- 26 Ekim 2014
- 571
- 374
- 78
- Konu Sahibi Esra_Babies
-
- #5.601
Walla dogrusu nedir bilmiyorum canm ama bnmki totalde maksimum 15 dk emiyor tek seferde. Snra uyuyakaliyor zaten. Yaklasik 2-3 saat snra da tekrar uyaniyo.
Ayrica daha cook minikler. Biz sabirsiziz brz ama her seyi ogrenecekler annesi:)
Biz hastanede de aldirmamisiz topuk kanini:) bnce cok sknti olmaz ya. Bzm icn de persembe getrn dediler bebegi, cuma dogm olmstu. Cok onemli oldgnu sanmiorm bir ve ya iki gunluk bi farkinBizimki uyusada bırakmıyor. Hatta gece 50 dk emdi o kadar zor ayirdimki bugün o göğüsüm sizliyor surekli. Doğru söylüyorsun hergun bir huy ediniyorlar, parmağında oynatıyorlar bizi :) bizde zamanla alisicaz inşallah sabırlı olmayı ogrenicez.
Bu arada 2. Topuk kanini veremedik bir turlu. 5. Gün pazara geldi. Dun her yer
Kartiniza ait gecikme bulunmaktadir. Kartinizin kullaniminin kisitlanmamasi icin odeme yapmanizi rica ederiz.
Odeme yaptiysaniz bu SMS'i dikkate almayiniz.
kapaliymis. Bugünde sabah gitmedigimiz için kaldı. Sorun olurmu sizce?
arkadaşlar merhaba bugün kontrol vardı doktorum pazartesi birkez daha bakıcaz salı günü çok yüksek ihtimalle doğuma alıcaz dedi :)
Tesekkurederiz teyzesi cok iyi cok sukur kilo aliyoruz tuvaletimizi guzel yapiyoruz. Cok sukur sutumde var emiyorda. Tabi hicbiriniz beklemeyinki dogar dogmaz sutunuz sakir sakir akacak ve melekleriniz memenizi hemen alip emmeye baslayacak maalesef 20 gundur hala zaman zaman uyanmiyir ve biberonla sagdigim sutu veriyorum ama cok sukur 400 gr ma yakin aldik iyiyiz yani allah sizede nasip etsin insallah hayirlisini
Aslinda kimseninki bir olmuyor benim bir arkadasim sezeryan olmustu ilk ayaga kalkarken cok zorlandim en zor ani oydu dedi bir digeri bandaji cektiklerinde cok canin yanmisti dedi benim hic sikintim olmadi cok sukur . Yani herkesin tecrubeleri farkli ama tabi bazi bilgilerde ise yariyor. İnsallah hayirlisiyla sikintisiz dogumlar nasip etsin rabbim.
sahire2014 asil zor gunler basladi allah yardimci olsun ama merak etme hergun dahada kolaylasacak cunku hergun baglanacaksin hergun daha guzel gelecek gozune gece uykusuzluklari yuzune baktiginda gecip gidecek . İnsallah rabbim sagl
Bebisle ugrasmaktan bn de uzak kaldim burdan biraz:) benim oglusum sarilik olmus. Degeri 14 cikmsti, bgnku degeri 13,2. Gene kontrol olucak bi kac gun snra. Allah hepimze kolaylik versn walla su ilk haftalar zor. Hem bz hem bebeklermz yeni bi hayata alismaya calisiyor. Bu surecte inanilmaz duygusal ve hassasim. Her seye aglayabiliyorum. Sizlerde durumlar nasil?
Bn de ogrendigmde agladm halbuki ablamn iki oglnda da oldu tecrubeliyix yani:) ama insan kendine engel olamiyo hormon patlamasi yasiyoruz sanrm. Senn bebisinin dwgerleri normale dondu mu peki?Canım her bebekte oluyor bu sarılık anlaşılan. Bizim gecen hafta bacaklara kadar inmişti. Bugün gövdesinde bile belli belirsiz geciyor dedi doktor. Ben çok ağladım bir haftadır. Sakin sen üzme geçiyor çünkü. Emziremiyodum sut yetmiyordu mama veriyordum zorla. Simdi tek seferde 70-80 cc sut sagiyorum. Annesi sen iyi ol meleginde iyi olsun
Bn de ogrendigmde agladm halbuki ablamn iki oglnda da oldu tecrubeliyix yani:) ama insan kendine engel olamiyo hormon patlamasi yasiyoruz sanrm. Senn bebisinin dwgerleri normale dondu mu peki?
Anladm canm. HAreketlernden anlasiliyo zaten. Gecms olsn tekrardan:) miniklerimze allah saglik sihhat versin:)Doktor kan tahlili yaptırmadı iki seferdir gözle muayene ediyor. 11 idi olcturdugumuzde.
Allah dogum yapmis olana da yapacak olana da kolaylik versin oncesi de snrasi da zor :)
Kizlar siz de bebeginizi emzirirken sikinti yasiyor musunuz hic? Bazen gayet guzel emiyor, ama bazen-ki genelde gece oluyor- emmeknistiyo ama tutamio bi trlu ve hirsindan da agliyo iyice.
Benin 35+5 te oldu canim preeklampsi sebebiyle epidural sezeryan. Hayirlisiyla al sende kucagina insallah.selam anneler masallah size
kacinci haftada ve nasil dogum oldu normal mi sezeryanmi paylasabilirmisiniz??
Benin 35+5 te oldu canim preeklampsi sebebiyle epidural sezeryan. Hayirlisiyla al sende kucagina insallah.
selam anneler masallah size
kacinci haftada ve nasil dogum oldu normal mi sezeryanmi paylasabilirmisiniz??
38+6 da normal doğum oldu. Darısı size hayırla alin kucağınıza.
Kiz kiymetini nil aglayan bebegin:) bnmki sarilik oldu ya aglasin diye durtyoduk artik ama cok sukur duzeldi bi kav gndur kendilignden uyanip emmek isteynce pek bi mutlu oluorum:) ama tabi hersyn fazlasi zarar. Gazi mi bar acep onsan mi aglio snn sipacik? Bnmki bi sbh agladi durup dururken hic bisey sustrmadi, gerckten insanin sinir sistemi bozuluyo2 gecedir bizde de başladı bu sorun, memeyi tutarken hırslanıyor, ağlıyor(
Geceleri benim bebeğim çok ağlıyor kızlar, memeden sonra uykuya geçmekte zorlsnıyor. Dün gece arabayla dolaştırdık,uyudu sıpa
Sizde gece durumlar nasıl oluyor??
Bebeğim kolik mi yoksa diye kafayı oynatıcam, sürekli ağlıyorum. O ağladıkça ben de ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?