- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 36
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
Ben baktırdım canım ama dediğim gibi eğitim ve araştırma hastanesi gittiğim yer. Fark olur mu bilmiyorum.
Olabilir canım. Ben 3 kere gittim acile kan vermeye. Üçünde de farklı doktor vardı. İlk kez geldiğimi düşünmüş olabilirlersaol canım arıyorum ama gerek devlet hastanesi gerek araştırma hastanesi acilden kana bakmadıklarını söylüyorlar sanırım gitmeyip aradığımı görünce acil olmadığını düşünüyorlar haklı olarak
olurmuş benim doktorum dedi.ben sormuştum kan gelmediği müddetçe her şey normal dedisizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
senlen doğum haftamız aynı canım... sende bebeğin kesesi gözüktümü acaba.. bende hala kese gözükmüyormerhabalar bende bu ay hamile kaldım
Hayırlı olsun canım :) Hoşgeldin :)Selam kizlar benim adetime 4 gun var test yaptirdim pozitif cikti hamileymisim :) bugun ogrendim :)
merhaba canım evet bu hafta çarşamba günü keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duydum çok şükür seninkide görünür bu günlerde diye tahmin ediyorumsenlen doğum haftamız aynı canım... sende bebeğin kesesi gözüktümü acaba.. bende hala kese gözükmüyor
Kızlar kaç kiloyla hamiş kaldınız? ve boylar kaç ? haydi bakalımm :)
Sabahleyin bende gidiym o zaman. Bende geç döllenme oldu ama. Sendede öylemi canımmerhaba canım evet bu hafta çarşamba günü keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duydum çok şükür seninkide görünür bu günlerde diye tahmin ediyorum
Sabahleyin bende gidiym o zaman. Bende geç döllenme oldu ama. Sendede öylemi canım
Şu anki degerim 1077 ama bir ara degerim düştü. Yoksa daha yüksek olurdu degerim. Adetten hemen önceki günümde döllenme oldu bende. Son adet tarihim 22 agustossende geç döllenme mi oldu canım kan değerlerin nasıldı adetin üzerinden kaç gün geçmişti ölçtürdüğünde
Aramıza hoşgeldinSanırsam ben de dahilim bu guruba artik
Amin cnm tebrikler ozaman hoşgeldinKızlar burda yazmıştım bi ara 1 yıldır eşimin sperm bozukluğu nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. Ekim de tüp bebek yaptıracak tik.Bayramda tatile çıktım eşimle.zaten çocuk yok diye çok içki içtim sabahdan akşam a kadar gezdik .Adet olmayınca hassas testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de kan testi verdim 1160 çıktı Ekim 8 de adet gunumdu.hayla şokta yim .Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin :)
Sanırsam ben de dahilim bu guruba artik
Hoş geldiniz aramızaKızlar burda yazmıştım bi ara 1 yıldır eşimin sperm bozukluğu nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. Ekim de tüp bebek yaptıracak tik.Bayramda tatile çıktım eşimle.zaten çocuk yok diye çok içki içtim sabahdan akşam a kadar gezdik .Adet olmayınca hassas testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de kan testi verdim 1160 çıktı Ekim 8 de adet gunumdu.hayla şokta yim .Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin :)
benimde öyle cnm kan testim 45 dk içinde çıkmıştıCanım ben acilde öğrendim tahlil sonuçlarımı. Devlet hastanesinin acil bölümüne git. En geç 1, bilemedin 1,5 saatte veriyorlar.
hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)Ben de dahil oldum gruba:)Son adet tarihim 26.8.2014. Yani 6hafta 4 günlük hamileyim SATa göre... Benimki riskli bir gebelik 7 cm miyomla hamile kalmışım. Salı günü doktor randevum var çook heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Hikayemin biraz uzun versiyonu bu linkte: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-u-olup-da-hamile-kalan-var-mi.614371/page-84 Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?