♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bugün akşam çok başım ağrıdı.birde arkadaşlar sürekli yağ krem vs sürüyorum ona rağmen çatlıyorum hoşuma gidiyor gerçi:):)

Bnm de karnim top gbi bu sanrm erkek olmasiyla alakali ama goguslermle beraber bacaklarm da buyudu smdilk daha az yemeye calisiyorum asiri kilo almaknistemiyorum

İşte dezavantajda ben normalde kilolu olduğumdan pek anlaşılmıyor benim göbekherkes bilsin istiyorsun aslında ama yeni yeni fark edilir gibi.

Bnm de karnim top gbi bu sanrm erkek olmasiyla alakali ama goguslermle beraber bacaklarm da buyudu smdilk daha az yemeye calisiyorum asiri kilo almaknistemiyorum
Canım benim de sadece göbek değil maalesef kalçalar da aldı selülitler arttı. Bir de varis oldu ben de... Bacaklar da eski formunda değil yani:)

Hayirlisiyla tamamlanir insallah. Ben miyomumda oldugu icin tamamladim odayi ve alisverisi simdi sira bu haftayida atlatip cantayi hazirlamakta allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucaklamayi nasip etsin insallah.
Miyomdaşım bugün kontrolüm vardı. Benim doktor da miyom üst taraftaymış doğum yolu açık. Yalnız bebek ters duruyor eğer dönerse normal doğum da yapabilirsin dedi.. Kafam karıştı kendimi sezaryene şartlamıştım...
Ama sezaryende olsa miyomu alamazmış, çok kanama olurmuş... Doğumdan sonra bakılacak ona.
Sen nasıl tercih edersin dedi. Ben de hep sezaryen gibi düşündüğüm için hiç bilemiyorum dedim. Neyse 1 ay sonra bir daha bakar öyle konuşuruz dedi... Hayırlısı olsun inşallah.
bu arada ben de gece pedi aldım doğum çantasına arkadaşlar...

Hepümizin hakkında hayırlısı
miyomdaşım galiba yaşayacağız ve göreceğiz . Allah evlatlarımızı nasıl olursa olsun sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Bakalım bizi neler bekliyor

Canım benim de sadece göbek değil maalesef kalçalar da aldı selülitler arttı. Bir de varis oldu ben de... Bacaklar da eski formunda değil yani:)
Demek ki
Bunyeden bunyeye degisiyo canim. Ben alt kisimsan kilo almaya cok musaitm normalde de zaten sanrm onn da etkisi var. bir se sporu birakmis olma faktoru. Artik dogum snrasi uzun yuruyuslerle eritirz nacaklari neydek:)

Canim bebegn dogm pozisyonuna girmesi icn zaten erken degil mi ki? Bnmki tum kontrollerde tuhaf sekillerde duruo :)

Aslında imza bölümünde bebekler artık ters görünüyo. 30-35 arası dönüyorlar galiba. Umarım birde onun stresini yaşamayız vakti gelince döner bebişlerimiz:)))

günaydın arkadaşlar sıkıntılarımız hep ortak aynı ilk başlarda mide bulantısı şimdi ağırlaşma :) ama benim mide bulantılarım hala devam etmekte sizinde oluyor mu

Kızlar moralim çok bozuk, 25.haftada yapılan şeker yüklemesi sonucunda doktorum herşey gayet güzel demişti,
Doktor değiştirdim, eski sonuçlara bakan yeni doktorum hipoglisemi olduğumu' uyumsuz çocukların hepsinin annelerinin hipoglisemi olduğunu söyledi.
Başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.

Benimle şeker ölçüm sonuçlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim

Kaç çıktı senin esas.benim yükleme yapıldığında yüksek dendi.Ama takip ediyorum kaç gündür birkaç tatlı olayını azalttım şekerim normal seyrinde

ölçüm cihazın var mı yoksa dahiliye bölümü yazar çokta pahalı değil alabilirsin de takip et biraz korkmaaaa bir şey olmazz

Kaç çıktı senin esas.benim yükleme yapıldığında yüksek dendi.Ama takip ediyorum kaç gündür birkaç tatlı olayını azalttım şekerim normal seyrinde

Açlık 67.8
1.saat 113
2.saat 96
Hipoglisemi(düşük şeker) olduğumu, hücrelerimin aç olduğunu ,
Karbonhidratı proteinsiz almamam gerektiğini söyledi.

benim yüksek işte kontrol altında tutuyorum.doktorun önerisini dinlersen bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Bana dahiliye çok yüksek diye abarttı kendi dokturum tokluk 145 olmadıktan sonra sıkıntı yok dedi. İlk günler stres yapmıştım şekerim çıkıyordu.dokturum öyle dediğinde rahatladım şuan tokluk 112 -110-90 seyrediyor.

Arkadaşlar doğum çantası olayını bebeğe ayrı kendinize ayrı mı hazırlamayı düşünüyorsunuz nasıl bir çanta ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…