- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.421
Gecnis olsun canim, daha iyi misin?Yine safra kesem tuttu ağrısı sabah işe gitmiştim abar topar geri geldim.karnımda çok ağrı oldu korktum doktora gittik allaha şükür sıkıntı yok.1630 kg bebeğim kilosu artıyor büyüdükçe safra keseme mideme baskı yaptığından oluyormuş.şimdi uzandım dinleniyorum uyuyup dinleneceğim çok yordu ağrı.
Yine safra kesem tuttu ağrısı sabah işe gitmiştim abar topar geri geldim.karnımda çok ağrı oldu korktum doktora gittik allaha şükür sıkıntı yok.1630 kg bebeğim kilosu artıyor büyüdükçe safra keseme mideme baskı yaptığından oluyormuş.şimdi uzandım dinleniyorum uyuyup dinleneceğim çok yordu ağrı.
Evet canım allaha şükür daha iyiyim dün çok yordu beni.bugün esas doktoruma kontrolüm vardı.doğum konusunu konuştuk epidurel doğum yapabilirim tavsiyesi.birkaç hafta sonra dha netleşecek.Gecnis olsun canim, daha iyi misin?
Bnm dr. Um son haftalarda solicekmis normal mi seseryan mi uygun olr die. Size alttan muayene yaptilar mi acaba?Evet canım allaha şükür daha iyiyim dün çok yordu beni.bugün esas doktoruma kontrolüm vardı.doğum konusunu konuştuk epidurel doğum yapabilirim tavsiyesi.birkaç hafta sonra dha netleşecek.
Yok canım henüz yapmadılar.bebeğim başı şuan sağ üst tarafımda göbeğimin.aşağı dönmesi gerekiyor dedi.başka bir sıkıntı yok şuan için ama İleriki günlerde neteşecek.ama normal doğum ile ilgili doktorum çok açıklayıcı rahatlatıcı konuştu.Bnm dr. Um son haftalarda solicekmis normal mi seseryan mi uygun olr die. Size alttan muayene yaptilar mi acaba?
merhabalar benim son zamanlarda baş dönmelerim oluyor var mı aranızda bu durumda olan?
birde yürümemiz lazım ama hemen yoruluyorum..günaydın iyi haftalarımız olsun :) benimde son zamanlar da oldukça fazlalaştı baş dönmem ve halsizlik hissim ilk başlardaki gibi olmaya başladım
günaydın elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama önüne geçemiyorum iki gündür burun kanamam oluyor hamileliğimin ilk zamanlarında da olmuştu 5.aya kadar bebek büyüdükçe damarlarına baskı yapar diye yine korktumbirde yürümemiz lazım ama hemen yoruluyorum..
gece kanıyordu benimde ara ara çok mu sıcak yaşadığın yer.?günaydın elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama önüne geçemiyorum iki gündür burun kanamam oluyor hamileliğimin ilk zamanlarında da olmuştu 5.aya kadar bebek büyüdükçe damarlarına baskı yapar diye yine korktum
doktorum verdi ama beni magnezyum mahvetti ishal yaptı söylemesi ayıp bıraktım bendeBen henüz magnezyum başlamadım siz içiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?