- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.281
Ben ayrı yapacağım bebek çantasını daha sonrada kuşlanacağım sırt çantası olarak kendiminkinide küçük bir el valizi olarak .Arkadaşlar doğum çantası olayını bebeğe ayrı kendinize ayrı mı hazırlamayı düşünüyorsunuz nasıl bir çanta ayrıca
Bende aynı şeyi düşüniyorum daha rahat olur diye yoksa çok karışır
Eheh evet ya mudahale de edemiosun bi de:) hadi hayrlisi insallahAslında imza bölümünde bebekler artık ters görünüyo. 30-35 arası dönüyorlar galiba. Umarım birde onun stresini yaşamayız vakti gelince döner bebişlerimiz:)))
bende dün gece evde çanta beğenemedim bugün hafif bir çanta bakayım çarşıdan öğle arasında:)çamaşırlarımı vs ütüledim hazır yerleştirmesi kaldı.Orada tabi heycanlı bir ortam olduğu için biraz karışıyormuş. Ayrı olması daha mantıklı gibi hatta ben başladım çanta yapmaya doktorum her seferinde erken doğumdan bahsediyor ve bende artık ağırlaşmaya başladım o yüzden hazır olsunda ama bebişim zamanında gelsin tabii
kesinlikle her şey güzel olacak bende inanıyorum senin için.sahire2014 benim doktorum 2 hafta sonraki kontrolümde yani 30. Haftada kortizonlu iğne vuracağız dedi seninki böyle birşeyden bahsettimi ? (Ciğer geliştirici iğne ) bide her gittiğimde erken doğumu vurguluyor ama 36 ya kadar gelsen çok iyi olur falan diyor ben çok rahatım çünkü 38 den önce gelmeyecekmiş gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun diyelim
Tesekkurederim insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur.kesinlikle her şey güzel olacak bende inanıyorum senin için.
Yok cnm hiç böyle bir şey demedi... Ben ne zaman geleyim tekrar dedim taa 15 nisanda çağırdı... Ay korktum şimdi bizimki hatta normal doğum da olabilir falan deyince çok da sevinmiştim., İnşallah erken doğum olmaz miyomdaşım...sahire2014 benim doktorum 2 hafta sonraki kontrolümde yani 30. Haftada kortizonlu iğne vuracağız dedi seninki böyle birşeyden bahsettimi ? (Ciğer geliştirici iğne ) bide her gittiğimde erken doğumu vurguluyor ama 36 ya kadar gelsen çok iyi olur falan diyor ben çok rahatım çünkü 38 den önce gelmeyecekmiş gibi hissediyorum . Hayırlısı olsun diyelim
Yok cnm hiç böyle bir şey demedi... Ben ne zaman geleyim tekrar dedim taa 15 nisanda çağırdı... Ay korktum şimdi bizimki hatta normal doğum da olabilir falan deyince çok da sevinmiştim., İnşallah erken doğum olmaz miyomdaşım...
İnşallah canım, benim doktor çok rahat - o da çok rahatlatıyor beni- pek evham yapmıyor ... kötü ihtimalleri aklımıza getirmeyelim ... az kaldı zaten hayırlısıyla - bazen çok yoruluyorum ben de korkuyorum ama ne yapalım işleri de yapmak gerekiyor... özellikle ayakta durmak; sırt- bel ağrısı bir de varis oldu bende varis ağrısı yapıyor - bir iki haftaya daha fazla dinlenmeyi planlıyorum...Korkma yah yok oyle birsey unutuyoruz heme boyleolumsuz seylerihayirlisiyla zamaninda kucakliyoruz bebisleri
Bu aralar ben de eskiye nazaran sanki daha az hareket hissediyorum, bebeğin yeri daraldıkça hareketleri azalırmış her halde ondandır...merhaba arkadaşlar zaman yaklaştıkça stresler artmaya başladı mı ?? ben iyice paranoyak olmaya başladım tekme attığını vs hissetmediğim zamanlar kafayı yiyecek gibi oluyorum
Aynen kizlar bnde de hareketler azaldi sanki. Ama hareket ednce de cok daha kuvbetli hssediyorum. Bu arada aranizda kan uyudmazligi olan var mi? Ben dun ignemi oldum uyusmazlik icin.Bu aralar ben de eskiye nazaran sanki daha az hareket hissediyorum, bebeğin yeri daraldıkça hareketleri azalırmış her halde ondandır...
Aynen kizlar bnde de hareketler azaldi sanki. Ama hareket ednce de cok daha kuvbetli hssediyorum. Bu arada aranizda kan uyudmazligi olan var mi? Ben dun ignemi oldum uyusmazlik icin.
Bnm dr. Um da israrla igne icn cagrdi cnm. Ilk gebelikte sorun olmuoma zaten sanrm ama her ihtimale karsi yapioms igneyi nazi doktrlarBendede kan uyusmazligi var. Son gidişimde israrla sordum doktora. İğne felan olcakmi diye. Gerek yok. Bi kanama durumu olursa vakit kaybetmeden gel dedi.
Bnm dr. Um da israrla igne icn cagrdi cnm. Ilk gebelikte sorun olmuoma zaten sanrm ama her ihtimale karsi yapioms igneyi nazi doktrlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?