- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.381
İyi haftalar kızlar. Biz celestone iğne yaptırmaya başladık minigim 1,5 kilo olmuş ama erken gelme riski yüzünden 8 ampul celestone verdi dr. 4 ü dün ve bugün kalanlar haftaya bakalım yinede zamanında gelir inşallah . Sizlerede iyi hafta sonlarıı...
Canım umarım öyle bir şey olmaz, kötü ihtimalleri hiç aklına getirme - ben öyle yapıyorum...İyi haftalar kızlar. Biz celestone iğne yaptırmaya başladık minigim 1,5 kilo olmuş ama erken gelme riski yüzünden 8 ampul celestone verdi dr. 4 ü dün ve bugün kalanlar haftaya bakalım yinede zamanında gelir inşallah . Sizlerede iyi hafta sonlarıı...
Canım umarım öyle bir şey olmaz, kötü ihtimalleri hiç aklına getirme - ben öyle yapıyorum...
Canım geçmiş olsun. İnşallah minigin en güzel zamanda gelir hayırla ve sağlıkla. Annesi iyi olsun ki minigide çok iyi olsun.
Bu arada bende herkese iyi hafta sonları diliyorum.
Merhaba hanımlar. Mutlu bir hafta diliyorum herkese.
Benim sıpamın hareketleri hafifledi azıcık. Azalmadı ama canımı acıtmıyor küçük küçük hareketler ediyor perşembeden bu yana. Aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum. Yeri daraldğı içindir diye kendimi teselli ediyorum. 2 gün sonra randevum var bir görsem rahatlıcam kuzumu
aynen benim de öyle oldu hafta içi daha az hafta sonu bende dinleniyorum diye mi bilmem çok hareketli geçiyor.Olabiliyor canım hiç sıkma canını bide hafta sonu biraz hareketli geçirdiysen daha az hissetmişsindir. Benimde 1 haftadır öyle azdı bı gün baya hareketliydi. Günleri günlerini tutmuyor yani.
İyi haftalar plsun inşallah
Son bir kaç gündür ben de daha hafif hissediyorum canım, herhalde yer de gitgide daralıyor...Merhaba hanımlar. Mutlu bir hafta diliyorum herkese.
Benim sıpamın hareketleri hafifledi azıcık. Azalmadı ama canımı acıtmıyor küçük küçük hareketler ediyor perşembeden bu yana. Aklıma kötü bişi getirmek istemiyorum. Yeri daraldğı içindir diye kendimi teselli ediyorum. 2 gün sonra randevum var bir görsem rahatlıcam kuzumu
Son bir kaç gündür ben de daha hafif hissediyorum canım, herhalde yer de gitgide daralıyor...
Başla bende oturup kalkarken zorlanıyorum artık iyice ağırlaştık çünkü allah bu günlerimizi aratmasın yinede.ben artık yatar kalkarken çok zorlanıyorum ve ağrım var.Evet artık zaman geçmiyor.
Göğüs uçlarının uyarılması doğumu tetikleyebiliyormuş diye duymuştum bide rsikliyim o yüzde galiba başlamak için mayısı bekleyeceğim ama önceden kullanılması gerektiğinide duydum .Kizlar bu arada gogus ucu icin kremi iki ay oncesnden kullanmaya baslayin diyorlar. Ablamin gogus uclari cok yara olmustu o yzden gozum korkmustu zaten. Smdilik hindistan cevizi yagiyla fln nemlendirmeye calisiyorum ama kreme terdi edixem galiba
Bana da 1 ay önceden kullanmaya başlamalısın dediler, ben de Mayıs ta başlarım kullanmaya - bir de en çok lansinoh markayı öneriyorlar , sizin duyduğunuz başka marka var mı?Kizlar bu arada gogus ucu icin kremi iki ay oncesnden kullanmaya baslayin diyorlar. Ablamin gogus uclari cok yara olmustu o yzden gozum korkmustu zaten. Smdilik hindistan cevizi yagiyla fln nemlendirmeye calisiyorum ama kreme terdi edixem galiba
Ben hamile kaldığımdn bugüne kadar mustela kullandım her duştan sonra kullanıyorum ama.çatlaklar içinde mustela krem ve yağ kullandım neredeyse her wc girişimde.sürdüm banyoda yine de çatlaklarım var.hatta diyorum bende çatlaıysam herkes.çatlar.bence bünye de yapıyor.bakalım doğum sonrası nasıl olacak
Bnm en cok duydugum yanlis hatirlamiyorsam garmastan diye bi kremdi canimBana da 1 ay önceden kullanmaya başlamalısın dediler, ben de Mayıs ta başlarım kullanmaya - bir de en çok lansinoh markayı öneriyorlar , sizin duyduğunuz başka marka var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?