- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- 83
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.521
benim iki hafta önce dönmüştü. 36+1 Deyim şuanBugün doktora gittik biz de. Doktor bebegin hala yukarda olduğunu söyledi. Tahmin ediyordum aslında nefes aldırmıyor midemin üstünde. Çok kafama taktim ilk doğumlarda bu haftalarda inmeye başlaması gerek miyor mu
Sizler ne durumdasiniz kizlar?
benim iki hafta önce dönmüştü. 36+1 Deyim şuan
Biz henüz gitmedik doktora c.tesi işl kontrolüm cuma da işi bırakıyorum ama etrafımda ki arkadaşlarım karnımın aşağı kaydığını söylüyorlar bu da tedirgin ediyor beni galiba hala hazır değilim doğum kısmınaBugün doktora gittik biz de. Doktor bebegin hala yukarda olduğunu söyledi. Tahmin ediyordum aslında nefes aldırmıyor midemin üstünde. Çok kafama taktim ilk doğumlarda bu haftalarda inmeye başlaması gerek miyor mu
Sizler ne durumdasiniz kizlar?
Biz henüz gitmedik doktora c.tesi işl kontrolüm cuma da işi bırakıyorum ama etrafımda ki arkadaşlarım karnımın aşağı kaydığını söylüyorlar bu da tedirgin ediyor beni galiba hala hazır değilim doğum kısmınasizler karar verdiniz mi normal mi sezaryen mı
Benim bebiş dönmedi hala... midem çok sıkıntıda hatta azıcık bulantılar bile var. Yarın kontrole gideceğim bakalım...
Bnm sipa o aletten kirkuo ve hareket etmio nst boyunca. Ikidir ikinci kez gtmek zornda kaliorm nst icin. Ama cok sukur ikincisnde her sy nrmal cikior. Bnm kan sekerim dusuktu zaten normalde, o etkiliyormus sanrm. Arada sekerli seyler abur cubur yiyince nst iyi cikio bizmkiler de dalga gecio cocuga cikolata ver cani cekiyo die:) onm disnda kalpBizi de haberdar et yarin. Topigimizin 2. Bebeği kim olucak bakalım. Biz bu gidişle sonuncu olucaz. Beyimizin keyfi yerinde yukarılarda geziyo
Bu arada nst ler ne durumda makinelere bakiyormusunuz değerlere?
Oluyor canm arada. Hatta gecen bi gece uzun surnce korkuttu beni:)Kızlar iki gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, gelip geçici şekilde.
Bu size de oluyor mu?
Ağrı sancı oluyor kızlar artık çok normal... Dün sezeryane gün verdi haftaya bugün kavuşuyorum bebişime.. Maalesef benim afacanın dönmeye niyeti yok - makat gelişi diyorlar ya, o yüzden mecburen sezeryan olacağım...doktor olmuş meyveyi artık alalım diyor... Çoook heyecanlıyım.
Bnm sipa o aletten kirkuo ve hareket etmio nst boyunca. Ikidir ikinci kez gtmek zornda kaliorm nst icin. Ama cok sukur ikincisnde her sy nrmal cikior. Bnm kan sekerim dusuktu zaten normalde, o etkiliyormus sanrm. Arada sekerli seyler abur cubur yiyince nst iyi cikio bizmkiler de dalga gecio cocuga cikolata ver cani cekiyo die:) onm disnda kalp
Atis hizi 140-160 bazn 170 civari. Hic sevmedm
Nst olayini
Ağrı sancı oluyor kızlar artık çok normal... Dün sezeryane gün verdi haftaya bugün kavuşuyorum bebişime.. Maalesef benim afacanın dönmeye niyeti yok - makat gelişi diyorlar ya, o yüzden mecburen sezeryan olacağım...doktor olmuş meyveyi artık alalım diyor... Çoook heyecanlıyım.
Bende sanci cikmadi hic canim. Sadece bir kez 30 falan cikmstiBenim sipada nst te girdiğimizde kıpır kıpır durmuyo. Artik korkuuormu yoksa sesine tepki mi veriyo anlayamıyorum.
Ben kaç kere girdiysem sancı kısmında en çok 30 u görüyordum. Çarşamba günü gözlerimden yaslar akmaya basladi ağrıdan bi donup baktım 130u geçmişti sancı. O yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir diye?
Ayy ben bile heyecan yaptım. Boylesi hayirliymis demekki. Benimki dondu ama ilerleme yok. Cok takmistim kafama ama artik takmiyorum onun kokusu herseye deger. Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla meleklerimize kavustursun.
Kilosu ne durumda 3 kg mi geçmiş mi?
Çok sağ ol canım, sen nasılsın bebişin nasıl? Emmeye başladı mı? Miyomdaş teyzesinden öpücükler...Oy masallah hayirlisiyla allah kucagina aldirsin insallah sanada hayirli ameliyatlar sagliki sihhatli cikarsin insallah.
Amin İnşallah canım. Yok cnm 2700 dü en son , o zamana kadar inşallah 3 ü bulur...Ben de daha küçük filan dedim ama doktor iyidir dedi, zamanı gelmiş....
Çok sağ ol canım, sen nasılsın bebişin nasıl? Emmeye başladı mı? Miyomdaş teyzesinden öpücükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?