♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

Hayirlisiyla tamamlanir insallah. Ben miyomumda oldugu icin tamamladim odayi ve alisverisi simdi sira bu haftayida atlatip cantayi hazirlamakta allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.

Merhaba annişler, bugün tetanozun 2. dozunu oldum , şimdi kolum ağrıyor... Bugün promosyondan molfix yenidoğan aldım 2 paket:) şimdiden stokluyorum.. Gebelik çantasında loşi kanaması için depend mi koymalıyız yoksa orkid gece tarzı bir ürün yeterli olur mu? Bu konuda bilginiz var mı...Benim de henüz her şey yarım yamalak telaşa başladım:) İşin kötüsü çok kolay yoruluyor oldum ağrılar gerdirmeler, o yüzden yetiştiremezsem diye korkuyorum... Gerçekten zaman hızlı geçmeye başladı...

Ben tek kullanınlık kilot alacaktım çok.pahalılar zaten tek kullanım için.ben depend düşünüyorum hem kilot olarak hemde ped gibi işte kullanışlı olur

Bnde gece pedi düşünüyorum. Dediğimiz gibi artik çok hizli geçiyor zaman. Önümüzdeki hafta beşik olayini tamamlayıp hastane cantasina gecicem. Bnde çok agirlastim. Kasiklarim çok agriyor geriliyor. birde ben son haftalarda çok kilo aldim. Benim gibi olan var mi

Bu gaftalarda artık külo almak cok normal canım ben 8-9 kilo civarı aldım son 2 kiloyı bu son 2 haftada falan aldım gibi. Evet artık bende karnımı taşıyamaz oldum

Bu arada daha once doğum yapan arkadaşlarımın çoğu noemal ped kullanmışlar bende öyle yapacağım .

ben 5 kilo verdim hamilelikte hele doğumdan sonra daha da veririm galiba.Bende herşeyi yıkadım hazırladım poşetledim.Nevresimler kaldı birde kendi kıyafetlerim yıkanacak.Hastane çantasını bende hazırlamak istiyorum.

Kilomu verdin nasıl yani ? Kusmaktanmı ?

Emzirirken verilir diyorlar inşallah veririz ben 8 kilo aldım şimdiye kadar heralde 14 falan olur sonuna kadar .

yok canım aslında yiyorum herşeyi normalde almam.lazım.eskiden su içsem yarardı:)herkes hamileleil yaradı sana diyor.

Bn de bu aralar kilo aldim canim malesef. Aslnda herzmnki gbi besleniyorum hatta gece gece acikma krizlerim bile bitmisti ndn boyle oldu anlamadm

Bn de bu aralar kilo aldim canim malesef. Aslnda herzmnki gbi besleniyorum hatta gece gece acikma krizlerim bile bitmisti ndn boyle oldu anlamadm
Doktor gece yataktan kalkar yersin dedi am yokkk olmadı şimdiye kadar.allha şükür ben hiç bir sıkıntı yaşamadım rahat geçiyor safra kesem dışında çiğ sebze meyve yediiimde sıkıntı oluyor sadece

Aynen ya dikkat ettigim halde boyleyim. Etmesem nolcak bilmiyorum 2 ayda 6 kilo aldin

Kızlar ben de 9 hatta sanırım 10 kilo aldım... n'apalım emzirirsek gider ... uff belim çok ağrıyor bir yandan da tetanoslu kolum... 2 ay kaldı daha da şişeceğiz:) Benim göbek önden önden gidiyor.:)

Ben 8 kilo aldım ama bundan sonra 2 şer alırsın diyorlar bakalım ama göbek önde artık 2 adım yürüsem 5 km koşmuşum gibi nefes alıp veriyorum allah yardımcımız olsun kızlar inşallah .

Yok benim sadece karin ve göğüs kismi. Gogusler 75 den 85 e terfi etti :) Bide kimse 7 aylik durmuyosun diyor. Daha küçük duruyormus karnim. Oradan kurtariyorum biraz. Bilmiyorum erkek olmasıyla mi alakali ama. Bi tek önde top gibi bi karnim var.

Bir de kilolari hep gobekten mi aliyosunuz? Bnm alt kisimlar da buyudu epey bacaklarm fln kutuk gbi hissediyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…