♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
İyi haftalarımız olsun rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ve rabbim evlatlarımızı korusun. Oğlu olacak anneler lütfen erkek hegomonyasından arındırılmış bir şekilde Ve vicdan ekelim yüreklerine öyle büyütelim.

cnm ben ikea dan bebek karyolası seçtim.Bir kaç güne alacağım. İlk etapta bir de ana kucağı lazım herhalde... Kıyafet işi kolay diye biraz sonraya atıyorum. ilk etapta başka neler lazım aklıma gelmiyor...

Günaydın güzel anneler.

Kesinlikle haklısın günlerdir bende bunu düşünüyorum. Ahlaklı edepli çocuklar yetiştirmeliyiz. Erkek annelerine çok iş düşüyor

Dün Tetenoz aşısının ikinci dozunu yaptırdım ben. İlkinden daha az sızlıyor. Başka yaptıran var mı?

Bizler gibi sevgi dolu eğitimli annelere çok ihtiyaç var... Vicdan sahibi ebeveynlerle sıcak bir yuvada yetişen iyi ahlaklı çocuklarla dünya dolsun inşallah. Haberleri izleyemiyorum asabım bozuluyor. Allah iyilerle ve güzelliklerle karşılaştırsın doğacak evlatlarımızı....

Ben henüz 2. dozu yaptırmadım ama yarın kontrolüm var. Doğrusu ilki damara mı rastgelmiş; bir şeyler oldu çok ızdırap çektim, 2. den çok korkuyorum.

Tatlim senin asini vuran hemşire problemliymis. Benim hafif sizladi 5 gün kadar ama seninki izdirap boyutuna ulasmis. Çok geçmiş olsun. Ayni kişiye yaptirma sakin

felaket soğuktu kızlar...50 gr yükleme testi 105 çıktı. ama doktorum sorun yok dedi. Bir de 1 ayda 3 kilo almışım ... anlamadım fazla extra bir şey yemiyordum. Şeker tatlı zaten pek yemiyorum...neden böyle çok kilo almışım bilemedim...

Cok sukur bisi cikmamis. Gozun aydin
Sanki beni anlattin. Son kontrolde 1 ayda 3 kilo almistim ve doktor çok kizdi. Bu ay doktora gitmeye korkuyorum haftaya benimde seker yüklemem yapilacak inşallah bisi cikmaz. Zira tatli delisi oldum.

gözün aydın canım şekr yüklemesinide atlatmışsın. Kilo alma meselesine gelince bende bu ay 2 kilo birden aldım sanırım artık fazla fazla almaya başlıyoruz. extra yemesekte minikler kocaman oldularonlarda kilo alıyor bizde onlara yetebilmek için alıyoruz maalesef ama biz bunlara kafayı takmayalım meleklerimiz sağlıklı olsunda ne olursa olsun diyeceğiz artık.

Cok sukur bisi cikmamis. Gozun aydin
Sanki beni anlattin. Son kontrolde 1 ayda 3 kilo almistim ve doktor çok kizdi. Bu ay doktora gitmeye korkuyorum haftaya benimde seker yüklemem yapilacak inşallah bisi cikmaz. Zira tatli delisi oldum.
bende tatlıdan kendimi alamıyorum tatlı yoksa çikolata evde yoksada illa kıyıdan köşeedn bişeyler bulup yiyorum ne yapacağız bilmem :) umarım bizde hayırlısıyla atlatırız şeker yüklemesi işini

Kızlar ben tatlı yemiyordum ama:) Belki hamur işini mi fazla kaçırıyorum acaba:=)) Ben de kiloları pek takmıyorum da doktorlar biraz öyle gıcıklık yapıyor ama araştırdım bu dönemde 1 ayda 2-3 kilo alma olayı olabilirmiş:) Bira z daha protein ve sebzeye ağırlık vereceğim...

valla bende karbonhidrat delisi oldum :) ama evet bu aylarda 2-3 kilo alınabiliyormuş . Benim dr tartmıyor bile beni o yüzden kafam rahat şuana kadar 7 kilo aldım bile umarım hızlı hızlı artmaz :) tabi aslına bakarsanız hepimiz normal sınırlarda kilo aldık bence. ama tabi birazda dikkat etmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…