♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Gunaydin ghzel anneler. Sonunda yavastan basladik hazirliklara. Camasirlar yikandi, besige karar verildi. O minik seylere bakip da heyecanlanmamak mumkun degil. Sag salim gelsin bebeklerimiz
Yeter ki.
günaydın biz de beşik ve bebek arabası kısmını hallettik ama diğer böyle yıkama ütüleme vs. hazırlıklara hiç başlamadık daha doğrusu ben henüz giysi alışverişine de başlayamadım annem ve kayınvaldemin yaptıkları ile yetiniyorum şimdilik işi bıraktığımda kısmetse bir çırpıda halletmeyi umuyorum

Merhaba anneler. Bizde gece uykusu bitti artık. Tuvalete gitmelerimiz iki kat arttı kramplar giriyor. Bi yandan diğer yana törenle dönüyorum resmen.

Bir de sorum olucak gece gözümü her açtığımda karnım ağrıyor. Sizde de varmı böyle bir durum?

benim için de yatıp kalkmalar çok zor.Bacaklarım ağrıyor , sağa sola dönmek işkence ve kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor. Uyumak istiyorum ama yatsam ağrılardan çok zor uyuyorum.

Ya vende kasık agrısı dalan hiç olmuyor ama ben hala progestan kullanıyorum avaba ondan olabailirmi. Ama bel ve kalça ağrım faLasıyla var tabi mide yanmasıda cabası . Hayırlısıyla bir avazda kurtuluruz inşallah.

benim için de yatıp kalkmalar çok zor.Bacaklarım ağrıyor , sağa sola dönmek işkence ve kasıklarım çok ağrıyor belim çok ağrıyor. Uyumak istiyorum ama yatsam ağrılardan çok zor uyuyorum.

Bacak ağrısı malesef yan yatmaktan herkeste var galiba koltuğa oturunca bile acayip zorlanıyorum kalkarken ahlaya ohlaya sürğne sürüne kalkıyorum .

Bn hemencik ayrildim izne canim:) diger trlu hicbiseye vakit ayiramiyodum ben de

Cok gariptr ki bnm tuvalet seanslarim azaldi. Ama gece en az bir kez kalkiyorum gene ve sonrasnda uykuya dalmak tam anlamiyla iskence genelde sabahliyorum. Kramplarim da bitti. Mide yanmam nerdeyse yok. Ama herkesn ilk donemler yasadigi mide bulantisini ben smdi yasiyirum galiba:) her sbh mide bulantisiyla uyaniyorum. Bir de inanilmaz sicak basiyi surekli terliyorum. Uzun otrursam eger sol bacagim komple agriyor hatta uyusuyor gibi igrenc bi his. Yalniz karnmda agri nadiren oluyor, genelde de ilski sonrasnda adet sancisina bnzer oluyo ve geciyo. Nasil bi agri senin bahsettigin?

Kasik kısmında değil daha yukarda benim ağrılar. Kasılmalarda çok fazla arttı bende. Doktora gittiğimde detaylı sormayı dusunuyorum

Kasik kısmında değil daha yukarda benim ağrılar. Kasılmalarda çok fazla arttı bende. Doktora gittiğimde detaylı sormayı dusunuyorum

İyi pazarlar annişler:)
Braxton higgs kasılmaları denen doğuma hazırlayan kasılmalar varmış- bende de kasılmalar kramp tarzı şeyler - ağrılar zaman zaman oluyor. nst de de onlara bakıyorlar sanırım...

Kızımın ve benim çantam hazır son eksikleri de tamamladım.kağıtta üzerine çizmediklerim var ama onlar da tamamlandı.

Eklentiler

• 20150426_174303.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150426_175626.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 74
  • 20150426_180116.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 74
bizde de gece - gündüz farketmiyor uyku kalmadı tuvalet sorunu kat be kat arttı ; dönemiyorum kalkamıyorum oturamıyorum uzun süre yürüyemiyorum.son 3 gündür sağ alt karın ve kasık da inanılmaz sancı yaşıyorum ara

Hepimzn sorunlari artmaya basladi sanrm alismistk rahat rahat:) bn hc romatixma agrisi cekmedim ama su an sanki romatizma bar gbi agrio bacaklarm kalcam ayaklarm her tarafim. Otrnca uyusuyorum, kalkinca yoruluyorum fenalardayim. Bgn de nst istedi dr, ama ilkini begenmedi. Bisiler yememi istedi nst. Den once. Cok sukur ikncisini begendi ama bi daha cagrdi nst icn 8 mayisa. Bir de bi bobrekte hafif bi buyume var dedi dr. Endiselenecek bisey deil dedi ama canm sikldi.

Ah canm sorma o guzelim uyjularin tadi yok oof of

Sıkma canini çok sağlıklı doğacak minigin. Buna odaklan

E artik son haftalara geldik şükürler olsun. Ben uyusam bile yorgun kalkiyorum. Bu raz yürütüm ayaklarim sisiyor. Yurumesem ayrı dert. Penguene benzetiyorum kendimi. :)

benim de bugün nst vardı her şey iyi şimdilik geçen hafta bebek dönmemişti bu hafta dönmüş epidural doğum için ilk aşamam tamam ama ileri ki günlerde ne gösterir bilemiyorum.Ben cumartesi pazar dan bu yana mide yanması bulantısı ağrılar çok fena idim.Bir ağlamalar pozlardaydım sanırım bebek döndüğünden.
ayrıca böbrek büyümesi dediklerini bende 23 hafta gibi söyledi bir doktorum içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ult.ve perinotolji uzmanına bile gitti hiç önemli olmadığı genelinde bunun olabileceğini belirtti.
Doktorun demiş önemli değil diye ben hiççççç kafana takma derim arkadaşım.

Bu arada 34+1 deyim 2100 gr 48 cm olmuş

Bnm sipa iri biraz, tam 34 hafta 2650 gr. boyunu solemedi ama

Haha ole cnm walla hareketlerm falan cok sinrli corap gymek hele cok fena:) bebegimi bndan snra kucagmda tasimak daha kolay olcak sanrm:)

Şimdi 3 gün tatil olacak.Haftaya da son haftam bebeğimizin odasında halı avize perde hazır serilmesi kaldı onları da tamamladım mı bitti işim.
Nasıl geçti günler artık çok az kaldı:)
Çorap giymek aynen işkence,yataktan kalkmak sağa sola dönmek.Sürekli farkında olmada olmadan oflama puflama:)
Ama tam zamanında doğum yapacağız iyice sıcaklar gelmeden şükür.

Ben bi süredir eşime rica ediyorum. Çoraplarımı o giydiriyor sağolsun. Yoksa karnım çok ağrıyor. Az daha sabredelim. İnşallah sonuna geldik

Reactions: BBD
evet çok sıcaklara ve ramazan kalmıyoruz çünkü beni çok etkileyecek annem şehirdışından gelecek kadın birde oruçala başetsin istemem keza kayınvaldem içinde :) en azından toparlanmış oluruz biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…