♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydııın ! Ben de 14- 15 Şubat gibi gideceğim şeker yüklemesine kızlar : doktora sordum aç tok fark etmez dedi bana ... Sabah 6.30 da benim bebiş de tepikliyor kalk artık diyor:) Gitgide kuvvetlenmeye başlıyor çocuklarımız:)

Vende şeker yüklemesini aç karnına biliyorum hatta geceden iyibaren 12 saat aç kalın diyorlar. Demekki farketmiyor. Ayy maşallah onlara

Bu arada ven bebeğimin hareketlerini kadıklarımda hissediyorum siz berelerde hissediyorsunuz kızlar ?

Haftalardir uyuyamiyorum zten ne tarafa yatarsam yatayim kemiklerim batiyo ve bide tuvalet nobeti :) simdi buna bide tepikler edlik ediyo kac kere kalktigimi ben bile sayamiyom artik ama saglikli olsun prensesim bunlar onemli degil...

Bn gobek deligi kisimlarina yakin hissediyorm genelde canm. Daha cok da sol tarafta tepinio. Bir de bi kac gndr sanki ic organlarima dokunuo gbi kipirtilar oluo ic tarafta yani cok degisik bana bu sklde yeni oluyo. Bakalim daha neler neler gorcez miniklermz beler hissettircek:) masallah hepsinee

Haftalardir uyuyamiyorum zten ne tarafa yatarsam yatayim kemiklerim batiyo ve bide tuvalet nobeti :) simdi buna bide tepikler edlik ediyo kac kere kalktigimi ben bile sayamiyom artik ama saglikli olsun prensesim bunlar onemli degil...
Hareketleri uykudan uyandirio mu canim? Bn de eskisi kdr siddetli olmasa da hala bjrun tikaniklihi yasadgm icn cok derin uykuya salamiyorm ama harektleri uyandrmio beni:)

Günaydın bayanlar . 1 haftadır yakamı bırakmayan sabah 5 te uyandıran ve uyutmayın öksürük nöbetlerine uğraşıyorum. Sağlık çok önemli Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hepimize .

Reactions: BBD
Günaydın kızlar şiddetli öksürüğüm devam ediyor aike gekimine gittim durumu anlattım cefaks 500mg ikaç yazdı ama tereddütteyim . Kullanmazsamda balgam çıkartamıyorum dolayısıyla öksürük kesilmiyor . Dr. A soracağım ama yinede şüphede kalacağım . Hayırlısı diyelim. Hayırlı haftalar dilerim kızlarr

Canım bir de kadın doğum doktoruna sor bence, ona danışmadan alma sanırım yazılan ilaç antibiyotik çünkü...tekrar geçmiş olsun...

Tabi canm giren olursa bildirir ama merak ettm nedn ozellikle oyle desenli istiyorsun? :)
konsept her şey bebek arabalı.Odasının dolap kulpları filan öyle olacak bebek odası süsleri şekerler hep arabalı:)Kapı süsü filan hazır ablam yaptı

Eklentiler

• IMG-20150130-WA0000.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar selam, kahve lekesi olan var mi progestan kullaniyorum hala. Dr korkma dinlen diyo. Ama niye geldi canim sıkıldı.
Gebeligin ilk haftalari olmustu ve gecmisti. Bugun yine gelmis

Kizlar selam, kahve lekesi olan var mi progestan kullaniyorum hala. Dr korkma dinlen diyo. Ama niye geldi canim sıkıldı.
Gebeligin ilk haftalari olmustu ve gecmisti. Bugun yine gelmis
Dr korkma demiş canım, moralini bozma, geçmiş olsun, benim alt karnımda bazen sancılar oluyor ama leke yok...

Günaydın kış geri geldi dikkat edin kendinize bayanlar
Evet çok sağanak yağmur var burada hava çok kötü ...Baharı özledim:) Bu arada kızımızın adını da Bahar koymayı düşünüyoruz, bakalım daha kesin değil ama bana çok sıcak ve hoş geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…