♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ya aslında doktorların bizi sıkı tutmasi iyi bisey Ben biraz kendini frenliyorum bu sayede. Elbette bebislerin saglikli olmasi önemli ama çok alirsak bizede zor olur, doğumunda zor olduğu soyleniyor. Toplamda bnde 6 kilo aldim ama 5. ayda 3 kilo birden alinca biraz uyari aldim. İnşallah hayirla ve saglikla tamamlariz kalan haftalarimizi.

Gunaydin kizlar. Bgn bebisi daha 6-7 aylik olan bi arkadasla konustm da, kilo hemen veriliyir saglikli beslen ama dert etme fazla dedi. Tabi smdi eskisnden bile citir oldgnu soylememe gerk yok sanrm:) hamileliktn once kilo vermek icn cok cabaliodu ama smdi kendilgnden gidio dio. Ben cok sagliksiz beslenmiyirum yani abur cubur ya da fast fooda duskun deilm cok ama bnm de sikntim hamilelikte yerli yersiz acikmalarm yanigece tvlte kalksam bile aclktan olcegmi dusunduren bi his oluo. Ac uyaniorm her defasnda ve her syi yemek istiorm o an:) dur demek cok zor malesef.

kızlar dün ayrıntılım vardı herşey iyi çıktı ama 0.59 mm ense ödemi çıktı ne demek bu bilgisi olan var mı dünden beri çok moralim bozuk

kızlar hepinize maşallah yarıyı geçtiniz bile. bayadır takip edemedim biriken mesajları da okuyamadım. herşey yolundadır inş. başladı mı miniklerinizin ptırtıları? benim ikizim de martta doğum yapıcak daha isme karar veremedi sizler düşünüyor musunuz isim.
bana gelecek olursak ocak ayında olucağım reglimi dört gözle bekliyordumm hemen çalışmaya başlayacaktım ama bu sefer de doktorlar ayarlayalım derken tsh ımı altüst ettiler o yüzden ben de istemedim yine sıkıntı yaşamamak için. şimdi biraz düzeldi gibii inş önümüzdeki ay bırakcam korunmayı. hayırlı haberler getirebilirim inş :) görüşmek üzere.

Senden haber almak güzel canım, ikizin pek yakında bebişine kavuşacak demek- ne mutlu ona, evet bizim de az kaldı, şahsen benim göbeğim kocaman oldu yataktan zor kalkıyorum kolay eğilemiyorum sırt ağrıları vs... başladı:) İnşallah senin de müjdeni bekliyoruz. Çok sevgiler!

çok teşekkürler canım. Valla en son gördüümde 32 haftalıktı kardeşim kocaman göbüş vardı. baya tıslıya tıslaya hareket etmeye başlamış. aman dedim ne zormuş. ama eminin ki zorluğundan çok güzel yanları vardır. Allah bebeğine sağlıkla kavuşştursun canım. kolay gelsin.

Seni burada görmek çok güzel. Tarihi baya bi geçtik şükür. Pitirtilar güçlü teknelere dönüştü şükürler olsun. İkizin için de çok sevindim. Önümüzdeki ay senin müjdeli haberlerini bekliyor olucam

woaw o kadar ilerlediniz demek ne güzel. Allah yardımcın olun canım seninde. çok teşekkürler görüşmek üzere.

drygs senden haber almak n guzel. Allah ikizini bir avazda kurtarsin insallah. Biz olmasi gerktigi gibi devam cok sukur. Ve en kisa zamanda senden guzel ve hayirli haberler bekliyoruz.

Bi haftayi daha yariladik. Bazen zaman cabuk gecsin diyorum bazende bidaha bu bebegim ve bana ozel zamani birdaha bulamayacagiz zaman yavas ak diyorum . Ahhh tabiki zaman herzamanolfugu gibi akiyor.

Ben he anın keyfini çıkarmamız gerektiğini düşünenlerdenim. İllaki problemler var. ağırlaşıyoruz artık bacaklarıma kramplar giriyor, ayaklarım şişiyor, kabızlık vs. vs. ama oğlum bi tekme atıyor hepsi uçup gidiyor. İçimizde bir canlı her gün yavaş yavaş büyüyor. Bizim bebeğimizo canlı, muhteşem bir duygu bence. Güzellikleriyle ve problemleriyle her anı keyfini çıkararak yaşayalım. Sonra keşke demeyelim hamilelik özel ve uzun gibi gözüksede kısa bir süreç.

Ben de çok ağırlaştım cnm , ev işleri bile yormaya başladı Biraz süpürge yapıyor ve yoruluyorum...ama az kaldı artık son trimestere giriyoruz. Bol bol dinlenmeli ve kendimizi fazla yormamalıyız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…