr dondu ki ayakta duramiyirdum. Snra kendilignden gecmsti gun icnde. Smdi hafif donuyo arada, sanrm vucudm bu tansiyonu dusuk buluyo sadece. Ama bnm de bildgm kadaryla dusuk tansiyonn zarari yok. Bol bol sivi alicaz:) bu arada isim konusunda sizlere de danisayim:) sizce hangisi kulaga daha hos geliyor, sait birkan mi yoksa deniz birkan mi?

Evet hamilelikte yüksek iyi değil.benimde 10-6 9-5 gibi

Benim de 2-3 haftadır yatıp kalkarken ve yukarı baktığım zaman başım dönüyor. Nöroloji muayenesinde herhangi bir sorun tespit edilmedi. Normal bunlar , hamileyiz bizz

Reactions: BBD
Benim de 2-3 haftadır yatıp kalkarken ve yukarı baktığım zaman başım dönüyor. Nöroloji muayenesinde herhangi bir sorun tespit edilmedi. Normal bunlar , hamileyiz bizz
Evet hakkaten hamilelik her seyimizi degistrdi:) yatis sekli, yeme sekli, yataktan kalkma sekli. Vucudumzn degisen seklinden bahsetmiyirum bilr:) ha bi de hormonal durumlar:))

-merhaba kızlar bizde oğluşumla 4. ayımızı yarıladık çok şükür, ilk aylardaki kusma ve bulantılar geçti ama bu aralar bende tansiyon düşüklüğü yaşıyorum 10-6 ya düşüyor Allahtan çok sık olmuyor, iş yerimizdeki hemşire normal olduğunu söyledi içimi rahatlattı birde arada kasıklarım ve karın alt bölgem çok ağrıyor bununda normal olduğunu rahmimin ve karnımın büyümesinden kaynaklandığını söyledi...hamilelikte her dönemin kendine göre bir belirtisi var sırası geldikçe yaşıyoruz :)
Yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsun, bizimle olsun:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler uyutmamaya başladı mı:)
Ben geçen gece , sabaha karşı sağlam bir tepikle uyandırıldım
Benim irkilmeme eşim bile uyandı
Ne yaptıysam sakinleşmedi, hiçbir yatış pozisyonu kar etmedi,
Uyuyamadıkça acıktım, ama kendi evimizde değildik, kalkıp birşeyler yemedim,
22.hafta erken diyorlar ama kimsenin hamileliği kimseyle tutmuyor

Gece uyanıp 1,5 saat geri uyuyamadım, olsun! Oğlumu hissettim, kar sayıyorum

Uyutmama değilde. Geceleri çok hareket ediyor. Rüyama giriyor o tepikler:)))
Canı sağolsun oğlusumun hiç durmasın
Bende dün gece rüyamda gördüm ama emin olamadım gerçekmi rüyamı diye :) gün içinde bol bol ama okalar güçlü olmayan kıpırtılarını sol tarafımda kasığıma yakın hissediyorum. Sma tabii gecen haftalara göre daha güçlü . Insan hep hissetsin istiyor maşallah miniklerimize

günaydın ;ben her sabaha karşı tekme ile kalkıyorum artık rutıne bağladık biz gbi birşey oldu benimde işime gelmiyor değil sayesinde erkenden kalkıp işiçin hazırlanabiliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…