♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Aliskanlik iste:) allah anali babali buyuysun minigi:) bnm yegenim 2800 gr dogdugnda bana k kdr kucuk gelmisti ki. Bu bebisi tahmin bile edemedim, hemencik buyusun insallah

İyi hafta sonlaro annişler doğum yapan annemize geçmiş olsun evladını en kısa zamanda kucağına sağlıkla alır inşallah

İyi hafta sonları hamişler, ben dün gece çok az uyuyabildim, çok midem yandı, bir de patlayacak gibi gerildim çok rahatsızdım. Zor nefes aldım, bu sabah biraz daha rahatım... Arada böyle patlayacak gibi hisseden oluyor mu ?

Gecen akşam dılarıda yemek yedik ve porsyonlar galiba benim evde tükettiğimden fazlaydı o gece hem fena rüyalar gördüm hemde hiç uyumadım patlayacağım sandım v nefes almakta oldukça zorlandım.
Bu sabahta miğde ağrısıyla uyandım saat 6 da gece uyuyamamakta cabası sanırım bir gaz sorunuydu tuvalete girince biraz rahatladjm. Salonda koltukta uyumuşum bu seferde sabah sol elimi açamıyordu. Üzerine yatmışım zaten bu aralar ellerim hep uyuşuk çok fena yani . Sanada gecmis olsun canim. Artik en zor zamanlarimiz tekmelerin vajinaya ve idrar toebasina serrce inmeside cabasi . Ama aci bile mutluluk veriyor bu tatli bir aci. Allah hayirlisiyla kurtarsin insallah.

Bende de siskinlik oluyor bazen patlatacak gbi oluyorm yemekten sonra. Maa daha da kotusu mide yanmasi sorunu. Rennie kosuyor imdadima:)bu arada katilmam gereken bi dugun var ve hic br elbisem olmuyor haliyle. Bgn birazcik bakinma zamani bisiler bulabilrm insallah kizlat

ney dinletisi.ben sverim o da sever belki.ama hakikaten vivaldi mozart dinletince çok hareket ediyor
Bilmiyorum etkileri var mı?eksik kalmayalım dedik.

öyle diyolar canım ben de denemedim hiç daha ama dinleticem inşallah.
Ben şuna inanmışımıdır hayatta her olayda.huzur mutluluk psikoloji çok önemli beni neler mutlu ediyorsa bebeğini de mutlu eder.anne kız odamızda ayalarımızı uzattık mizik dinleyerek hafta sonu tatili yapıyoruz.

Merhaba hanimlar yagmurlu bir günden herkese mutlu haftasonlari.

Agirlastik artik. Mide yanmasi bu aralar bende de artti. Kalkip otururken zorlaniyorum. Toparlak oldum iyice :) Bide tuvalet olayi var tabi. Sürekli nobetteyim

Bu hafta aceleci bebeğinde gelmesi beni bir hayli telaslandirdi. Ne aldiysam hepsini yikadim. Utusunude yapip hastane cantalarini hazirlicam inşallah. Birde bebek sabunu yapicaktim bugün basladim onlara bi hayli yol aldim.

Sizde durumlar nasil? Cantalari hazirlayaniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…