- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ne zamandır çocuk istiyorsun?4 yyıl canm
[QUOTE="Newesta, post: 37257580, member: 630198"e]Kızlar devlet hastanelerinde sabahtan kan verirsek öğlen sonucu alıyor muyuz? bileniniz var mı?[/QUOT . evet canım4 saatte çıkıyo
Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...ilk yıldan beri ama olmadı
Canım ben acilde öğrendim tahlil sonuçlarımı. Devlet hastanesinin acil bölümüne git. En geç 1, bilemedin 1,5 saatte veriyorlar.[QUOTE="Newesta, post: 37257580, member: 630198"e]Kızlar devlet hastanelerinde sabahtan kan verirsek öğlen sonucu alıyor muyuz? bileniniz var mı?[/QUOT . evet canım4 saatte çıkıyo
Canım ben acilde öğrendim tahlil sonuçlarımı. Devlet hastanesinin acil bölümüne git. En geç 1, bilemedin 1,5 saatte veriyorlar.peki yarın da geçerli mi bu cumartesi ya
Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum smiş. tüp bebek tedavisine bacanımsınşlamaya karar verdikleri ay bebeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...
Kardes ben 7yil olmamisim.Allahin bir bildigi vardir.ilk yıldan beri ama olmadı
Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebsaeklerini öğrenmişler. Beniolmuyo yazamıyorum b n asılbişey yam eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...
Canım çok zor bir durum gerçekten ama şahit olduğum, duyduğum birkaç olay var. komşum söylemişti. Kardeşi 10 yıllık evliymiş. tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdikleri ay bebeklerini öğrenmişler. Benim eski çalıştığım kurumda bir arkadaşım 5 yıl tedavi gördüğünü ama bebeklerinin olmadığını söylemişti. Bebekleri tedaviyi bıraktıktan sonra oldu. Tabi sizin ne gibi probleminiz var bilmiyorum ama hayatta mucizeler olur. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun. Dua edeceğim senin için...
Canım ben acilde öğrendim tahlil sonuçlarımı. Devlet hastanesinin acil bölümüne git. En geç 1, bilemedin 1,5 saatte veriyorlar.
Ben hamilelik testi yaptırıcam dedim. Doktor kan tahlili verdi. Gittiğim hastane araştırma hastanesiydi ondan mı bilmiyorum canım. Evime çok yakındı, pratik oldu benim içinaz önce aradım ama acilde verilmediğini söylediler anlamadım gittiiisen nededin gittiğinde
Ben hamilelik testi yaptırıcam dedim. Doktor kan tahlili verdi. Gittiğim hastane araştırma hastanesiydi ondan mı bilmiyorum canım. Evime çok yakındı, pratik oldu benim için[/QUO
Bunların hepsini acilden hallettin yani ?
Tebrik ederim canım. Hoş geldin aramızaSelam kizlar benim adetime 4 gun var test yaptirdim pozitif cikti hamileymisim :) bugun ogrendim :)
Sadece kan tahliline bakıyorlar acilden
Tesekkur ederim allah herkese nasip etsin bize de saglikla kucagimiza almayi :)geldin
Ben baktırdım canım ama dediğim gibi eğitim ve araştırma hastanesi gittiğim yer. Fark olur mu bilmiyorum.yani gebelik testine bakarlar mı yarın gitsem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?