- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.201
grip oldum sanırım boğazım çok acıyor.İşe geldim ama hiç keyfim yok bugün.Bende yürürken zorlanıyorum alt kısımdan baskı yapıyor.
Günaydın cnm:)Gunaydin
Çok geçmiş olsun cnm, aynen alt tarafta baskı oluyor dediğin gibi fazla ayakta kalınca ya da yürüyünce... Bazen sağlam bir ağrı giriyor çok korkuyorum hemen oturup biraz dinleniyorum... ama işler de beni bekliyor...grip oldum sanırım boğazım çok acıyor.İşe geldim ama hiç keyfim yok bugün.Bende yürürken zorlanıyorum alt kısımdan baskı yapıyor.
bende dün gece karar verdim artık bazı şeylerin değiştiğine:)bu gece misafirlerim var dün gece biraz ikram temizlik yaptım mahvoldum.Cumartesi de misafirlerim gelecek üç aile gerçekten zorlanıyor insan.Şükür bu kadar olsun.Birde hiç kilo almadım aslında ama zorlanıyor ve biraz ayaklarım şişiyor.Çok geçmiş olsun cnm, aynen alt tarafta baskı oluyor dediğin gibi fazla ayakta kalınca ya da yürüyünce... Bazen sağlam bir ağrı giriyor çok korkuyorum hemen oturup biraz dinleniyorum... ama işler de beni bekliyor...
Merhaba kizlar araniza yeni katildim.13 haftaligim ama 2014 de hamile kaldim oyuzden bu topige katilmk istedm.hem bnden ondesiniz gebelikte tecrubelwrinizden faydalanmk istermHaftanın son iş gününden günaydın hanımlar
Dün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçlarımız bugün çıkıcakmış. Yaptıran arkadaşlar değerin kaç çıkması gerekiypo erseor. yüksekse ne oluyor? Bilgi alabilirmiyim
selam canım bu sayfa pek aktif değil istersen eylül anneleri sayfasına geçebilirsin aşağıdaki linkten :)="perihan90, post: 39666790, member: 663273"]Merhaba kizlar araniza yeni katildim.13 haftaligim ama 2014 de hamile kaldim oyuzden bu topige katilmk istedm.hem bnden ondesiniz gebelikte tecrubelwrinizden faydalanmk isterm) ikili test yaptm sonucupersembe cikick.cinsiyet icin erkenmi sizde yoksa bitahminde bulunurmu.bide bu erkn tahminler tuttumu sizde
Kizlar cvp vermiyeckmisinz[/QUOTE]="perihan90, post: 39666790, member: 663273"]Merhaba kizlar araniza yeni katildim.13 haftaligim ama 2014 de hamile kaldim oyuzden bu topige katilmk istedm.hem bnden ondesiniz gebelikte tecrubelwrinizden faydalanmk isterm) ikili test yaptm sonucupersembe cikick.cinsiyet icin erkenmi sizde yoksa bitahminde bulunurmu.bide bu erkn tahminler tuttumu sizde
Haftanın son iş gününden günaydın hanımlar
Dün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçlarımız bugün çıkıcakmış. Yaptıran arkadaşlar değerin kaç çıkması gerekiyor. yüksekse ne oluyor? Bilgi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?