♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Amaninnnnn canim gozun aydinnn:) hosgelmis dunyaya melegin:)

Tesekkurederiz hepinize. Bebegim beslenmeye baslamis ama kusmalarida oluyormus simdi ogleni bekleyecegiz. Bu arada ben preeklampsi sebebi ile yatmistim biliyorsunuz biraz gribimde vardi epidural sezeryan oldum zorunlu olarak gayet sakin girdim doguma aci cekmedim epidural ignesi aci yapan birsey degil. Miyomlarimda alindi cok sukur. Ameliyattan 6 saat sonra ayaga kaldirdilar sikintisiz kalktim . Bu arada agrim olmasin diye epiduralden agri kesici yapildi 2-3 tane . Birde ben gaz cikardigim halde gaz agrim gece cok oldu ama onun disinda cok sukur sikintim yok tansiyonum normale dondu. Rabbim sizlerede evlatlarinizi hayirlisiyla zamaninda saglikla kucaklamayi nasip etsin .

Canım gözün aydın, küçük ve aceleci meleği ve seni çok öpüyorum bir an önce evinize çıkmanızı temenni ediyorum...İnşallah çabuk toparlayacak ve emzirmeye başlayacaksın miyomdaş teyzesinden en candan dualar...

gözünüz aydın olsu rabbim hayırlı uzun ömür versin sağlıkla işl.darısı da bize artık :)

Gözün aydın, dilerim en kısa zamanda her şey normale döner,
Anneler günün de kutlu olabilir artık

Reactions: BBD

ay maşallah miniğe, gözün aydın.inşallah bir an önce kuvcağına gelir veya gelmiştir miniğin..

Hay maşallaahhhh.Allahımm biraz önce yanına gelsin yardımcısı olsun.çok güzel.olacal herşey.güle.güle büyüt canım.

Gunaydin anne adaylari oglusum solunumu tamamen kendi yapiyor ve mama alimi guzel yonde gidiyor anne sutu almaya bile basladi sagip goturuyorum. İnsallah bugun yada yarin bir emzirme denemesi bile yapacagim. Ve bu hafta insallah oglumu artik evimize goturecegiz. Dualarinizi bekliyorum ve rabbim sizede hayirli dogumlar nasip etsin diyorum.

Biraz geç kalmış da olsam ben de anneler gününüzü kutlarım kızlar.... Sizlerde de kramp oluyor mu kasık bölgeme bacakların üst tarafına çok kramp giriyor bende?

dualarım senin ile canım.Süper gidecek her şey eminim çoğu gitti azı kaldı içini ferah tut.Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben bursadayim canim nilufer ihsaniye
ya o zaman hangi hastanede doğum yaptığını sorabilirmiyim?
ben bu haftasonu bursaya ailemin yanına gelicem inşallah, ama nerde nasıl doğum yapacam bilmiyorum. özel hastanelerde doğum çok pahalıymış heralde, Zübeyde hanım iyimi bilmiyorum

Ben rentip selim akgunle dogum yaptim. Zorunlu epidural sezeryan oldum. 1070 tl para tuttu ancak ben miyom amtliyatida oldum toplam 2060 tl para verdim .

Bi arada bu gece ilk kez oglumla ahni cati altinda yattik. Cok keyifli ama bir okadar yorucu bir durum cunku henuz mememi almiyor once meme verip sonra sagiyorum ve bir onceki ogunde sagdigim sutu biberonla veriyorum. Cok sukur doyuyor. Zaten daha ilk denememiz zamanla memeye alisacaktir diye umit ediyorum. Size oglusumdab opucukler guzel dualariniz sizi karsilasin dar aninizda.

Maşallah size annesi. Sizin güzel haberlerinizle bizde mutlu oluyoruz. Cennet kokuyodur o simdi. Benim için de kokla oglusunu

Çok güzel haberler bunlar, oh yarasın annesi, umarım en kısa zamanda memeye de alışır canım:)

Bugün doktora gittik biz de. Doktor bebegin hala yukarda olduğunu söyledi. Tahmin ediyordum aslında nefes aldırmıyor midemin üstünde. Çok kafama taktim ilk doğumlarda bu haftalarda inmeye başlaması gerek miyor mu
Sizler ne durumdasiniz kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…