♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68

İnsallah

Hergun baska birseyle uyaniyorum gecen hafta 2 sabah ciddi midde kramplariyla uyandim nasil gaz hem bagirsakta hem midede bu hafta el agrisi bakalim daha neler gorecegiz. Mide sikismaya basladi tabi zaten bizim yaramazlarda hareket kisitu basladi eskisi gibi donemiyorlar tabi ortam sikisik allah yardimcimiz olsun hayirlisiyla kurtarsin insallah

Karpal tüneli 4. ayda okumuştum kitaptan zordur eminim. Allah yardımcn olsun.

Benim mide yanması zaten 10 gündür feci. Artik ellerim şişmeye başladı azıcık. Ama en kötüsü bacaklarının arasındaki kemikler ağrı yapıyor kasiklarimdaki kemiklerle beraber. Başka yasayan var mi bu durumu?

amin.biraz önce yürüyüşten geldik hatta iyi gelir diye.artık bunları çekeceğiz ne yapsakta:)
benim iş yerinde gündüzleri 11:00gibi ir uyku bastırıyor yatsam akşamlara kadar yatsammm.
oda senin tamamlanmış ben herşeyi aldım ama perde halı daha.açmadım nisan sonuna açayım dedim.ama çok güzel olmuş.

Mide yanması fena
Bacak arası kasık ağrısı aynen çok ağrıyor.

Aynen gun gevtikce semptonlar da degisiyor. Gecmis olsn canm umarm gecer bi an once. Bende de asiri yorgunluk var,surekli uyukluyirum, uyuyamiosam da aklim uykuda. Ilk donemin semptomlarnj ben sona sakladim galiba:)

çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ben daha bebek arabası dışında hiçbir hazırlığa başlamadım:)
Bn de kendmi cok tembel hssediyorum yazilanlari okudukca:) hele de resmlere baktikca daha da fena:) hepsi cok guzeller, guzel gunlerde kullanin jnsallah, darisi da elifle bnm basima:))

Kizlar bu arada bebekleriniz ne kadar sure sizinle ayni odayi paylasacak bi planiniz var mi?

Bn de kendmi cok tembel hssediyorum yazilanlari okudukca:) hele de resmlere baktikca daha da fena:) hepsi cok guzeller, guzel gunlerde kullanin jnsallah, darisi da elifle bnm basima:))

AMİN!!en kısa zamanda bizd harekete geçeriz burdan aldığımız heves ile :) ben az önce başladım beşik aldım :)haftasonu da eminönün e gitmeyi düşünüyorum; birde anadolu yakasında mothercare mağazası var fiyatları avmlere göre çok makul ve uygun aklınızda bulunsun:) biz yaşına gelene kadar odaları ayırmayı düşünmüyoruz

Günaydın kızlar hepinizin hazırlıkları çok çok güzel olmuş, elinize sağlık... burada hava çok kötü gidiyor sürekli yağmur- evde çok üşüyorum bu ara çok yorgunum bir de- sürekli yatasım var. Tembellik çöktü üstüme- Hazırlıklarım yarım kaldı aldıklarımı yıkayamadım daha... Hastane çantasına da başlayamadım - hayırlısı... Güneş çıkıp havalar ısınsa da kendime gelsem biraz...

Aslına bakarsan bende kıyafetleri yıkayıp ütüleyip yerleştirdim. Park yatağını kurdum ama uyku setini vs yıkayıp sermedim daha hem telaşlanıyorum hemde daha çok var diyorum.

Bu uykubastırması olayı havalardan mı yoksa hamileliğimizle ilgili bir semptomlu anlayamıyorum

Yasadign yerde bahsettign marka yok nalesef canm. Hatta annelere ozel hicbisey yok desem yeri:) bebek alisverisine cikicaz yakinlarda ama ablamn henz iki yasnda bi oglu oldgu ve hala hic kullanmadihi bir suru sey oldgu icin cok fazla ihtycmz olmicak sanrm. Bi tane kucuk sirin bi besik almayi dusunuyoruz hani alti aylik olana kdr kullanabilenlersen. Sonrasi icn ablam evindeki besgi vermeyi tklif etti hemen kbl ettm alisveris isin zevkli kismi sanirim. Bu arada herha gi bi kitap okumaya basladnz mi cocuklara yonelik

Aynen ya gunesi ozledim, sicagi ozledimm. Gelsn artik

çok şanslıymışnızınız bu konuda hem manen hem madden zorlayabiliyor insanı bu durumlar ara ara ama bebeklerimiz gelsinde hepsi gelir geçer diyoruz.biz beşiği bebekgiller diye bir int. sitesinden sipariş verdik bahsettiğiniz gibi küçük yaşına kadar en fazla kullananılabilecek bir beşik hem yatak odalarına sığabilecek boyutta sepet beşiklerden ; dışarıya göre çok uygundu fiyatlar üretici firma olduğundan babys home diye bir marka (aklınızda bulunsun diye bu kadar detaylı yazdım kusura bakmayın ltfn :) ) kitap okumaya başlamadım çünkü ben doğuruna amcamın vs.hep küçük çocukları vardı 3 çocuk büyüterak tecrübe kazandım :) tabi insanın kendi çocuğu başkadır ama ben gerek duymadım

Bnm en buyuk korkum simarik yetismesi. Meslegim geregi hem buyuk hem kucuk ogrencilerle muhatap oldgm icn cocukta karakterin oneminn fazlasiyla farkindayim. O acidan bi kac kitaptan destek almaliyim diye dusunuyorum acikcasi. Besik olark da aklimzda bulnsn canim henz arastrmalara baslamadm ama baslasak iyi olcak

Kizlar bu arada bebegim iki hafta onde cikti bu kontrolde. Hep 4-5 gun onde gidiodu smdi bi ayda bh kdr ucurum olunca dr hamur isini kes yoksa normal dogum hayal olur dedi. Gercekten de bu ara hep misafrm oldgmdan yaptklarmdan da yedim. Su an cidden pismanim. Esimle brlekte dikkat edicez artk bndan snra hamur isi kesnlkle yasak.

benim de en büyük çekincem bu o aradaki çizgiyi koruyamamak allah hepimizin yardımcısı olsun

İyi haftalar kızlar. Biz celestone iğne yaptırmaya başladık minigim 1,5 kilo olmuş ama erken gelme riski yüzünden 8 ampul celestone verdi dr. 4 ü dün ve bugün kalanlar haftaya bakalım yinede zamanında gelir inşallah . Sizlerede iyi hafta sonlarıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…