♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
[QUOTE="Newesta, post: 37257580, member: 630198"e]Kızlar devlet hastanelerinde sabahtan kan verirsek öğlen sonucu alıyor muyuz? bileniniz var mı?[/QUOT . evet canım4 saatte çıkıyo

ilk yıldan beri ama olmadı
Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...

[QUOTE="Newesta, post: 37257580, member: 630198"e]Kızlar devlet hastanelerinde sabahtan kan verirsek öğlen sonucu alıyor muyuz? bileniniz var mı?[/QUOT . evet canım4 saatte çıkıyo
Canım ben acilde öğrendim tahlil sonuçlarımı. Devlet hastanesinin acil bölümüne git. En geç 1, bilemedin 1,5 saatte veriyorlar.

inope, post: 37254, member: 623721"]Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebnımeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...[/QUOTE]
ca

az önce aradım ama acilde verilmediğini söylediler anlamadım gittiii sen nededin gittiğinde
Ben hamilelik testi yaptırıcam dedim. Doktor kan tahlili verdi. Gittiğim hastane araştırma hastanesiydi ondan mı bilmiyorum canım. Evime çok yakındı, pratik oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…