- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.361
Çok güzel olmuş allahım hepimize güzel sağlıklı günler nasip etsin evlatlarımızla.https://drive.google.com/folderview...tGSmpqRUN0NTlzeEhyVHprNjJSbnZTZ2s&usp=sharing
bunlarda bizim hazırlıklarımız kızlar.
Çok güzel olmuş allahım hepimize güzel sağlıklı günler nasip etsin evlatlarımızla.
Müthiş mide yanmam var 3 gündür mide bulantısı yaşıyorum kramp gibi bende de 2 gündür birşeyler oluyor ama.
Mide yanması fenaKarpal tüneli 4. ayda okumuştum kitaptan zordur eminim. Allah yardımcn olsun.
Benim mide yanması zaten 10 gündür feci. Artik ellerim şişmeye başladı azıcık. Ama en kötüsü bacaklarının arasındaki kemikler ağrı yapıyor kasiklarimdaki kemiklerle beraber. Başka yasayan var mi bu durumu?
Aynen gun gevtikce semptonlar da degisiyor. Gecmis olsn canm umarm gecer bi an once. Bende de asiri yorgunluk var,surekli uyukluyirum, uyuyamiosam da aklim uykuda. Ilk donemin semptomlarnj ben sona sakladim galiba:)Son gunlerde cok ciddi el ve bilek agrisi , elde gucsuzluk ve sol parmaklarda uyusma bissediyorum ve gun icinde siddetle agriyor sanirim hamilelikte olan karpal tunel sendromu atelli bileklikler aldim carsamba gelecek umarim faydasini gorurum . Bu arada iyiki oda isini falan tamamlamisim yoksa bu agri boyle devam ederse yemek yerken catali bile sikamadigim icin hic birsey yapamiyorum . İyi gecen gunler son buldu galiba kizlarr . Anne karnindaki gunler evet guzel ama bu sikintilar yuzunden galiba ozlemeyecegiz bu gunleri yada zorluklari inutup guzellileri ozleriz
https://drive.google.com/folderview...tGSmpqRUN0NTlzeEhyVHprNjJSbnZTZ2s&usp=sharing
bunlarda bizim hazırlıklarımız kızlar.
Bn de kendmi cok tembel hssediyorum yazilanlari okudukca:) hele de resmlere baktikca daha da fena:) hepsi cok guzeller, guzel gunlerde kullanin jnsallah, darisi da elifle bnm basima:))çok güzel olmuşlar ellerinize sağlık rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin ben daha bebek arabası dışında hiçbir hazırlığa başlamadım:)
ben hiç plan yapmadım akışına bırakmayı düşünüyorum ne ile karşılaşacağımı bilemiyorum kiKizlar bu arada bebekleriniz ne kadar sure sizinle ayni odayi paylasacak bi planiniz var mi?
Bn de kendmi cok tembel hssediyorum yazilanlari okudukca:) hele de resmlere baktikca daha da fena:) hepsi cok guzeller, guzel gunlerde kullanin jnsallah, darisi da elifle bnm basima:))
Günaydın kızlar hepinizin hazırlıkları çok çok güzel olmuş, elinize sağlık... burada hava çok kötü gidiyor sürekli yağmur- evde çok üşüyorum bu ara çok yorgunum bir de- sürekli yatasım var. Tembellik çöktü üstüme- Hazırlıklarım yarım kaldı aldıklarımı yıkayamadım daha... Hastane çantasına da başlayamadım - hayırlısı... Güneş çıkıp havalar ısınsa da kendime gelsem biraz...
Yasadign yerde bahsettign marka yok nalesef canm. Hatta annelere ozel hicbisey yok desem yeri:) bebek alisverisine cikicaz yakinlarda ama ablamn henz iki yasnda bi oglu oldgu ve hala hic kullanmadihi bir suru sey oldgu icin cok fazla ihtycmz olmicak sanrm. Bi tane kucuk sirin bi besik almayi dusunuyoruz hani alti aylik olana kdr kullanabilenlersen. Sonrasi icn ablam evindeki besgi vermeyi tklif etti hemen kbl ettmAMİN!!en kısa zamanda bizd harekete geçeriz burdan aldığımız heves ile :) ben az önce başladım beşik aldım :)haftasonu da eminönün e gitmeyi düşünüyorum; birde anadolu yakasında mothercare mağazası var fiyatları avmlere göre çok makul ve uygun aklınızda bulunsun:) biz yaşına gelene kadar odaları ayırmayı düşünmüyoruz
Aynen ya gunesi ozledim, sicagi ozledimm. Gelsn artikGünaydın kızlar hepinizin hazırlıkları çok çok güzel olmuş, elinize sağlık... burada hava çok kötü gidiyor sürekli yağmur- evde çok üşüyorum bu ara çok yorgunum bir de- sürekli yatasım var. Tembellik çöktü üstüme- Hazırlıklarım yarım kaldı aldıklarımı yıkayamadım daha... Hastane çantasına da başlayamadım - hayırlısı... Güneş çıkıp havalar ısınsa da kendime gelsem biraz...
Yasadign yerde bahsettign marka yok nalesef canm. Hatta annelere ozel hicbisey yok desem yeri:) bebek alisverisine cikicaz yakinlarda ama ablamn henz iki yasnda bi oglu oldgu ve hala hic kullanmadihi bir suru sey oldgu icin cok fazla ihtycmz olmicak sanrm. Bi tane kucuk sirin bi besik almayi dusunuyoruz hani alti aylik olana kdr kullanabilenlersen. Sonrasi icn ablam evindeki besgi vermeyi tklif etti hemen kbl ettmalisveris isin zevkli kismi sanirim. Bu arada herha gi bi kitap okumaya basladnz mi cocuklara yonelik
Bnm en buyuk korkum simarik yetismesi. Meslegim geregi hem buyuk hem kucuk ogrencilerle muhatap oldgm icn cocukta karakterin oneminn fazlasiyla farkindayim. O acidan bi kac kitaptan destek almaliyim diye dusunuyorum acikcasi. Besik olark da aklimzda bulnsn canim henz arastrmalara baslamadm ama baslasak iyi olcakçok şanslıymışnızınız bu konuda hem manen hem madden zorlayabiliyor insanı bu durumlar ara ara ama bebeklerimiz gelsinde hepsi gelir geçer diyoruz.biz beşiği bebekgiller diye bir int. sitesinden sipariş verdik bahsettiğiniz gibi küçük yaşına kadar en fazla kullananılabilecek bir beşik hem yatak odalarına sığabilecek boyutta sepet beşiklerden ; dışarıya göre çok uygundu fiyatlar üretici firma olduğundan babys home diye bir marka (aklınızda bulunsun diye bu kadar detaylı yazdım kusura bakmayın ltfn :) ) kitap okumaya başlamadım çünkü ben doğuruna amcamın vs.hep küçük çocukları vardı 3 çocuk büyüterak tecrübe kazandım :) tabi insanın kendi çocuğu başkadır ama ben gerek duymadım
Bnm en buyuk korkum simarik yetismesi. Meslegim geregi hem buyuk hem kucuk ogrencilerle muhatap oldgm icn cocukta karakterin oneminn fazlasiyla farkindayim. O acidan bi kac kitaptan destek almaliyim diye dusunuyorum acikcasi. Besik olark da aklimzda bulnsn canim henz arastrmalara baslamadm ama baslasak iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?