- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.161
Tskkurler cnmm :) kizlar bu arada sevgililer gunnde ozel biseyler yapan var mi aranzda:)İyi pazarlar kızlar
Şimdi gördüm cnm umarın günün güzel geçmiştir. Göbeğimiz büyüdükçe buralara uğrayamaz olduk :)) Ben de tüm hamiş arkadaşlara güzel bir hafta dileyeyim...İyi pazarlar kızlar
bir şeyler yapılmaz mı:)Tskkurler cnmm :) kizlar bu arada sevgililer gunnde ozel biseyler yapan var mi aranzda:)
Yavaş yavaş lıyafetlerden başlamıştım onlar bitti sayılır şimdi sıra büyük bailarda bebek arabası ve bebek odası allah hepimize uatdımcı olsunarkadaşlar hazırlıklara başladınız mı başladıysanız nerden başladınız:)
İyi haftalarımız olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ve rabbim evlatlarımızı korusun. Oğlu olacak anneler lütfen erkek hegomonyasından arındırılmış bir şekilde Ve vicdan ekelim yüreklerine öyle büyütelim.
Bizler gibi sevgi dolu eğitimli annelere çok ihtiyaç var... Vicdan sahibi ebeveynlerle sıcak bir yuvada yetişen iyi ahlaklı çocuklarla dünya dolsun inşallah. Haberleri izleyemiyorum asabım bozuluyor. Allah iyilerle ve güzelliklerle karşılaştırsın doğacak evlatlarımızı....
Ben henüz 2. dozu yaptırmadım ama yarın kontrolüm var. Doğrusu ilki damara mı rastgelmiş; bir şeyler oldu çok ızdırap çektim, 2. den çok korkuyorum.
felaket soğuktu kızlar...50 gr yükleme testi 105 çıktı. ama doktorum sorun yok dedi. Bir de 1 ayda 3 kilo almışım ... anlamadım fazla extra bir şey yemiyordum. Şeker tatlı zaten pek yemiyorum...neden böyle çok kilo almışım bilemedim...
gözün aydın canım şekr yüklemesinide atlatmışsın. Kilo alma meselesine gelince bende bu ay 2 kilo birden aldım sanırım artık fazla fazla almaya başlıyoruz. extra yemesekte minikler kocaman oldularonlarda kilo alıyor bizde onlara yetebilmek için alıyoruz maalesef ama biz bunlara kafayı takmayalım meleklerimiz sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyeceğiz artık.felaket soğuktu kızlar...50 gr yükleme testi 105 çıktı. ama doktorum sorun yok dedi. Bir de 1 ayda 3 kilo almışım ... anlamadım fazla extra bir şey yemiyordum. Şeker tatlı zaten pek yemiyorum...neden böyle çok kilo almışım bilemedim...
bende tatlıdan kendimi alamıyorum tatlı yoksa çikolata evde yoksada illa kıyıdan köşeedn bişeyler bulup yiyorum ne yapacağız bilmem :) umarım bizde hayırlısıyla atlatırız şeker yüklemesi işiniCok sukur bisi cikmamis. Gozun aydin
Sanki beni anlattin. Son kontrolde 1 ayda 3 kilo almistim ve doktor çok kizdi. Bu ay doktora gitmeye korkuyorumhaftaya benimde seker yüklemem yapilacak inşallah bisi cikmaz. Zira tatli delisi oldum.
valla bende karbonhidrat delisi oldum :) ama evet bu aylarda 2-3 kilo alınabiliyormuş . Benim dr tartmıyor bile beni o yüzden kafam rahat şuana kadar 7 kilo aldım bileKızlar ben tatlı yemiyordum ama:) Belki hamur işini mi fazla kaçırıyorum acaba:=)) Ben de kiloları pek takmıyorum da doktorlar biraz öyle gıcıklık yapıyor ama araştırdım bu dönemde 1 ayda 2-3 kilo alma olayı olabilirmiş:) Bira z daha protein ve sebzeye ağırlık vereceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?