- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.341
Merhaba hanimlar yagmurlu bir günden herkese mutlu haftasonlari.
Agirlastik artik. Mide yanmasi bu ara
benimde herşey hazır gibi biraz önce link paylaşmıştım işte elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum birşeyler.sen sabun derken doğum veya mevlüt için mi hazırlıyorsun.Merhaba hanimlar yagmurlu bir günden herkese mutlu haftasonlari.
Agirlastik artik. Mide yanmasi bu aralar bende de artti. Kalkip otururken zorlaniyorum. Toparlak oldum iyice :) Bide tuvalet olayi var tabi. Sürekli nobetteyim
Bu hafta aceleci bebeğinde gelmesi beni bir hayli telaslandirdi. Ne aldiysam hepsini yikadim. Utusunude yapip hastane cantalarini hazirlicam inşallah. Birde bebek sabunu yapicaktim bugün basladim onlara bi hayli yol aldim.
Sizde durumlar nasil? Cantalari hazirlayaniniz var mi?
Malesf zamanim yok canm dugun yarinhamileler için güzel abiyeler var artık internetten de bulursun zamanın var ise.iyi eğlenceler.
benimde herşey hazır gibi biraz önce link paylaşmıştım işte elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum birşeyler.sen sabun derken doğum veya mevlüt için mi hazırlıyorsun.
sabunu nasıl yapıyorsun merak ettim.yaptıklarını sende eklesene burayaİste bebeği görmeye gelenlere vermek için. Belki 40 mevludunde dagitiriz. Bidaha vaktim olmayacagi için şimdiden hazirlayim dedim.
Bu arada isterim merkezde olduğu için öğle tatillerinde canta canta ne var ne yok almistim. Baya bi abartmisim. Hediye gelirse hiçbirini kullanamam herhalde. Oglusumun bisuru cicisi olmuss.
sabunu nasıl yapıyorsun merak ettim.yaptıklarını sende eklesene buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lerinin-cicileri.776991/page-25#post-40195756 ben hep ekledim.200tane mevlüt için sepet lavantalı yaptım.200 lokum kutusu ama lokum yok daha erken 200kolonya şişesi o hazır gelecek ama.hastahane için 50 şer lokum kutusu ve magnet yaptım.o da süsüleri balonlar vs hazırladım bir çanta.
Benimde mevlüte o.kadar gelen olmaz ama Eşiminde benimde memleketteki eş dostta yollarım diye yaptım.çok.güzel olmuşş seninn bunları nasıl yapıyorsun bravo Ellerine sağlık.
Merhaba hamişler şimdiden iyi haftalarAranızda Beşik için karar verip alanlar var mı ben hala bir karara varamadım bu konuda
senin ki esas uğraş istiyor benim hep kutuları bağladım bağladım koydum:)İnsan kendi bir şeyler yapmak istiyorİnternette videoları var zaten onlara bakıp yaptım. Benmari usulü eritip boya ve kokularını ekliyorum kalıplarda soğumasını bekliyorum. Tek Kalıp olduğundan biraz zaman alıyor haliyle ama meşkale oluyor bana, biraz da sıkıntıdan yapıyorum. Eğer vaktin yoksa internetten almak daha ekonomik bile oluyor. Seninde ellerine sağlık canım, Sen daha maharetliymişsin
bende kiradayim o yüzden oda yapmayı düşünmedim hiç.oyun parkı istiyordum yeni doğduğunda zor oluyor dediler ; şu ahşap sepet beşiklere heves ettim şimdide bilmiyorum hala karar verebilmiş değilimBen önce oda takımı alıcaktım, Büyüyen beşik dolap ve şifonyer. Sonra kullanışşlı olmadığını söyleyenler oldu. Yeğenimden de baktım gereksiz gibi duruyor. Bide ben kiradayım, nca eşya taşınınca mahfolacak. Park yatak ve şifonyer aldım. 2 yaşından sonrada güzel bir oda yaparım diye düşünüyorum.
ben sepet beşik tercih etmedim.onun yerine bez beşik aldım.Taşıması vs daha kolay olur diye.bende kiradayim o yüzden oda yapmayı düşünmedim hiç.oyun parkı istiyordum yeni doğduğunda zor oluyor dediler ; şu ahşap sepet beşiklere heves ettim şimdide bilmiyorum hala karar verebilmiş değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?