- 5 Nisan 2013
- 157
- 34
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.301
Ah canmartık yorulduğum bu hafta sonu hissettim yolculuk yaptım ki normalde iş gereği de yaparım.fakat bu sabah uyanamadım bir türlü her yerim ağrımış.
Bn bi an once izne ayrilmak istiorum da o yuzden sordum canim cnku bn dogum snrasina aktaramiorum iznimi hali hazirda universite tatil oldgu icin:)doğumdan 8 hafta önce alabiliyorsun izin ama çalışabiliyorsan da ona göre doktordan yazı alacağız.ben şimdilik öyle yapacağım gibi sanırım mayıs başı yada ikinci haftası izne ayrılırım.bu hesapları doktorlarmız daha iyi yapıyor.
Kizlar size masallah:) ben henuz hazirlihin h. Sini bile yapmadim. Etrafimdaki kimse de aceleci deil anlasilan oneren de olmadi:) bakalim, annemin tecrubesine guvenmek istiyorum:) gunaydin bu arada, hepimz icn guzel bi gun olsun insallahoda işi filan ayarlandı da benim halı perde cs açmadım daha.bütün eşyaları yıkadım ütüledim poşetlere tek tek koydum ayırdım.çantalarımız hazır.bugün biberon filan aldım pek eksik kalmadı.Mevlüt süsleri bir kısmı hazırbugece 200 adet yaptım bir partiden.
Hastahane süsleri vs hazır artık bekliyoruz.
benimde ailem şehir dışında onlar ancak doğumdan önce gelecekler.Ben kendim akşamları yavaş yavaş toparlanıyorum işte:)Yaparsın sende daha var zaten.Kizlar size masallah:) ben henuz hazirlihin h. Sini bile yapmadim. Etrafimdaki kimse de aceleci deil anlasilan oneren de olmadi:) bakalim, annemin tecrubesine guvenmek istiyorum:) gunaydin bu arada, hepimz icn guzel bi gun olsun insallah
Bunun bir de uyuyamama versiyimu var artikbenimde ailem şehir dışında onlar ancak doğumdan önce gelecekler.Ben kendim akşamları yavaş yavaş toparlanıyorum işte:)Yaparsın sende daha var zaten.
Hafta içi uykusuzluktan ölüyorum hafta sonu sabahın 7 sinde uyanıyorum. Her gün iş yerine geç geliyorum allahtan patronlarım iyiler zaten izne gideceğim diye telaştalar. Bir hafta hafta kala bırakır 2 ay sonra dönersin sen diyorlar:) Arkadaşlar da bebek odası yapalım diye dalga geçiyorlar bana:) Bıraksalar bir uyusammmm bir uyusammmm
Canm bn hic tekmeye uyanmadim. Bazn tekmeler bni yermdn firlatiyo hele de biseye dalmissam ama uykudan uyandrcak kadar da deil. Snnki fazla hareketli galiba:)Günaydın güzel anneler.Bizde de durum içgüveysinden hallice. Geceleri tekme ve kasık ağrısı eşliğinde uyanıyorum. Sizde de oluormu acaba
kasık ağrım var sürekli baskı hissi mevcut. Evet hareketli ama uykudan uyandıran olmadı benim de henüz.Günaydın güzel anneler.Bizde de durum içgüveysinden hallice. Geceleri tekme ve kasık ağrısı eşliğinde uyanıyorum. Sizde de oluormu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?