- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.541
Merhaba anneler. Herkes kaybolmuş. Bebisler nasil? siz nasılsınız?
Bizde yalanci kasılmalar hat safhaya ulaştı uyku uyutmuyor. Aksamlara neredeyse 15 dk da bir geliyor. Sizde durumlar nasil?
Artik iyice yaklasti tabi dogum. Allah bir avazda kurtarsin insallah saglikla kucakla bebisini. Kucagina almak yaninda olmasida ayri bir keyifİnsallah saglikla sihhatle yasarsin her anini
Amin İnşallah canım. Yok cnm 2700 dü en son , o zamana kadar inşallah 3 ü bulur...Ben de daha küçük filan dedim ama doktor iyidir dedi, zamanı gelmiş....
Cnm yarın inşallah. Sizlere guzel haber veririm.
Hayirlisiyla kucaklarsin evladini insallah canim. Sende hayirlisiyla cikarsin ameliyattan insallah. Hayirli haberlerini bekliyoruz mutlaka .Cnm yarın inşallah. Sizlere guzel haber veririm.
Gunaydinnlarr. Sahire arkadasimizn son dumu nedir acep? Bebisiyle koklasmaktan yazmamis sanrm:) allahim hepimzn bebeklerini anali babali buyutmemizi nasip etsin insallahh.
Bende henuz hissedilebilr bi sanci yok. Nstde testere disi gbi cikiyor kasilmalar. Doktorum yaklask on gn snra alttan muayene edelim dedi. Bebek de iyice asagi inmis yururken falan cok baski yapiyo artik. Isin zor kismi basliyor sanirm:) ama keyfine de cook az kaldi. Opuyorum hepinizi
günaydın güzel hamişler nasıl gidiyor son demler ? ben bugün kkıyafleri yıkamaya başladım yavaş yavaş sancılarım artmayada başladı siz de durumlar nasıl artık sırayla gelmeye başladı bebişler :) sizlere birşey sormak istiyorum hastane çantanıza kendiniz için ped mi koydunuz yoksa hasta bezlerinden mi .?
Kizlar normal dogumda epidural dusunuyor msnz?
Bn de. Umla bu konuyu henuz knsmadim ama agri esigim yuksektr genelde. Olmsken tam dogal olsa iyi olrdu ama dogm sancisi nedir ne degildir bilmedigm icn tirsiyorum daBenim ağrı eşiğim çok düşük. Normal doğum yapabilirsem muhtemelen epidural isticem. Sizler karar verdinizmi?
Canim gunaydin hamisndegilim ama birlikte gecirdik sonucta e yecrubelerinde taze:) ben gece diye gecen buyuk boy pedlerden koydum ancak ozel hastanede dogum yaptim ve orada cikana kadar karsiladilar mesane pedi denen pedlerle ama benim adiri kanamam olmadi ayaklandiktan sonra yani ertesi gun ben kendi pedimi kullandim hatta eve gelince normal boy ped koydum. Yaniniza birkac atlet ve en az 2 pijama koyun. Benim ilk gece cok gaz sancim oldu cikartmama ragmen agri yapti omzuma galan vurdu ve ter yapti . Dolayisiyla sirilsiklam oldun ce sik sik degistirmek zorunda kaldim. Atlet 2-3 tane sart ve atlet bence sart sadece pijama teri cekmiyir . Allah saglikla hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin evlatlarinizi. Allah bir avazda kurtarsingünaydın güzel hamişler nasıl gidiyor son demler ? ben bugün kkıyafleri yıkamaya başladım yavaş yavaş sancılarım artmayada başladı siz de durumlar nasıl artık sırayla gelmeye başladı bebişler :) sizlere birşey sormak istiyorum hastane çantanıza kendiniz için ped mi koydunuz yoksa hasta bezlerinden mi .?
Canim gunaydin hamisndegilim ama birlikte gecirdik sonucta e yecrubelerinde taze:) ben gece diye gecen buyuk boy pedlerden koydum ancak ozel hastanede dogum yaptim ve orada cikana kadar karsiladilar mesane pedi denen pedlerle ama benim adiri kanamam olmadi ayaklandiktan sonra yani ertesi gun ben kendi pedimi kullandim hatta eve gelince normal boy ped koydum. Yaniniza birkac atlet ve en az 2 pijama koyun. Benim ilk gece cok gaz sancim oldu cikartmama ragmen agri yapti omzuma galan vurdu ve ter yapti . Dolayisiyla sirilsiklam oldun ce sik sik degistirmek zorunda kaldim. Atlet 2-3 tane sart ve atlet bence sart sadece pijama teri cekmiyir . Allah saglikla hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin evlatlarinizi. Allah bir avazda kurtarsin
Su an en tecrubelimizsin bizi aydinlat :) bebisin ne gzl yaninda artik annesi masallah darisi bizm de basimizaCanim gunaydin hamisndegilim ama birlikte gecirdik sonucta e yecrubelerinde taze:) ben gece diye gecen buyuk boy pedlerden koydum ancak ozel hastanede dogum yaptim ve orada cikana kadar karsiladilar mesane pedi denen pedlerle ama benim adiri kanamam olmadi ayaklandiktan sonra yani ertesi gun ben kendi pedimi kullandim hatta eve gelince normal boy ped koydum. Yaniniza birkac atlet ve en az 2 pijama koyun. Benim ilk gece cok gaz sancim oldu cikartmama ragmen agri yapti omzuma galan vurdu ve ter yapti . Dolayisiyla sirilsiklam oldun ce sik sik degistirmek zorunda kaldim. Atlet 2-3 tane sart ve atlet bence sart sadece pijama teri cekmiyir . Allah saglikla hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin evlatlarinizi. Allah bir avazda kurtarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?