♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

benimde herşey hazır gibi biraz önce link paylaşmıştım işte elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum birşeyler.sen sabun derken doğum veya mevlüt için mi hazırlıyorsun.

benimde herşey hazır gibi biraz önce link paylaşmıştım işte elimden geldiğince hazırlamaya çalışıyorum birşeyler.sen sabun derken doğum veya mevlüt için mi hazırlıyorsun.

İste bebeği görmeye gelenlere vermek için. Belki 40 mevludunde dagitiriz. Bidaha vaktim olmayacagi için şimdiden hazirlayim dedim.

Bu arada isterim merkezde olduğu için öğle tatillerinde canta canta ne var ne yok almistim. Baya bi abartmisim. Hediye gelirse hiçbirini kullanamam herhalde. Oglusumun bisuru cicisi olmuss.

sabunu nasıl yapıyorsun merak ettim.yaptıklarını sende eklesene buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lerinin-cicileri.776991/page-25#post-40195756 ben hep ekledim.200tane mevlüt için sepet lavantalı yaptım.200 lokum kutusu ama lokum yok daha erken 200kolonya şişesi o hazır gelecek ama.hastahane için 50 şer lokum kutusu ve magnet yaptım.o da süsüleri balonlar vs hazırladım bir çanta.

Ooo sen baya bisi ler yapmissin. Benim o kadar gelenim olmaz. İste sabunlari kendim yapiyorum. Magnet ve bebek cikolatasinida internetten alicam. 50 felan yeter bana.

Eklentiler

• IMG_20150321_111947.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 77
Benimde mevlüte o.kadar gelen olmaz ama Eşiminde benimde memleketteki eş dostta yollarım diye yaptım.çok.güzel olmuşş seninn bunları nasıl yapıyorsun bravo Ellerine sağlık.

Merhaba hamişler şimdiden iyi haftalar Aranızda Beşik için karar verip alanlar var mı ben hala bir karara varamadım bu konuda

Ben oda aldım önce yatak alacaktım sonra.eşyalarını ne yaparım dedim.büyüyebilen yatak aldım.ama küçük bir beşikte aldıö yine de taşınabilir.

Benimde mevlüte o.kadar gelen olmaz ama Eşiminde benimde memleketteki eş dostta yollarım diye yaptım.çok.güzel olmuşş seninn bunları nasıl yapıyorsun bravo Ellerine sağlık.

İnternette videoları var zaten onlara bakıp yaptım. Benmari usulü eritip boya ve kokularını ekliyorum kalıplarda soğumasını bekliyorum. Tek Kalıp olduğundan biraz zaman alıyor haliyle ama meşkale oluyor bana, biraz da sıkıntıdan yapıyorum. Eğer vaktin yoksa internetten almak daha ekonomik bile oluyor. Seninde ellerine sağlık canım, Sen daha maharetliymişsin

Merhaba hamişler şimdiden iyi haftalar Aranızda Beşik için karar verip alanlar var mı ben hala bir karara varamadım bu konuda

Ben önce oda takımı alıcaktım, Büyüyen beşik dolap ve şifonyer. Sonra kullanışşlı olmadığını söyleyenler oldu. Yeğenimden de baktım gereksiz gibi duruyor. Bide ben kiradayım, nca eşya taşınınca mahfolacak. Park yatak ve şifonyer aldım. 2 yaşından sonrada güzel bir oda yaparım diye düşünüyorum.

senin ki esas uğraş istiyor benim hep kutuları bağladım bağladım koydum:)İnsan kendi bir şeyler yapmak istiyor
artık vakit geçseeeeeee çok merak ediyorum kime benziyor 4D Ultrason iki hafta sonra.Bugünleri arar mıyız?acaba.

bilmiyorum ama ben çok özlüyorum zaman çabucak geçsin gelsin kucağıma.Giysin kıyafetlerini.
bu arada benim çok midem yanıyor ben pek hamilelik şikayeti yaşamadım başından bu yana galiba sonlara doğru yaşıyorum.

bende kiradayim o yüzden oda yapmayı düşünmedim hiç.oyun parkı istiyordum yeni doğduğunda zor oluyor dediler ; şu ahşap sepet beşiklere heves ettim şimdide bilmiyorum hala karar verebilmiş değilim

bende kiradayim o yüzden oda yapmayı düşünmedim hiç.oyun parkı istiyordum yeni doğduğunda zor oluyor dediler ; şu ahşap sepet beşiklere heves ettim şimdide bilmiyorum hala karar verebilmiş değilim
ben sepet beşik tercih etmedim.onun yerine bez beşik aldım.Taşıması vs daha kolay olur diye.

Ben hensvik bebek yatağı aldım ikea dan : 3 yaşına kadar kullanılabiliyor. Bir de alt değiştirme sehpası ...

Ah benim de mide sorunum var. ayrıca yeni yeni varislerim çıktı. Bir de nefesim sıkışıyor kızlar. baskı var ciğerlere. Git gide sığışamaz oldum:) ve git gide meraklanıyorum :) Az kaldı bebişlere kavuşmaya ...

Son gunlerde cok ciddi el ve bilek agrisi , elde gucsuzluk ve sol parmaklarda uyusma bissediyorum ve gun icinde siddetle agriyor sanirim hamilelikte olan karpal tunel sendromu atelli bileklikler aldim carsamba gelecek umarim faydasini gorurum . Bu arada iyiki oda isini falan tamamlamisim yoksa bu agri boyle devam ederse yemek yerken catali bile sikamadigim icin hic birsey yapamiyorum . İyi gecen gunler son buldu galiba kizlarr . Anne karnindaki gunler evet guzel ama bu sikintilar yuzunden galiba ozlemeyecegiz bu gunleri yada zorluklari inutup guzellileri ozleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…