♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Günaydın güzel anneler.

Bak sen yaramaza:) Benimde iş yerinde arkadaşlar geliyorlar ellerini koyuyolar karnıma hemen duruyo hepside aynı demekki yaramazların:)

hareket ediyor , tam ben dikkati topluyorum eşime de göstereceğim sanki anlıyor kıpırdamıyor ne zaman başka yere baksam yine başlıyor.

hareket ediyor , tam ben dikkati topluyorum eşime de göstereceğim sanki anlıyor kıpırdamıyor ne zaman başka yere baksam yine başlıyor.
Ayni benimkide oyle babayabir turlu sert tekme hissettiremedik demekki bizm yaramazlar ayni zamanda sakaci

Gunaydin olsun herkese.

Günaydın kızlar, ben bir kaç kere babaya sert tekme hissettirebildim. Mide ve gaz sorunlarımız var ama ne yapalım az kaldı:)

günaydın arkadaşlar şu sıralar sürekli uyum var gerçi ev iş derken yoruluyorum da belki yorgunluktan olabilir.Normal sezeryan karar verdiniz mi hiç.

Okuyunca guldm kizlar sadce bzm sipanin sira babasina gelnce tepinmeyi biraktgni saniodum:) artik tekmeleri daha kubbetli degil mi gun gectikce buyuyolar masallah:) bn daha dun kontroldeydim nerdeyse 1 kilo olmus, yalnz bel agrimda da artma var. bebek buyudukce bubtarz sorunlarn artar dedi dr caresi yok mudur arada sirada bicak gbi bi agri saplanio. Bir de idrarda hafif engeksion cikti, bunun dogal cozumu var mi kizlar? Bol bol su icmeye calisiorm, baska?

Kızlar benimki mecbur sezaryen olacak miyomdan ötürü, bir de benim de bu aralar çok uykum var çok yorgunum...

Ben daha doğum işini konuşmadım. Evet tekmeler kimi zaman güçlü kimi zaman hafif hafif:)kızımın odası geldi sildim temizledim.bütün kıyafetlerini yıkadım.HAfta sonu ütüleyip yerleştireceğim.ilk aylarda olmadım ama artık zaman çabuk geçsin istiyorumm.

bu arada biz senin ile aynı gün doğum yapacağız sanırım arkadaşım:)

Evet oyle gorunuyor bakalim once hangimiz doguracak belkide gercekten ayni gun olur . Hayirlisiyla insallah

sizler isim düşündünüz mü arkadaşlar.
.
Bizim ismimiz hazir ÇAĞKAN benim ismim cagda esimin hakan ikimizin ismini birlestirilmis hali hisumuza gitti .

Bel agriai ssanirim hepimizde var dahada artacak gibi. Vakit buldukca dinlenmekt fayda var. Enfeksiyonun dogal cozumu yok galiba ama de ilac vermediyse suya devam bol bol

Kızlar benimki mecbur sezaryen olacak miyomdan ötürü, bir de benim de bu aralar çok uykum var çok yorgunum...

Ah miyimdasim gecen gun dr uma sordum eger miyomlarida alirsaniz epidural olurmu diye benim icin farketmez ama bazen rahim cok iygun oluyor ozaman normal dogum bile oluyor dedi eger oyle olursa 40 gun sonra ameliyat ederiz dedi . Hayirlisi diyelim.

Oda hazirliklari bizdede tam gaz ilerliyor ben ikeadan tamamladim odayi bitince fotograflarimizida paylasalim. Kolay gelsin

Ah miyomdaşım keşke sezaryeni olmuşken miyomları da alsalar da bir seferde kurtulsak. Ama benim doktor pek ona yanaşmıyor, kanama riski varmış...
Biz şimdilik ayrı oda kurmadık. Biz de yatağı ikea dan aldık ve bizim ebeveyn odamız büyük yanımıza kuracağız, bir süreliğine bebiş yanımızda olsun diyoruz:) İlk aylarda daha rahat ederiz.
Ben de bahar temizliğine başladım çok yavaş dinlene dinlene yapıyorum, doğuma gitmeden dip köşe temiz olsun diyorum bakalım tek tabanca bitirebilecek miyim...

günaydın arkadaşlar :) zaman ne kadar çabuk geçiyormuş aslında biz çoğumuzun bebişlerine kavuşması artık 2 haneli rakamlara düştü bile

Aynen oyle bende oyle istiyorum ama benim de eger sezeryan olursa miyomuda alirim diyor hayirlisi diyelim. Benim yataknodam kucuk birde besik koyarsam sikinti olur zaten emzirmek ocin oturacak yer bile kalmaz besik gelince o yuzden yatak odasinin hemen yanindaki oda yi hazirliyoruz . Hayirlisiyla besiklerini doldururlar insallah arkadasim

İnşallah canım. Az kaldı. Zaman da hızlı geçiyor. Bebek gelmeden hazırlıklarımızı tamamlayabiliriz umarım. Ptesi kontrolüm var: doktora sezaryeni ne zaman planladığını soracağım...

Merhaba güzel anneler. Umarım siz de minikleriniz de iyidir.

Kasık ve bel ağrıları bende de mevcut herkes gibi özellikle mutfakta çok uğraştığımda nefes alamayacak kadar ağrıyor sırtım belim. Kalan haftalar nasıl geçicek bilmiyorum

Ben kıyafet tarzı herşeyi neredeyse 9 aylık olana kadar giyecek şekilde aldım. Bu ayda beşik vs alıp herşeyi hazırlayım diyorum. Baya azalttık inşallah hayırlısıyla hamilelik serüvenini kolayca bitirip sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…