♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
herkese selam.. evet gercekten son aya girdik artık herşey zorlaştı. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. herkese kolay gelsin.....

Ah kizlar artik bitti sanirim eahat gunler. Sabahtan beri bir migde agrisi ve bulantisi cekiyorum heralde benim sipa itekliyor diye dusundum. Ve cok cabuk yorulur oldum . Oda hazirlama isini iyiki halletmisim yoksa cok zor olacakmis venim icin. İyicede sistim gercekten allah kurtarsin hayirlisiyla alalim evlatlarimizi kucagimiza. E tabi merakta artti gormek istiyorum hic gormedigim birseyi ozluyorum

bir duş aldım tv karşısına uzandım ayaklarımı uzattım dinleniyorum.Ya herkes bana kızlar erken gelir yok 36-37 de doğum yaparsın yorumları yapıyor.

Kizlar bu arada dunden beri bir gaz sancisi var ki bi ara dogurcam sandim o derece. Napsam da kurtulsam bu illetten? Oluyo mu size de? Neler yapiyosunuz?

aynen kızlar artık çok çabuk yoruluyorum ... İyi ki temizlik vb. işleri önceden yapmışım - tüm gün uyuyasım var. Acaip şişkin hissediyorum - karnımda yer kalmadı gibi...

Kizlar son gunlerde el ve ayaklarimda ciddi sislikler oluyor ayakkabim aksamlari zor giriyor mesela ayagima ve sislik hissedilir derecede fazla oluyor . Siz ne durumdasiniz ?

Kizlar son gunlerde el ve ayaklarimda ciddi sislikler oluyor ayakkabim aksamlari zor giriyor mesela ayagima ve sislik hissedilir derecede fazla oluyor . Siz ne durumdasiniz ?
Bnm ayagima rahat olan ayakkabi sayisi artk sinrli. Hep ayni seyleri giymekten de acayip sikildim. Ama en rahat spor ayakkabilarm bile cok rahatsiz ediyor ayaklarmi o yuzden sabiiiir sabiiir modundayim yuzuklerm epeydir olmuyo zaten. Sanrm siskinligin doruklarindayim su an.

Benimde son 2 haftadır ayaklarim aksam davul gibi oluyor. Uzun sure ayakta duramiyorum. Güya son ayimda uzun uzun yürüyüşler yapicaktim. Alyansimi bu hafta takmaya çalışmaktan Vazgeçtim olmuyor artik.

En önemlisi de 36 haftam bitiyor bugün ve benim karnım hala midemde. Etrafımdakilerin bu haftalarda aşağı düşmüştü karınları. Siz ne durumdasiniz?

merhaba kızlar ; benimde ilk defa bugün şişti ayaklarım ellerimde birşey yok çok şükür hala alyansı takabiliyorum :)ama ayaklarım davul gibi oldu

Arkadaşlar merhaba preeklampsi sebebiyle hastaneye yatışım yapıldı . Ödeminiz varsa mutlaka tansiyon (benim 14/10 15/10 civarında seyresiyordu) ve idrarda protein baktırın. Hatta doktorum doğumdan bahsediyor dualarınızıda alırım . Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizi için.

canım Allahım yardımcınız olsun.Eminim çok güzel haberlerin gelecek.Bu akşam senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum.

Allah bebeğinin ve senin yardımcın olsun. Herşey çok güzel olucak inşallah.
Ayrıca bebeğini kucağına almak zorunda kalsan bile gelişimi bi hayli tamamlandı. Büyük ihtimal kuvöze bile gerek kalmaz. Güzel şeyler düşün güzel olsun herşey. Dualarımız seninle.

işl hayırlısıyla atlatırsınız bu süreci de bu hafta da gayet sağlıklı gelişimi tamamlamış oluyor içinizi ferah tutun dualarımız sizinle

Ben de şimdilik çok şişmiyorum ama midem kötü - hala ilaç içiyorum, henüz bir rahatlama bende de yok...Mideye basınç aynen devam. Zaten bebişim de dönmedi- bu gidişle sezeryan olabilirmiş...

Ben de şimdilik çok şişmiyorum ama midem kötü - hala ilaç içiyorum, henüz bir rahatlama bende de yok...Mideye basınç aynen devam. Zaten bebişim de dönmedi- bu gidişle sezeryan olabilirmiş...

Geçmişler olsun- bebişlerimiz epey büyüdüler artık gelişimlerinin çoğunu tamamladılar, ama keşke azıcık daha acele etmese bebişin ... Hayırlısı olsun, dualarım seninle...

Canm gecmis olsun, allahim bebsiini mu
Kunse tam vaktnde sag salim kucagina almani nasip etsin insallah. Bebisin de azcik daha sabretsn surda ne kaldi ki zati:)

Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.

Canım benim gözün aydın. Rabbim sağlıklı hayırlı bir omur nasip etsin. Ufaklık aceleci çıktı valla. Bizimkilerin pek niyeti yok gibi gelmeye. En kısa zamanda kucağına alıp evine donersin inşallah. Bizim için de kokla meleğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…