♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
grip oldum sanırım boğazım çok acıyor.İşe geldim ama hiç keyfim yok bugün.Bende yürürken zorlanıyorum alt kısımdan baskı yapıyor.

grip oldum sanırım boğazım çok acıyor.İşe geldim ama hiç keyfim yok bugün.Bende yürürken zorlanıyorum alt kısımdan baskı yapıyor.
Çok geçmiş olsun cnm, aynen alt tarafta baskı oluyor dediğin gibi fazla ayakta kalınca ya da yürüyünce... Bazen sağlam bir ağrı giriyor çok korkuyorum hemen oturup biraz dinleniyorum... ama işler de beni bekliyor...

iyi günler hanımlar sanırım salgın var bende nezle oldum bogaz agrısı oksuruk kac gundur mahveti beni bi sakilde gecer dedim ama gececege benzemiyor yarın doktora gidicem mecburen

bende dün gece karar verdim artık bazı şeylerin değiştiğine:)bu gece misafirlerim var dün gece biraz ikram temizlik yaptım mahvoldum.Cumartesi de misafirlerim gelecek üç aile gerçekten zorlanıyor insan.Şükür bu kadar olsun.Birde hiç kilo almadım aslında ama zorlanıyor ve biraz ayaklarım şişiyor.

Gunaydin anneler bugun bursada hava sahane sizin oradada gunesliyse bence cikip D vitamini almak harika bir fikir. Allah saglik sihhat versin

Haftanın son iş gününden günaydın hanımlar

Dün şeker yüklemesi yaptırdık. Sonuçlarımız bugün çıkıcakmış. Yaptıran arkadaşlar değerin kaç çıkması gerekiyor. yüksekse ne oluyor? Bilgi alabilirmiyim

Merhaba kizlar araniza yeni katildim.13 haftaligim ama 2014 de hamile kaldim oyuzden bu topige katilmk istedm.hem bnden ondesiniz gebelikte tecrubelwrinizden faydalanmk isterm) ikili test yaptm sonucupersembe cikick.cinsiyet icin erkenmi sizde yoksa bitahminde bulunurmu.bide bu erkn tahminler tuttumu sizde

="perihan90, post: 39666790, member: 663273"]Merhaba kizlar araniza yeni katildim.13 haftaligim ama 2014 de hamile kaldim oyuzden bu topige katilmk istedm.hem bnden ondesiniz gebelikte tecrubelwrinizden faydalanmk isterm) ikili test yaptm sonucupersembe cikick.cinsiyet icin erkenmi sizde yoksa bitahminde bulunurmu.bide bu erkn tahminler tuttumu sizde[/QUOTE]
Kizlar cvp vermiyeckmisinz

Selam annişler
Bu sayfayı ben açmıştım ama daha sonra 2015 haziran anneleri sayfasını keşfedince buraya pek ugrayamadım. çalıştığım için tek sayfa takip edebiliyorum yogunluktan. eğer sizlerde gelmek isterseniz beklerim, sayfamız hem çok aktif hem de çok kalabalık her sorununuza cevap verecek annişlerimiz var. hepinizi öpüyorum...

www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-haziran-anneleri.753137/

selam canım bu sayfa pek aktif değil istersen eylül anneleri sayfasına geçebilirsin aşağıdaki linkten :)
www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleri.777960/

Kizlar cvp vermiyeckmisinz[/QUOTE]

Ben 17. haftada öğrendim cinsiyetini. Genelde 15. haftadan önce kesin olmuyor söyledikleri. Devlet Hastanesine gidiyorsan kolay kolay söylemiyorlar erken haftalarda

cnm limit 140 galiba, 140 ın üzerinde testi tekrarlıyorlar...

İyi haftalar sizlerede. Kizlar artik oda hazirligina basliyorum alanlar varsa yada arastiranlar yatak konusunda ne dusunuyorsunuz yani siltemi lateks yatakmi yoksa cep yayli yatakmi politeran yatakmi vs.

Gunaydin kizlaaar . Bahar yaklasiyor hazirliklar hizla devam ediyor. Gobekler buyuyor belimizin agrisindan durulmuyor ne yiyorsak sanki alev topu yemisiz gibi midemiz cayir cayir yaniyor ama o minicik tekmeler var ya onu hissetmek icin hangi pozisyona dinecegimizi sasiriyoruz ya o mutluluk tum sikintilari silip suprmuyormu ? Guzel gunler olsun

hareket ediyor , tam ben dikkati topluyorum eşime de göstereceğim sanki anlıyor kıpırdamıyor ne zaman başka yere baksam yine başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…