- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.241
Merhaba güzel anneler. Umarım siz de minikleriniz de iyidir.
Kasık ve bel ağrıları bende de mevcut herkes gibi özellikle mutfakta çok uğraştığımda nefes alamayacak kadar ağrıyor sırtım belim. Kalan haftalar nasıl geçicek bilmiyorum
Ben kıyafet tarzı herşeyi neredeyse 9 aylık olana kadar giyecek şekilde aldım. Bu ayda beşik vs alıp herşeyi hazırlayım diyorum. Baya azalttık inşallah hayırlısıyla hamilelik serüvenini kolayca bitirip sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza.
Bu gaftalarda artık külo almak cok normal canım ben 8-9 kilo civarı aldım son 2 kiloyı bu son 2 haftada falan aldım gibi. Evet artık bende karnımı taşıyamaz oldumBnde gece pedi düşünüyorum. Dediğimiz gibi artik çok hizli geçiyor zaman. Önümüzdeki hafta beşik olayini tamamlayıp hastane cantasina gecicem. Bnde çok agirlastim. Kasiklarim çok agriyor geriliyor. birde ben son haftalarda çok kilo aldim. Benim gibi olan var mi
ben 5 kilo verdim hamilelikte hele doğumdan sonra daha da veririm galiba.Bende herşeyi yıkadım hazırladım poşetledim.Nevresimler kaldı birde kendi kıyafetlerim yıkanacak.Hastane çantasını bende hazırlamak istiyorum.
Bn de bu aralar kilo aldim canim malesef. Aslnda herzmnki gbi besleniyorum hatta gece gece acikma krizlerim bile bitmisti ndn boyle oldu anlamadmBnde gece pedi düşünüyorum. Dediğimiz gibi artik çok hizli geçiyor zaman. Önümüzdeki hafta beşik olayini tamamlayıp hastane cantasina gecicem. Bnde çok agirlastim. Kasiklarim çok agriyor geriliyor. birde ben son haftalarda çok kilo aldim. Benim gibi olan var mi
Doktor gece yataktan kalkar yersin dedi am yokkk olmadı şimdiye kadar.allha şükür ben hiç bir sıkıntı yaşamadım rahat geçiyor safra kesem dışında çiğ sebze meyve yediiimde sıkıntı oluyor sadeceBn de bu aralar kilo aldim canim malesef. Aslnda herzmnki gbi besleniyorum hatta gece gece acikma krizlerim bile bitmisti ndn boyle oldu anlamadm
Bn de bu aralar kilo aldim canim malesef. Aslnda herzmnki gbi besleniyorum hatta gece gece acikma krizlerim bile bitmisti ndn boyle oldu anlamadm
KAÇ HAFTALIKSNKızlar ben de 9 hatta sanırım 10 kilo aldım... n'apalım emzirirsek gider ... uff belim çok ağrıyor bir yandan da tetanoslu kolum... 2 ay kaldı daha da şişeceğiz:) Benim göbek önden önden gidiyor.:)
KAÇ HAFTALIKSN CNMBen 8 kilo aldım ama bundan sonra 2 şer alırsın diyorlar bakalım ama göbek önde artık 2 adım yürüsem 5 km koşmuşum gibi nefes alıp veriyorum allah yardımcımız olsun kızlar inşallah .
Bir de kilolari hep gobekten mi aliyosunuz? Bnm alt kisimlar da buyudu epey bacaklarm fln kutuk gbi hissediyorum resmenAynen ya dikkat ettigim halde boyleyim. Etmesem nolcak bilmiyorum2 ayda 6 kilo aldin
Sen ustune zayifladim demistn bi de dimi:)negzel masallah:)Doktor gece yataktan kalkar yersin dedi am yokkk olmadı şimdiye kadar.allha şükür ben hiç bir sıkıntı yaşamadım rahat geçiyor safra kesem dışında çiğ sebze meyve yediiimde sıkıntı oluyor sadece
Bir de kilolari hep gobekten mi aliyosunuz? Bnm alt kisimlar da buyudu epey bacaklarm fln kutuk gbi hissediyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?