- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.321
Aliskanlik iste:) allah anali babali buyuysun minigi:) bnm yegenim 2800 gr dogdugnda bana k kdr kucuk gelmisti ki. Bu bebisi tahmin bile edemedim, hemencik buyusun insallahselam kızlar siz buraya yazıyorsunuz ama ben diğer sayfayı takip ettiğim için sizinle pek konuşamıyorum sizde ısrarla o sayfaya gelmeyince iletişim kopukluğu oluyor
2015 haziran anneleri topiğinde bir annemiz 30.haftasında erken doğum yaptı bebeği şuanda iyi kuvezde kontrolde tutuluyor. 1100 gr 38 cm civarında. sizinlede paylaşmak istedim bu mutlu hbri
inş canım aminnn :))Aliskanlik iste:) allah anali babali buyuysun minigi:) bnm yegenim 2800 gr dogdugnda bana k kdr kucuk gelmisti ki. Bu bebisi tahmin bile edemedim, hemencik buyusun insallah
Benim de öyle oluyor arada yavaş yavai daha da büyüyoruzİyi hafta sonları hamişler, ben dün gece çok az uyuyabildim, çok midem yandı, bir de patlayacak gibi gerildim çok rahatsızdım. Zor nefes aldım, bu sabah biraz daha rahatım... Arada böyle patlayacak gibi hisseden oluyor mu ?
Gecen akşam dılarıda yemek yedik ve porsyonlar galiba benim evde tükettiğimden fazlaydı o gece hem fena rüyalar gördüm hemde hiç uyumadım patlayacağım sandım v nefes almakta oldukça zorlandım.İyi hafta sonları hamişler, ben dün gece çok az uyuyabildim, çok midem yandı, bir de patlayacak gibi gerildim çok rahatsızdım. Zor nefes aldım, bu sabah biraz daha rahatım... Arada böyle patlayacak gibi hisseden oluyor mu ?
Allah iyilik versin canım. ne dinliyosunuz bakalım :)Bir sıkıntı yok gibi duruyor iyiyiz şimdilikben de bebişime müzik dinletiyorum
öyle diyolar canım ben de denemedim hiç daha ama dinleticem inşallah.ney dinletisi.ben sverim o da sever belki.ama hakikaten vivaldi mozart dinletince çok hareket ediyor
Bilmiyorum etkileri var mı?eksik kalmayalım dedik.
Ben şuna inanmışımıdır hayatta her olayda.huzur mutluluk psikoloji çok önemli beni neler mutlu ediyorsa bebeğini de mutlu eder.anne kız odamızda ayalarımızı uzattık mizik dinleyerek hafta sonu tatili yapıyoruz.öyle diyolar canım ben de denemedim hiç daha ama dinleticem inşallah.
iyi keyifler canım size :)Ben şuna inanmışımıdır hayatta her olayda.huzur mutluluk psikoloji çok önemli beni neler mutlu ediyorsa bebeğini de mutlu eder.anne kız odamızda ayalarımızı uzattık mizik dinleyerek hafta sonu tatili yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?