♡2014 yilinin son hamişleri toplanalim♡

Bebeginizin cinsiyeti nedir ?

• Ankete Katılan
    68
Bizimki uyusada bırakmıyor. Hatta gece 50 dk emdi o kadar zor ayirdimki bugün o göğüsüm sizliyor surekli. Doğru söylüyorsun hergun bir huy ediniyorlar, parmağında oynatıyorlar bizi :) bizde zamanla alisicaz inşallah sabırlı olmayı ogrenicez.

Bu arada 2. Topuk kanini veremedik bir turlu. 5. Gün pazara geldi. Dun her yer kapaliymis. Bugünde sabah gitmedigimiz için kaldı. Sorun olurmu sizce?

Walla dogrusu nedir bilmiyorum canm ama bnmki totalde maksimum 15 dk emiyor tek seferde. Snra uyuyakaliyor zaten. Yaklasik 2-3 saat snra da tekrar uyaniyo.

Ayrica daha cook minikler. Biz sabirsiziz brz ama her seyi ogrenecekler annesi:)

Biz hastanede de aldirmamisiz topuk kanini:) bnce cok sknti olmaz ya. Bzm icn de persembe getrn dediler bebegi, cuma dogm olmstu. Cok onemli oldgnu sanmiorm bir ve ya iki gunluk bi farkin

arkadaşlar merhaba bugün kontrol vardı doktorum pazartesi birkez daha bakıcaz salı günü çok yüksek ihtimalle doğuma alıcaz dedi :)

selam kizlar araniza yeni katildim bende kasimda hamile kaldim :)
ve bebisim kiz :)
cogu kisi dogum yapmis ne guzel kavusmussunuz bebeklerinize rabbim bizlerede nasip etsin insallah

Sağ ol cnm bnm küçük yaramaz bana pek zaman bırakmıyor kusura bakmayın geç yazıyorum . Sütüm az mama takviyesi az da olsa yapıyorum. Buna üzülüyorum ama beridir aç ağlarken başka çare yok once her zaman emziriyorum ama. ..çok sevgilerimle

Bebisle ugrasmaktan bn de uzak kaldim burdan biraz:) benim oglusum sarilik olmus. Degeri 14 cikmsti, bgnku degeri 13,2. Gene kontrol olucak bi kac gun snra. Allah hepimze kolaylik versn walla su ilk haftalar zor. Hem bz hem bebeklermz yeni bi hayata alismaya calisiyor. Bu surecte inanilmaz duygusal ve hassasim. Her seye aglayabiliyorum. Sizlerde durumlar nasil?

Canım her bebekte oluyor bu sarılık anlaşılan. Bizim gecen hafta bacaklara kadar inmişti. Bugün gövdesinde bile belli belirsiz geciyor dedi doktor. Ben çok ağladım bir haftadır. Sakin sen üzme geçiyor çünkü. Emziremiyodum sut yetmiyordu mama veriyordum zorla. Simdi tek seferde 70-80 cc sut sagiyorum. Annesi sen iyi ol meleginde iyi olsun

Bn de ogrendigmde agladm halbuki ablamn iki oglnda da oldu tecrubeliyix yani:) ama insan kendine engel olamiyo hormon patlamasi yasiyoruz sanrm. Senn bebisinin dwgerleri normale dondu mu peki?

Doktor kan tahlili yaptırmadı iki seferdir gözle muayene ediyor. 11 idi olcturdugumuzde.

Bn de ogrendigmde agladm halbuki ablamn iki oglnda da oldu tecrubeliyix yani:) ama insan kendine engel olamiyo hormon patlamasi yasiyoruz sanrm. Senn bebisinin dwgerleri normale dondu mu peki?

2 gecedir bizde de başladı bu sorun, memeyi tutarken hırslanıyor, ağlıyor(

Geceleri benim bebeğim çok ağlıyor kızlar, memeden sonra uykuya geçmekte zorlsnıyor. Dün gece arabayla dolaştırdık,uyudu sıpa

Sizde gece durumlar nasıl oluyor??
Bebeğim kolik mi yoksa diye kafayı oynatıcam, sürekli ağlıyorum. O ağladıkça ben de ağlıyorum

Merhaba annisler. Nasil gidiyor anelik? Biliyorum uykusuz , endiseli ve karmasik. Benim ohkunda memede uyumaya alisti umarim ilerde sorun yaratmaz bu. Bide ben kollarini sikica sariyorum yapmayan annelere tavsiye ederim. Meme emme hirsi bizimkindede var kafasini fir donduruyor tutamayin a . Bid uykusunda hep huzursuz mikir mikir. Oyle olunca benim gozun hep onda banada iykular haram yani .
Emzik vermeye calisiyorum ama uzun sureli emmiyor ama ben inatla agzina sokusturuyorunm. . Hepimize sabir ve gc kuvvet dilerim.

selam anneler masallah size
kacinci haftada ve nasil dogum oldu normal mi sezeryanmi paylasabilirmisiniz??

Bizimkide emziği kabul etmiyor. Memede uyumak istiyor ama ben burnunu sikmazsam bırakmıyor uzun sure. Goguslerim berbat durumda. Artik acısına bile alistim. Bu arada gaz sancilarimizda başladı. Siz gaz için neler yapıyorsunuz?

Kiz kiymetini nil aglayan bebegin:) bnmki sarilik oldu ya aglasin diye durtyoduk artik ama cok sukur duzeldi bi kav gndur kendilignden uyanip emmek isteynce pek bi mutlu oluorum:) ama tabi hersyn fazlasi zarar. Gazi mi bar acep onsan mi aglio snn sipacik? Bnmki bi sbh agladi durup dururken hic bisey sustrmadi, gerckten insanin sinir sistemi bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…