- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 723
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.501
Amaninnnnn canim gozun aydinnn:) hosgelmis dunyaya melegin:)Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
Canım gözün aydın, küçük ve aceleci meleği ve seni çok öpüyorum bir an önce evinize çıkmanızı temenni ediyorum...İnşallah çabuk toparlayacak ve emzirmeye başlayacaksın miyomdaş teyzesinden en candan dualar...Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
gözünüz aydın olsu rabbim hayırlı uzun ömür versin sağlıkla işl.darısı da bize artık :)Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
Tesekkurederiz hepinize. Bebegim beslenmeye baslamis ama kusmalarida oluyormus simdi ogleni bekleyecegiz. Bu arada ben preeklampsi sebebi ile yatmistim biliyorsunuz biraz gribimde vardi epidural sezeryan oldum zorunlu olarak gayet sakin girdim doguma aci cekmedim epidural ignesi aci yapan birsey degil. Miyomlarimda alindi cok sukur. Ameliyattan 6 saat sonra ayaga kaldirdilar sikintisiz kalktim . Bu arada agrim olmasin diye epiduralden agri kesici yapildi 2-3 tane . Birde ben gaz cikardigim halde gaz agrim gece cok oldu ama onun disinda cok sukur sikintim yok tansiyonum normale dondu. Rabbim sizlerede evlatlarinizi hayirlisiyla zamaninda saglikla kucaklamayi nasip etsin .
Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
Hay maşallaahhhh.Allahımm biraz önce yanına gelsin yardımcısı olsun.çok güzel.olacal herşey.güle.güle büyüt canım.Kizlar topigimizin ilk bebegi benden :) 2300 oglen 1 gibi dogdu . Solunum kendi yapiyor ama suan oksijen cadirinda yogun bakimda agizdan serum yoluyla besleniyor o yuzden henuz yanima gelmedi ama gidip gordum solunumu baya duzelmis solunumu dualarinizi bekliyoruz.
Ben bursadayim canim nilufer ihsaniyearkadaşlar bu topikte bursada olan varmı?
dualarım senin ile canım.Süper gidecek her şey eminim çoğu gitti azı kaldı içini ferah tut.Güzel haberlerini bekliyoruz.Gunaydin anne adaylari oglusum solunumu tamamen kendi yapiyor ve mama alimi guzel yonde gidiyor anne sutu almaya bile basladi sagip goturuyorum. İnsallah bugun yada yarin bir emzirme denemesi bile yapacagim. Ve bu hafta insallah oglumu artik evimize goturecegiz. Dualarinizi bekliyorum ve rabbim sizede hayirli dogumlar nasip etsin diyorum.
kramp oluyor canım özellikle kasık bölgem 3-4 gündür batma uyuşukluk gibi bir şeyler oluyor.Biraz geç kalmış da olsam ben de anneler gününüzü kutlarım kızlar.... Sizlerde de kramp oluyor mu kasık bölgeme bacakların üst tarafına çok kramp giriyor bende?
ya o zaman hangi hastanede doğum yaptığını sorabilirmiyim?Ben bursadayim canim nilufer ihsaniye
ya o zaman hangi hastanede doğum yaptığını sorabilirmiyim?
ben bu haftasonu bursaya ailemin yanına gelicem inşallah, ama nerde nasıl doğum yapacam bilmiyorum. özel hastanelerde doğum çok pahalıymış heralde, Zübeyde hanım iyimi bilmiyorum
Ben rentip selim akgunle dogum yaptim. Zorunlu epidural sezeryan oldum. 1070 tl para tuttu ancak ben miyom amtliyatida oldum toplam 2060 tl para verdim .
Bi arada bu gece ilk kez oglumla ahni cati altinda yattik. Cok keyifli ama bir okadar yorucu bir durum cunku henuz mememi almiyor once meme verip sonra sagiyorum ve bir onceki ogunde sagdigim sutu biberonla veriyorum. Cok sukur doyuyor. Zaten daha ilk denememiz zamanla memeye alisacaktir diye umit ediyorum. Size oglusumdab opucukler guzel dualariniz sizi karsilasin dar aninizda.
Çok güzel haberler bunlar, oh yarasın annesi, umarım en kısa zamanda memeye de alışır canım:)Ben rentip selim akgunle dogum yaptim. Zorunlu epidural sezeryan oldum. 1070 tl para tuttu ancak ben miyom amtliyatida oldum toplam 2060 tl para verdim .
Bi arada bu gece ilk kez oglumla ahni cati altinda yattik. Cok keyifli ama bir okadar yorucu bir durum cunku henuz mememi almiyor once meme verip sonra sagiyorum ve bir onceki ogunde sagdigim sutu biberonla veriyorum. Cok sukur doyuyor. Zaten daha ilk denememiz zamanla memeye alisacaktir diye umit ediyorum. Size oglusumdab opucukler guzel dualariniz sizi karsilasin dar aninizda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?