- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.101
Insallah :) tesekkur ederim.Icini rahat tut canim hersey yolundadir:) agrinszi kanama yoksa hic panikliyeck bisey yok. Ha ozledm gormeyi diosan o ayri
Benim 11-7Gunaydin kizlaar.
Bisey merak ediyorum, tansiyonunu olctruten varsa yaklasik degerler kac cikio acaba? Bnm hamilelik oncesi 12-8di. Hamilelikte genellikle dusuomus zaten, su an 9-6 cikio. Normal diolar ama ozellikle sbhlari bas donmem oluo. Sizde durumlar nedir?
Evet hamilelikte yüksek iyi değil.benimde 10-6 9-5 gibiGunaydin kizlaar.
Bisey merak ediyorum, tansiyonunu olctruten varsa yaklasik degerler kac cikio acaba? Bnm hamilelik oncesi 12-8di. Hamilelikte genellikle dusuomus zaten, su an 9-6 cikio. Normal diolar ama ozellikle sbhlari bas donmem oluo. Sizde durumlar nedir?
Gunaydin kizlaar.
Evet hakkaten hamilelik her seyimizi degistrdi:) yatis sekli, yeme sekli, yataktan kalkma sekli. Vucudumzn degisen seklinden bahsetmiyirum bilr:) ha bi de hormonal durumlar:))Benim de 2-3 haftadır yatıp kalkarken ve yukarı baktığım zaman başım dönüyor. Nöroloji muayenesinde herhangi bir sorun tespit edilmedi. Normal bunlar , hamileyiz bizz
Ben geçen gece , sabaha karşı sağlam bir tepikle uyandırıldımgünaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler uyutmamaya başladı mı:)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bebişler uyutmamaya başladı mı:)
Bende dün gece rüyamda gördüm ama emin olamadım gerçekmi rüyamı diye :) gün içinde bol bol ama okalar güçlü olmayan kıpırtılarını sol tarafımda kasığıma yakın hissediyorum. Sma tabii gecen haftalara göre daha güçlü . Insan hep hissetsin istiyor maşallah miniklerimizeUyutmama değilde. Geceleri çok hareket ediyor. Rüyama giriyor o tepikler:)))
Canı sağolsun oğlusumun hiç durmasın
Ben geçen gece , sabaha karşı sağlam bir tepikle uyandırıldım
Benim irkilmeme eşim bile uyandı
Ne yaptıysam sakinleşmedi, hiçbir yatış pozisyonu kar etmedi,
Uyuyamadıkça acıktım, ama kendi evimizde değildik, kalkıp birşeyler yemedim,
22.hafta erken diyorlar ama kimsenin hamileliği kimseyle tutmuyor
Gece uyanıp 1,5 saat geri uyuyamadım, olsun! Oğlumu hissettim, kar sayıyorum[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?