♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gecnis olsun canim, daha iyi misin?

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum. Bu hafta hastane cantasinin son eksiklerini halledicem insallah. Surekli ruyalarimda erken dogum yapiyorum cunku icim rahat etsin. Sabunlarimi da gecen hafta bitirdim. Umarım siz de begenirsiniz.

Eklentiler

• IMG_20150411_103311.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 77
Çok geçmiş olsun canım. Çok dikkat et. Yolun sonuna geldik zaten iyi bak kendine ve meleğine .

Evet canım allaha şükür daha iyiyim dün çok yordu beni.bugün esas doktoruma kontrolüm vardı.doğum konusunu konuştuk epidurel doğum yapabilirim tavsiyesi.birkaç hafta sonra dha netleşecek.
Bnm dr. Um son haftalarda solicekmis normal mi seseryan mi uygun olr die. Size alttan muayene yaptilar mi acaba?

Bnm dr. Um son haftalarda solicekmis normal mi seseryan mi uygun olr die. Size alttan muayene yaptilar mi acaba?
Yok canım henüz yapmadılar.bebeğim başı şuan sağ üst tarafımda göbeğimin.aşağı dönmesi gerekiyor dedi.başka bir sıkıntı yok şuan için ama İleriki günlerde neteşecek.ama normal doğum ile ilgili doktorum çok açıklayıcı rahatlatıcı konuştu.

Reactions: BBD
merhabalar benim son zamanlarda baş dönmelerim oluyor var mı aranızda bu durumda olan?

Bugün işe gitmedim hafta sonu 5 saatlik yolculuk yaptım git gel.birazda yürüdüm belim kopuyor ne yorulmuşum.dinleniyorum evde.cuma günü da.zaten çok hırpalandım.

gece kanıyordu benimde ara ara çok mu sıcak yaşadığın yer.?

Benim de bu hafta pilim bitik iki adım yürüsem bel ağrısından ölüyorum. Aslında çok rahat gidiyordu her şey.Yarın çalışabilir raporu alacağım ama neredeyse hiç yürümüyorum fakat evin içinde ister istemez hareket ediyorsun. Şükür diyorum sadece hamilelik boyunca yatan arkadaşlara Allah yardımcısı olsun.

Magnezyumu bana doktorum 5. ayda vermişti. Çünkü kalçamdan bacağıma kramplar giriyordu. 10 gün kullanıp bıraktım. Aynen yazdığınız gibi ishal yaptı ve çok rahatsız edici bişeydi. 6. ayda tekrar kramp girmeye başladı kendim sormadan yine 10 gün kadar kullanıp bıraktm. Öğrendim ki sürekli kullanmıcakmışım zaten. Sizde bitene kadar kullanıcakmış gibi düşünmeyin. Sorun çıktıkça kullanın.

Bugün çalışabilir raporumu aldım.nst filan çekildi.bel ağrım sanki magnezyum içince daha iyi oldu.bende bir sıkınto yaratmadı.

Merhaba anneler . Artik cok fazla genisledik. Aksamlari yedigim yemekler beni cok rahatsiz ediyor ama istahimda okadar acikki yemek yemeden olmuyor. Dun gece uykusuz gecti yine . Ama keyifliyiz oğlumun tekmeleri gerinmeleri beni benden almaya yetiyor. Gızel günler olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…