- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.141
Su 20 li haftalara gelsemde icim biraz daha rahatlasa keske.Dr korkma demiş canım, moralini bozma, geçmiş olsun, benim alt karnımda bazen sancılar oluyor ama leke yok...
Evet çok sağanak yağmur var burada hava çok kötü ...Baharı özledim:) Bu arada kızımızın adını da Bahar koymayı düşünüyoruz, bakalım daha kesin değil ama bana çok sıcak ve hoş geliyor:)
Çok teşekkürler hamiş arkadaşım:)Bende cok severim ilk bahari . İlk baharinizin ismide gayet guzel bence . İnsallah gonlumuzde baharlar actiracak miniklerimiz. İsimleriyle buyusunler.
Bugün şeker ölçümü yaptırdım.100 çıktı diyet uygulamam gerekiyor.Hoş ben zaten safra kesemdeki taş yüzünden birşey yiyemiyorum.kilo bile verdim hamilelikte.tahminim pek birşey yiyemediğimden meyve suyu çok içiyordum.10 gün takip sonra tekrar kontrol
Canim benim hamur isi fazla tuketince migde yanma sorunum oluyor . Duzenli ve ogun atlamadan hatta ara ogunler yaparak azaltabilirsin . Yemek saatlerindede asiri yememeye calis cunku simdi artik minikler buyudu ve mideye baski yapiyor dolayisiyla mide asidi kacak yapiyor . Umarim en kisa zamanda gecer.Kizlar benim bir midem yaniyo bir midem yaniyo resmen midemi yerinden cikarasim geliyor.sizde durumlar iyi gibi masallh biran evvel kucagima almak istiyorum bebegimi yolu tam yariladim kolaylikla diger yarisinida atlatiriz insallah hepinize keyifli gunler havalar cok soguk dikkatli olun kizlar
Geçmiş olsun canım. Meyve suyunda çok şeker varmış...Bugün şeker ölçümü yaptırdım.100 çıktı diyet uygulamam gerekiyor.Hoş ben zaten safra kesemdeki taş yüzünden birşey yiyemiyorum.kilo bile verdim hamilelikte.tahminim pek birşey yiyemediğimden meyve suyu çok içiyordum.10 gün takip sonra tekrar kontrol
Aynen benim de midem rahatsız çok. Bazı geceler uyutmuyor. Asit boğazıma geliyor. Talcid şurup kullanıyorum... Az kaldı bebişlere kavuşmaya :)Kizlar benim bir midem yaniyo bir midem yaniyo resmen midemi yerinden cikarasim geliyor.sizde durumlar iyi gibi masallh biran evvel kucagima almak istiyorum bebegimi yolu tam yariladim kolaylikla diger yarisinida atlatiriz insallah hepinize keyifli gunler havalar cok soguk dikkatli olun kizlar
Merhaba canım, haftaya Çarşamba ya gideceğim:)İyi aksamlar hanimlar iyi hafta sonlari seker yuklemesi yaptiran oldumu ?
ben çarşamba yaptırdım 10 gün takip edeceğim işte.aç tok şeker ölçüyorum şimdi genelde 100 lerde doktorum 145 çıkmadıktan sonra sıkıntı yok dedi tok şekerim için.İyi aksamlar hanimlar iyi hafta sonlari seker yuklemesi yaptiran oldumu ?
Ya benimde annemin seker aletinden olctum 2-3 kere 100 95-96 gibi çokto sanırım bendede şeker çıkacak. Şimdide şekeri azaltmam gerek he üz test yaptırmadım ama umarım sıkıntı yaşamayız.ben çarşamba yaptırdım 10 gün takip edeceğim işte.aç tok şeker ölçüyorum şimdi genelde 100 lerde doktorum 145 çıkmadıktan sonra sıkıntı yok dedi tok şekerim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?