- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.441
Bel ağrım çok oluyordu.günaydın hamişler ; magnezyumu ne için verdiler size benim doktorum henüz bana meagnezyum vermedi
birkaç gündür yazmadın canım aslında merak ettim sesi çıkmadı diye.Mide konusu başlı başına kabus rennie içiyorum sürekli biraz fayda ediyor ama yarım saatlik. Gece midem yanarak uyandım bende.İşte büyüdükleri için baskılar artıyor.Hele ben yesem ya mideme ya safra keseme baskı kabus oluyor.Merhaba anneler . Artik cok fazla genisledik. Aksamlari yedigim yemekler beni cok rahatsiz ediyor ama istahimda okadar acikki yemek yemeden olmuyor. Dun gece uykusuz gecti yine . Ama keyifliyiz oğlumun tekmeleri gerinmeleri beni benden almaya yetiyor. Gızel günler olsun hepimize
kasılmalar ağrılar için verdi doktor..agrılara iyi geliyor.günaydın hamişler ; magnezyumu ne için verdiler size benim doktorum henüz bana meagnezyum vermedi
birkaç gündür yazmadın canım aslında merak ettim sesi çıkmadı diye.Mide konusu başlı başına kabus rennie içiyorum sürekli biraz fayda ediyor ama yarım saatlik. Gece midem yanarak uyandım bende.İşte büyüdükleri için baskılar artıyor.Hele ben yesem ya mideme ya safra keseme baskı kabus oluyor.
Bn de cok ayakta kaliyorum aynen. Oturunca zaten kalcam agrmaya basliyo artikBugün arkadaşımın cenazesi vardı işten gelince hadi hazır almayayım yemek yapayım dedim ama bir saat kadar mutfaktaydım belim koptu bütün gece ağrıdan öldüm.Arada unutuyorum hamile olduğumu zorluyorum kendimi.
inşallah canım aminnnnn.Gunaydin ghzel anneler. Sonunda yavastan basladik hazirliklara. Camasirlar yikandi, besige karar verildi. O minik seylere bakip da heyecanlanmamak mumkun degil. Sag salim gelsin bebeklerimiz
Yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?