♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
birkaç gündür yazmadın canım aslında merak ettim sesi çıkmadı diye.Mide konusu başlı başına kabus rennie içiyorum sürekli biraz fayda ediyor ama yarım saatlik. Gece midem yanarak uyandım bende.İşte büyüdükleri için baskılar artıyor.Hele ben yesem ya mideme ya safra keseme baskı kabus oluyor.

Yani sanirim artik an guzellesmekten cikti diyorduk ya ozlermiyiz diye sanirim sord son ay yuzunden hamileligi istemeyenilirim . Artik okadar agirlastimki zorlaniyorum herseyde. Buraya girmek bile zorlar oldu :) bide bir umut 10 parmak klavye kursuna gidiyorum vakit kalmıyor hiç birşeye. Rabbim hayırlısıyla kucagımıza aldırsın bu arada gecen gun bir rüya fördüm mayısın 15 inde doğurduguma dair :) sanırım tetikte olacağım o gün :) bu arada ismiyle büyüsün tatlı meleğin bizimki de 'çağkan'

İsimler hayırlı uğurlu olsun kızlar, isimleriyle uzun ve mutlu bir ömür onların olsun - bizimki de Bahar olacak İnşallah bir son dakika değişikliği olmazsa:) evet artık patlayacak top gibi hissediyorum kendimi.. zor geliyor her şey nefes almak bile - geçen gün kontrol vardı ben de ilk kez nst ye bağlandım. Bundan sonra 15 te bir gideceğim kontrollere...şimdilik her şey güzel yalnız bebiş ters duruyor, dönerse normal doğum şansım var dönmezse sezeryan diyor doktorum...

Gunaydin kizlar.papatya cayi icebiliyor muyuz..gaz probelmi icin icmek istyorm da.varmi bilen

Gunaydinlarr,
Bizim oglumuzun adi da son dakika degisikligi olmazsa deniz emir olacak. Allah hepimzin cocuklarina saglikli mutlu uzun omurler versin insallah

Bugün arkadaşımın cenazesi vardı işten gelince hadi hazır almayayım yemek yapayım dedim ama bir saat kadar mutfaktaydım belim koptu bütün gece ağrıdan öldüm.Arada unutuyorum hamile olduğumu zorluyorum kendimi.

Gunaydin ghzel anneler. Sonunda yavastan basladik hazirliklara. Camasirlar yikandi, besige karar verildi. O minik seylere bakip da heyecanlanmamak mumkun degil. Sag salim gelsin bebeklerimiz
Yeter ki.

Bn de cok ayakta kaliyorum aynen. Oturunca zaten kalcam agrmaya basliyo artik
Hic
Rahat edemiyorum. O yzdn ayakta kalmak basta daha iyi gbj geliyo ama gece yatarken de agri tavan yapiyo. Nolcak bh halimiz:) allah iyilik versin ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…