♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Ben baktırdım canım ama dediğim gibi eğitim ve araştırma hastanesi gittiğim yer. Fark olur mu bilmiyorum.

saol canım arıyorum ama gerek devlet hastanesi gerek araştırma hastanesi acilden kana bakmadıklarını söylüyorlar sanırım gitmeyip aradığımı görünce acil olmadığını düşünüyorlar haklı olarak

Olabilir canım. Ben 3 kere gittim acile kan vermeye. Üçünde de farklı doktor vardı. İlk kez geldiğimi düşünmüş olabilirler

sizinde adet olacakmış gibi ara karın ağrılarınız oluyor mu? tedirginim düşük tehlikesi mi var acaba? doktora sormayı da unutmuşum heyecandan.
olurmuş benim doktorum dedi.ben sormuştum kan gelmediği müddetçe her şey normal dedi

senlen doğum haftamız aynı canım... sende bebeğin kesesi gözüktümü acaba.. bende hala kese gözükmüyor
merhaba canım evet bu hafta çarşamba günü keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duydum çok şükür seninkide görünür bu günlerde diye tahmin ediyorum

merhaba canım evet bu hafta çarşamba günü keseyi gördüm ve kalp atışlarını da duydum çok şükür seninkide görünür bu günlerde diye tahmin ediyorum
Sabahleyin bende gidiym o zaman. Bende geç döllenme oldu ama. Sendede öylemi canım

sende geç döllenme mi oldu canım kan değerlerin nasıldı adetin üzerinden kaç gün geçmişti ölçtürdüğünde
Şu anki degerim 1077 ama bir ara degerim düştü. Yoksa daha yüksek olurdu degerim. Adetten hemen önceki günümde döllenme oldu bende. Son adet tarihim 22 agustos

Kızlar burda yazmıştım bi ara 1 yıldır eşimin sperm bozukluğu nedeniyle çocuğumuz olmuyordu. Ekim de tüp bebek yaptıracak tik.Bayramda tatile çıktım eşimle.zaten çocuk yok diye çok içki içtim sabahdan akşam a kadar gezdik .Adet olmayınca hassas testlerden yaptım silik çizgi çıktı. Bugün de kan testi verdim 1160 çıktı Ekim 8 de adet gunumdu.hayla şokta yim .Allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsin :)

Amin cnm tebrikler ozaman hoşgeldin

Sanırsam ben de dahilim bu guruba artik
Hoş geldiniz aramıza

Ben de dahil oldum gruba:) Son adet tarihim 26.8.2014. Yani 6hafta 4 günlük hamileyim SATa göre... Benimki riskli bir gebelik 7 cm miyomla hamile kalmışım. Salı günü doktor randevum var çook heyecanlıyım Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah. Hikayemin biraz uzun versiyonu bu linkte: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-u-olup-da-hamile-kalan-var-mi.614371/page-84 Herkese sevgiler

hadi bakalım allah o minicik kalbin attıgını hepimize göstersin :)

kızlar bulantıları başlayan varmı aranızda ben de öle belirgin hiç bi belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…