- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.561
Tatlım senin küçük meleğin nasil? Sormayı unutuyorum hep. Büyüdümü biraz?
Su an en tecrubelimizsin bizi aydinlat :) bebisin ne gzl yaninda artik annesi masallah darisi bizm de basimiza
Tesekkurederiz teyzesi cok iyi cok sukur kilo aliyoruz tuvaletimizi guzel yapiyoruz. Cok sukur sutumde var emiyorda. Tabi hicbiriniz beklemeyinki dogar dogmaz sutunuz sakir sakir akacak ve melekleriniz memenizi hemen alip emmeye baslayacak maalesef 20 gundur hala zaman zaman uyanmiyir ve biberonla sagdigim sutu veriyorum ama cok sukur 400 gr ma yakin aldik iyiyiz yani allah sizede nasip etsin insallah hayirlisini
Aslinda kimseninki bir olmuyor benim bir arkadasim sezeryan olmustu ilk ayaga kalkarken cok zorlandim en zor ani oydu dedi bir digeri bandaji cektiklerinde cok canin yanmisti dedi benim hic sikintim olmadi cok sukur . Yani herkesin tecrubeleri farkli ama tabi bazi bilgilerde ise yariyor. İnsallah hayirlisiyla sikintisiz dogumlar nasip etsin rabbim.
sahire2014 asil zor gunler basladi allah yardimci olsun ama merak etme hergun dahada kolaylasacak cunku hergun baglanacaksin hergun daha guzel gelecek gozune gece uykusuzluklari yuzune baktiginda gecip gidecek . İnsallah rabbim sagl
Ben epidural normal yapacağıö aksilik çıkmaz ise.Kizlar normal dogumda epidural dusunuyor msnz?
Canm doktorun mu onerdi yoksa senn tercihin mi?Ben epidural normal yapacağıö aksilik çıkmaz ise.
Ayy kizlarr bgn, afedersiniz biraz fazla acik olcak ama, akintinin icnde pembelikler fark ettm. Nisan dedikleri bu mu? Cok tirstm su ann
Aa senin ikinci bebisin miydi? Niyeyse ilki gbi kalmis aklimda:) peki aksamina dogdughna gore sancilarn baslamistr heral akinti zamaninda. Bnm agrim falan yok simdilik.Benim direk kanli akinti olarak geldi ve gün boyu adet kanaması gibi oldu arada da kahverengi pihtilar geldi. Akşamında da doğdu zaten. Takip et herkesin farklı olabiliyor nisan gelmiştir büyük ihtimal
Nişan olabilir, sancıların başlarsa takip et, düzenli zaman aralıkları ile geliyorsa sancı, bebiş "anneciiimmm, kucaklaşmaya hazırlan " diyordur. :))))Ayy kizlarr bgn, afedersiniz biraz fazla acik olcak ama, akintinin icnde pembelikler fark ettm. Nisan dedikleri bu mu? Cok tirstm su ann
Ay walla cok heycanliii:) adet sancisi gbi hafifren sanci var ama ole ara ara gelmio hep var rahatsizlk verio sadece sanci sayilmaz. Bakalim takipteyim:)Nişan olabilir, sancıların başlarsa takip et, düzenli zaman aralıkları ile geliyorsa sancı, bebiş "anneciiimmm, kucaklaşmaya hazırlan " diyordur. :))))
Aa senin ikinci bebisin miydi? Niyeyse ilki gbi kalmis aklimda:) peki aksamina dogdughna gore sancilarn baslamistr heral akinti zamaninda. Bnm agrim falan yok simdilik.
Durumunu merak ediyorum, doktora gittim bugün, adet sancısı gibi sancı çektiğimi söyledim, alttan muayene edelim açılma var mı bakalım dedi.Ay walla cok heycanliii:) adet sancisi gbi hafifren sanci var ama ole ara ara gelmio hep var rahatsizlk verio sadece sanci sayilmaz. Bakalim takipteyim:)
Yok ilk zaten salı günü doğum yaptım. Büyük ihtimal nisan seninki de.
Su an brz artti siddeti canm. Annem telaslandi bizde kaldi bgn:) bn smdilk cok agrim sancm olmadigi icn bekliyorum. Ne Mn hastaneye gitmeliyimDurumunu merak ediyorum, doktora gittim bugün, adet sancısı gibi sancı çektiğimi söyledim, alttan muayene edelim açılma var mı bakalım dedi.
Şimdi okuyunca açılma vardır belki diye merak ettim????
E cnm sen dogum yaprgni solemedin ki hic:) allah anali babali buyutsun bebisini. Oyle bi anlatmissn ki mesajnda sakin sakin bu iknci dogumn olcak sandim bi an:)Benim direk kanli akinti olarak geldi ve gün boyu adet kanaması gibi oldu arada da kahverengi pihtilar geldi. Akşamında da doğdu zaten. Takip et herkesin farklı olabiliyor nisan gelmiştir büyük ihtimal
E cnm sen dogum yaprgni solemedin ki hic:) allah anali babali buyutsun bebisini. Oyle bi anlatmissn ki mesajnda sakin sakin bu iknci dogumn olcak sandim bi an:)
Aaa inanmuyirumm e hic siylemedinnn rabbim hayirlisiyka buyutmeyu basip etsun nasil durumunuz ?
Canlarim haklisiniz. Topigimizin ilk normal doğumu oldu sanırım benimki. Salı sabahı nişanım geldi. Sancilarim 4 e kadar şiddetli değildi. 7 gibi artik gözlerimden yaslar getiriyordu. Ben düzenli gelmesi gerekiyor diye israrla bekledim. En kısa 3 en uzun 9 dk arayla geliyordu çünkü. Neyse 8:30 da doktorumu arayıp hastaneye geçtim. Sözde epidural alicaktim ama 8 cm ulaşmış acikligim. Sonrası biraz zordu orayı geceyim. 26.05.2015 saat 10-41 de oğlumu kucagima aldım. Allah sizlere çok daha kolay doğum nasip etsin. Emzirme vs dertlerimiz var azıcık. Çok şükür iyiyiz. Opuldunuzzzz
Cok sağol tatlim Rabbim hepimize yavrularimizi sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin.
Topigin ikinci normal dogumu da benden galiba:) bu sanaha karsi dogfu minigim. Aynen snn gbi gittgmde 8 cm. e ulasmis acilma epidural icn cok gecmis. Braz agrili sancili zor bi surec ama aninda unutuyosunuz. Darisi hepinizin basina insallah, kolay dogumlar:)Canlarim haklisiniz. Topigimizin ilk normal doğumu oldu sanırım benimki. Salı sabahı nişanım geldi. Sancilarim 4 e kadar şiddetli değildi. 7 gibi artik gözlerimden yaslar getiriyordu. Ben düzenli gelmesi gerekiyor diye israrla bekledim. En kısa 3 en uzun 9 dk arayla geliyordu çünkü. Neyse 8:30 da doktorumu arayıp hastaneye geçtim. Sözde epidural alicaktim ama 8 cm ulaşmış acikligim. Sonrası biraz zordu orayı geceyim. 26.05.2015 saat 10-41 de oğlumu kucagima aldım. Allah sizlere çok daha kolay doğum nasip etsin. Emzirme vs dertlerimiz var azıcık. Çok şükür iyiyiz. Opuldunuzzzz
Topigin ikinci normal dogumu da benden galiba:) bu sanaha karsi dogfu minigim. Aynen snn gbi gittgmde 8 cm. e ulasmis acilma epidural icn cok gecmis. Braz agrili sancili zor bi surec ama aninda unutuyosunuz. Darisi hepinizin basina insallah, kolay dogumlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?