- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.181
çok geçmiş olsun canım İnşallah önemli bir şey değildir ve kendiliğinden düzelir.kızlar dün ayrıntılım vardı herşey iyi çıktı ama 0.59 mm ense ödemi çıktı ne demek bu bilgisi olan var mı dünden beri çok moralim bozuk
Senden haber almak güzel canım, ikizin pek yakında bebişine kavuşacak demek- ne mutlu ona, evet bizim de az kaldı, şahsen benim göbeğim kocaman oldu yataktan zor kalkıyorum kolay eğilemiyorum sırt ağrıları vs... başladı:) İnşallah senin de müjdeni bekliyoruz. Çok sevgiler!kızlar hepinize maşallah yarıyı geçtiniz bile. bayadır takip edemedim biriken mesajları da okuyamadım. herşey yolundadır inş. başladı mı miniklerinizin ptırtıları? benim ikizim de martta doğum yapıcak daha isme karar veremedi sizler düşünüyor musunuz isim.
bana gelecek olursak ocak ayında olucağım reglimi dört gözle bekliyordumm hemen çalışmaya başlayacaktım ama bu sefer de doktorlar ayarlayalım derken tsh ımı altüst ettiler o yüzden ben de istemedim yine sıkıntı yaşamamak için. şimdi biraz düzeldi gibii inş önümüzdeki ay bırakcam korunmayı. hayırlı haberler getirebilirim inş :) görüşmek üzere.
çok geçmiş olsun canım İnşallah önemli bir şey değildir ve kendiliğinden düzelir.
çok teşekkürler canım. Valla en son gördüümde 32 haftalıktı kardeşim kocaman göbüş vardı. baya tıslıya tıslaya hareket etmeye başlamış. aman dedim ne zormuş. ama eminin ki zorluğundan çok güzel yanları vardır. Allah bebeğine sağlıkla kavuşştursun canım. kolay gelsin.Senden haber almak güzel canım, ikizin pek yakında bebişine kavuşacak demek- ne mutlu ona, evet bizim de az kaldı, şahsen benim göbeğim kocaman oldu yataktan zor kalkıyorum kolay eğilemiyorum sırt ağrıları vs... başladı:) İnşallah senin de müjdeni bekliyoruz. Çok sevgiler!
kızlar hepinize maşallah yarıyı geçtiniz bile. bayadır takip edemedim biriken mesajları da okuyamadım. herşey yolundadır inş. başladı mı miniklerinizin ptırtıları? benim ikizim de martta doğum yapıcak daha isme karar veremedi sizler düşünüyor musunuz isim.
bana gelecek olursak ocak ayında olucağım reglimi dört gözle bekliyordumm hemen çalışmaya başlayacaktım ama bu sefer de doktorlar ayarlayalım derken tsh ımı altüst ettiler o yüzden ben de istemedim yine sıkıntı yaşamamak için. şimdi biraz düzeldi gibii inş önümüzdeki ay bırakcam korunmayı. hayırlı haberler getirebilirim inş :) görüşmek üzere.
woaw o kadar ilerlediniz demek ne güzel. Allah yardımcın olun canım seninde. çok teşekkürler görüşmek üzere.Seni burada görmek çok güzel. Tarihi baya bi geçtik şükür. Pitirtilar güçlü teknelere dönüştü şükürler olsun. İkizin için de çok sevindim. Önümüzdeki ay senin müjdeli haberlerini bekliyor olucam
çok teşekkür ederim canım. amin inş. Allah seni de bir avazda kurtarsın.drygs senden haber almak n guzel. Allah ikizini bir avazda kurtarsin insallah. Biz olmasi gerktigi gibi devam cok sukur. Ve en kisa zamanda senden guzel ve hayirli haberler bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?