♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
artık yorulduğum bu hafta sonu hissettim yolculuk yaptım ki normalde iş gereği de yaparım.fakat bu sabah uyanamadım bir türlü her yerim ağrımış.

artık yorulduğum bu hafta sonu hissettim yolculuk yaptım ki normalde iş gereği de yaparım.fakat bu sabah uyanamadım bir türlü her yerim ağrımış.
Ah canm
Sorma aynen bgn alarmi kac defa erteledkm sayamadim. Hic kalkip da ise gidesim yoktu. Dmk ki bunye daha cabuk ve cok
Yoruluo artik. Bu arada 32. Hafta baslar baslamaz ayrilabilio muyuz izine? Yoksa btmesi mi lazim?

doğumdan 8 hafta önce alabiliyorsun izin ama çalışabiliyorsan da ona göre doktordan yazı alacağız.ben şimdilik öyle yapacağım gibi sanırım mayıs başı yada ikinci haftası izne ayrılırım.bu hesapları doktorlarmız daha iyi yapıyor.

Sonunda bizde bu hafta beşik olayını hallettik artık hazır. Haftayada bütün cicileri yıkayıp ütülücem inşallah. Temizliğide izne ayrıldığımda eşimle yapıcaz inşallah.:) Bu arada artık 30lu haftalara da adım attık. Miniklerimize daha çok yaklaşıyoruz

Bn bi an once izne ayrilmak istiorum da o yuzden sordum canim cnku bn dogum snrasina aktaramiorum iznimi hali hazirda universite tatil oldgu icin:)

oda işi filan ayarlandı da benim halı perde cs açmadım daha.bütün eşyaları yıkadım ütüledim poşetlere tek tek koydum ayırdım.çantalarımız hazır.bugün biberon filan aldım pek eksik kalmadı.Mevlüt süsleri bir kısmı hazırbugece 200 adet yaptım bir partiden.
Hastahane süsleri vs hazır artık bekliyoruz.

Kizlar size masallah:) ben henuz hazirlihin h. Sini bile yapmadim. Etrafimdaki kimse de aceleci deil anlasilan oneren de olmadi:) bakalim, annemin tecrubesine guvenmek istiyorum:) gunaydin bu arada, hepimz icn guzel bi gun olsun insallah

Ginaydin hanimlar. Hazirliklar bitoyor bakiyorum yavas yavas insallah bebeklerimizde hayirlisiyla gelirler. Artik agirlasmaya basldik ben surekli bel agrisi falan cekiyorum. Bol oldinleniyorum. Hayirlisi olsun

Kizlar size masallah:) ben henuz hazirlihin h. Sini bile yapmadim. Etrafimdaki kimse de aceleci deil anlasilan oneren de olmadi:) bakalim, annemin tecrubesine guvenmek istiyorum:) gunaydin bu arada, hepimz icn guzel bi gun olsun insallah
benimde ailem şehir dışında onlar ancak doğumdan önce gelecekler.Ben kendim akşamları yavaş yavaş toparlanıyorum işte:)Yaparsın sende daha var zaten.
Hafta içi uykusuzluktan ölüyorum hafta sonu sabahın 7 sinde uyanıyorum. Her gün iş yerine geç geliyorum allahtan patronlarım iyiler zaten izne gideceğim diye telaştalar. Bir hafta hafta kala bırakır 2 ay sonra dönersin sen diyorlar:) Arkadaşlar da bebek odası yapalım diye dalga geçiyorlar bana:) Bıraksalar bir uyusammmm bir uyusammmm

Günaydın güzel anneler. Bizde de durum içgüveysinden hallice. Geceleri tekme ve kasık ağrısı eşliğinde uyanıyorum. Sizde de oluormu acaba

Bunun bir de uyuyamama versiyimu var artik deli gbi uyumayi isteyip, firsat da bulup, uyuyamayan bar mi acaba bnm gbi

Günaydın güzel anneler. Bizde de durum içgüveysinden hallice. Geceleri tekme ve kasık ağrısı eşliğinde uyanıyorum. Sizde de oluormu acaba
Canm bn hic tekmeye uyanmadim. Bazn tekmeler bni yermdn firlatiyo hele de biseye dalmissam ama uykudan uyandrcak kadar da deil. Snnki fazla hareketli galiba:)

Gunaydin kizlar, cok guzel bi gun:) hava gunesli, insanin ici aciliyor buralarda

selam kızlar siz buraya yazıyorsunuz ama ben diğer sayfayı takip ettiğim için sizinle pek konuşamıyorum sizde ısrarla o sayfaya gelmeyince iletişim kopukluğu oluyor
2015 haziran anneleri topiğinde bir annemiz 30.haftasında erken doğum yaptı bebeği şuanda iyi kuvezde kontrolde tutuluyor. 1100 gr 38 cm civarında. sizinlede paylaşmak istedim bu mutlu hbri

Allah hayırlı uğurlu etsin. Analı babalı büyütsün inşallah. Küçücükmüş inşallah hemencecik toparlar minik kuzucuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…