♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
benim iki hafta önce dönmüştü. 36+1 Deyim şuan

benim iki hafta önce dönmüştü. 36+1 Deyim şuan

Dönmesini demiyorum tatlım. Kanala girme olayını diyorum. Benimkide 32 de dönmüştü.

Ofisteki arkadaşım doğum iznine çıkarken karni iyice aşağıya düşmüştü. Bizim sipanın keyfi yerinde 40 i asariz gibi geliyor. Sonrada kilosundan dolayı hadi sezaryen derlerse diye korkuyorum ufffffff.

Biz henüz gitmedik doktora c.tesi işl kontrolüm cuma da işi bırakıyorum ama etrafımda ki arkadaşlarım karnımın aşağı kaydığını söylüyorlar bu da tedirgin ediyor beni galiba hala hazır değilim doğum kısmına sizler karar verdiniz mi normal mi sezaryen mı

Benim bebiş dönmedi hala... midem çok sıkıntıda hatta azıcık bulantılar bile var. Yarın kontrole gideceğim bakalım...

Ben zaten kesinlikle normal istiyorum. Sezaryen olucak diye bütün tedirginligim. Kaburgaların inanılmaz agriyor artık. Seninki normal genelde 1 ay kala aşağıya inermiş karin

Benim bebiş dönmedi hala... midem çok sıkıntıda hatta azıcık bulantılar bile var. Yarın kontrole gideceğim bakalım...

Bizi de haberdar et yarin. Topigimizin 2. Bebeği kim olucak bakalım. Biz bu gidişle sonuncu olucaz. Beyimizin keyfi yerinde yukarılarda geziyo

Bu arada nst ler ne durumda makinelere bakiyormusunuz değerlere?

Reactions: BBD
Kızlar iki gündür kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor, gelip geçici şekilde.
Bu size de oluyor mu?

Bizi de haberdar et yarin. Topigimizin 2. Bebeği kim olucak bakalım. Biz bu gidişle sonuncu olucaz. Beyimizin keyfi yerinde yukarılarda geziyo

Bu arada nst ler ne durumda makinelere bakiyormusunuz değerlere?
Bnm sipa o aletten kirkuo ve hareket etmio nst boyunca. Ikidir ikinci kez gtmek zornda kaliorm nst icin. Ama cok sukur ikincisnde her sy nrmal cikior. Bnm kan sekerim dusuktu zaten normalde, o etkiliyormus sanrm. Arada sekerli seyler abur cubur yiyince nst iyi cikio bizmkiler de dalga gecio cocuga cikolata ver cani cekiyo die:) onm disnda kalp
Atis hizi 140-160 bazn 170 civari. Hic sevmedm
Nst olayini

Ağrı sancı oluyor kızlar artık çok normal... Dün sezeryane gün verdi haftaya bugün kavuşuyorum bebişime.. Maalesef benim afacanın dönmeye niyeti yok - makat gelişi diyorlar ya, o yüzden mecburen sezeryan olacağım...doktor olmuş meyveyi artık alalım diyor... Çoook heyecanlıyım.

Ayy ben bile heyecan yaptım. Boylesi hayirliymis demekki. Benimki dondu ama ilerleme yok. Cok takmistim kafama ama artik takmiyorum onun kokusu herseye deger. Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla meleklerimize kavustursun.

Kilosu ne durumda 3 kg mi geçmiş mi?

Benim sipada nst te girdiğimizde kıpır kıpır durmuyo. Artik korkuuormu yoksa sesine tepki mi veriyo anlayamıyorum.

Ben kaç kere girdiysem sancı kısmında en çok 30 u görüyordum. Çarşamba günü gözlerimden yaslar akmaya basladi ağrıdan bi donup baktım 130u geçmişti sancı. O yüzden sormak istedim. Sizde durumlar nedir diye?

Oy masallah hayirlisiyla allah kucagina aldirsin insallah sanada hayirli ameliyatlar sagliki sihhatli cikarsin insallah.

Bende sanci cikmadi hic canim. Sadece bir kez 30 falan cikmsti

Sayfaya girmeyeli ne çok oldu doğuran var mi kizlar ne durumdasiniz bizim günümüz belli oldu erken gelmezse inş minnak 8 haziran doğum tarihimiz allahim hepimize hayirli doğumlar nasip etsin inş

Amin İnşallah canım. Yok cnm 2700 dü en son , o zamana kadar inşallah 3 ü bulur...Ben de daha küçük filan dedim ama doktor iyidir dedi, zamanı gelmiş....

Çok sağ ol canım, sen nasılsın bebişin nasıl? Emmeye başladı mı? Miyomdaş teyzesinden öpücükler...

Emiyor ama sadece uyandıgı zamanlar ce uyandırmak biraz zor hafta olarak küçük olduğu için Ama ben diğer zamnlardada süt sagıyorum biberonla veriyorum . Sana bir tüyo bol sı iç ve 4-5 kuru inciri 1 lt kadar sıda kaynat bol bol iç çok güzel süt yapıyor yanında beslenmeyi unutma :) cunku ilk zaman insan korkuyor acaba sutum hic gelmeyecekmi diye ama endise etme eger sagma makinan varsa mutlaka sebat et ve emzirir gibi sag bebegin memeyi alamasa bile vucuduna sut salgilanasi gerektigi mesajini verirsin. Allah hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin evlatlarimizi. Simdilik benim pasa melek gibi hep uyuyor ama haftasi dolunca canavarlasirmi bilemeyecegim . Birlikte ogrenecegiz

Gunaydin anneler, gunaydin bebislerr:) havalar buralarda pek isinamadi hala insanin moralni bozuor brz o bulutlar ama gene de guzel bi gun:) hepimz icn oyle olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…