- 5 Nisan 2013
- 157
- 34
- 53
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.481
Evet kizlar brz daha aceleci olabiliyor canm ama belli olmaz kalabildikleri kadar kalsnlar ekmek elden su golden oh mis rahat:)bir duş aldım tv karşısına uzandım ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Ya herkes bana kızlar erken gelir yok 36-37 de doğum yaparsın yorumları yapıyor.
Bnm ayagima rahat olan ayakkabi sayisi artk sinrli. Hep ayni seyleri giymekten de acayip sikildim. Ama en rahat spor ayakkabilarm bile cok rahatsiz ediyor ayaklarmi o yuzden sabiiiir sabiiir modundayimKizlar son gunlerde el ve ayaklarimda ciddi sislikler oluyor ayakkabim aksamlari zor giriyor mesela ayagima ve sislik hissedilir derecede fazla oluyor . Siz ne durumdasiniz ?
canım Allahım yardımcınız olsun.Eminim çok güzel haberlerin gelecek.Bu akşam senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum.Arkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.
Arkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.
işl hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci de bu hafta da gayet sağlıklı gelişimi tamamlamış oluyor içinizi ferah tutun dualarımız sizinleArkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.
Ben de şimdilik çok şişmiyorum ama midem kötü - hala ilaç içiyorum, henüz bir rahatlama bende de yok...Mideye basınç aynen devam. Zaten bebişim de dönmedi- bu gidişle sezeryan olabilirmiş...Benimde son 2 haftadır ayaklarim aksam davul gibi oluyor. Uzun sure ayakta duramiyorum. Güya son ayimda uzun uzun yürüyüşler yapicaktim. Alyansimi bu hafta takmaya çalışmaktan Vazgeçtim olmuyor artik.
En önemlisi de 36 haftam bitiyor bugün ve benim karnım hala midemde. Etrafımdakilerin bu haftalarda aşağı düşmüştü karınları. Siz ne durumdasiniz?
Ben de şimdilik çok şişmiyorum ama midem kötü - hala ilaç içiyorum, henüz bir rahatlama bende de yok...Mideye basınç aynen devam. Zaten bebişim de dönmedi- bu gidişle sezeryan olabilirmiş...Benimde son 2 haftadır ayaklarim aksam davul gibi oluyor. Uzun sure ayakta duramiyorum. Güya son ayimda uzun uzun yürüyüşler yapicaktim. Alyansimi bu hafta takmaya çalışmaktan Vazgeçtim olmuyor artik.
En önemlisi de 36 haftam bitiyor bugün ve benim karnım hala midemde. Etrafımdakilerin bu haftalarda aşağı düşmüştü karınları. Siz ne durumdasiniz?
Geçmişler olsun- bebişlerimiz epey büyüdüler artık gelişimlerinin çoğunu tamamladılar, ama keşke azıcık daha acele etmese bebişin ... Hayırlısı olsun, dualarım seninle...Arkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.
Canm gecmis olsun, allahim bebsiini muArkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.
Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?